|
| Stiri cancan :)) | |
|
+4cry2000 nicoletadina lica.irina Ralu 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Stiri cancan :)) Mier Dec 07, 2011 10:03 pm | |
| Metodă inedită să scapi de răceală! Andreea Ibacka: "Cabral e dement mi-a făcut frecţie cu whisky" Andreea Ibacka a fost lovită de o răceală teribilă şi nici măcar cu medicamente nu poate scăpa de viroza care îi dă dureri de cap la propriu.
Întrucât Cabral este un soţ model, el voia să facă orice pentru ca iubita lui să se simtă bine. Drept urmare i-a făcut o frecţie... cu alcool. Însă nu orice alcool ci whisky.
"Da, sunt la pamant (de fapt, la pat, dar ati inteles ideea). De aseara nu mai sunt buna de nimic, ma chinuie raceala asta si nu mai am energie nici sa ma ridic din pat. Noroc cu colegu' de apartament, ca sta pe langa mine si ma rasfata... cu toate ca are momente cand devine paranoic (nu mai avem solutie pentru frectie si a gasit prin casa o sticla de whisky pe care i-a adus-o nasul Fodor, la cat e de dement... mi-a facut frectie cu whisky)" a scris Andreea pe blog.
cancan.ro | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stiri cancan :)) Joi Ian 05, 2012 10:41 am | |
| Bărbatul acuzat că a violat-o pe turista care a căzut de la etajul unei pensiuni din Râşnov a fost arestat Ion Corcodel susţine că este nevinovat şi spune că va intra în greva foamei. În plus el spune că nu a întreţinut relaţii sexuale cu fata pentru simplul motiv că nu a putut din cauza cantităţii mari de alcool pe care a consumat-o. UPDATE 15.30 Ion Corcodel, bărbatul arestat pentru viol neagă toate acuzaţiile şi a anunţat că intră în greva foamei. El susţine că fata a mers de bunăvoie cu el în cameră, că amândoi au băut şi au experimentat mai multe jocuri erotice. Bărbatul spune că au întreţinut raporturi sexuale pe motiv că el nu a putut „performa", deoarece băuse prea mult. Ion Corcodel mai susţine că nu era în cameră cînd fata a căzut de la balcon, că găsit-o incontşientă în faţa pensiunii şi tot el a sunat la 112. UPDATE 15.01 Ion Corcodel, bărbatul acuzat că a violat-o pe studenta care a căzut de la etajul al doilea al unei pensiunii din Rîşnov a fost arestat pentru 29 de zile de magistraţii de la Judecătoria Zărneşti. Apărarea a făcut recurs. Bărbatul este acuzat de viol. UPDATE ora.13.12. Iubitul Domnicăi, Alexandru (21 de ani), a povestit pentru „Adevărul" Moldova că tânăra și-a revenit din comă. „Deja înțelege, dar nu poate vorbi", a spus băiatul. Deși nu și-a însoțit prietena în vacanța de Crăciun la munte, Alexandru nu crede că tragedia s-a întâmplat așa cum o descriu anchetatorii români. El spune că Domnica era o fată cuminte și nu consuma alcool. În vârstă de 20 de ani, Domnica Novac din Orhei era studentă în anul întâi la Facultatea Relații Internaționale și Științe Politice și Administrative de la Universitatea de Stat din Moldova. UPDATE 11.47. Agresorul fetei se numeşte Ion Corcodel şi făcea partea din grupul de prieteni al victimei. Toate noaptea turiştii din Republica Moldova au consumat votcă şi bere, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa fata a rămas singură cu agresorul. Acestea a violat-o. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă fata a sărit pe gram de frică sau a fost aruncată. Ea a fost găsită complet dezbrăcată. Ion Corcodel a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Zărneşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tânăra care a căzut de la etaj și-a revenit din comă, dar încă nu poate vorbi UPDATE 10.30 Tânărul reţinut de poliţişti are 28 de ani şi face parte din grupul de prieteni cu care Dominca Novac venise să petreacă sărbătorile pe rit vechi la pensiunea din Râşnov. Poliţiştii i-au audiat ieri pe toţi prietenii fetei şi din declaraţiile lor au aflat că miercuri dimineaţa, în jurul orei 04.00, Domnica Novac a rămas singură în cameră cu tânărul de 28 de ani, care ar fi violat-o. Potrivit raportului medico-legal, fata avea leziuni în zona anală, care conduc la concluzia că Dominica Novac ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale. Suspectul în acest caz a fost reţinut şi este audiat de anchetatori. Vestea bună este că tânăra începe să îşi revină şi poliţiştii aşteaptă să stea de vorbă cu ea pentru a le povesti ce s-a întâmplat. Bărbatul este audiat de către procurori sub suspiciunea că ar fi violat-o pe tânără. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stiri cancan :)) Mier Ian 18, 2012 11:36 pm | |
| Raed Arafat se intoarce la Ministerul Sanatatii!
Newz.ro (Cristina Ban) | 17.01.2012
Aseara, cand protestele se reluau in toata tara, a sunat telefonul Ministrului Sanatatii, Ladislau Ritli, membru al partidului UDMR. La telefon era Raed Arafat, parintele SMURD mult iubit de romani, care a anuntat ca e dispus sa se intalneasca si sa discute astazi, marti. Era de asteptat sa faca acest lucru, dupa ce toata lumea care a inteles politica situatiei de saptamana trecuta pune protestele pe seama deciziei dansului de a demisiona din functia de sub-secretar de stat in Ministerul Sanatatii.
'Am fost sunat de domnul doctor luni seara. Sigur, trebuie sa ne vedem si sa discutam problemele pe care le avem!', a informat presa Dl. Ritli. Dar a precizat ca nu stie sigur daca Raed Arafat a decis sa se intoarca pe pozitia pe care a parasit-o in minister.
Considerand insa ca doctorul a mentionat ca e disponibil oricand sa se intoarca in Ministerul Sanatatii pentru a continua munca la proiectul de lege numai daca va avea si o echipa pe masura cu care sa lucreze, precum si presiunea politica si sociala la care e supus pentru a stinge cel putin aparent tensiunile protestelor, ne asteptam sa vedem realizata revenirea oficiala a lui Raed Arafat in randul celor responsabili de soarta SMURD si chiar a sistemului de sanatate din Romania.
Cum vor intampina aceasta veste oamenii din strada care protesteaza?
Ora 14:00 : Raed Arafat a confirmat ca revine in Ministerul Sanatatii, cu conditia insa sa se discute o noua lege, pe care asteapta acum sa o lucreze cu echipa ministeriala. Astazi s-a vazut cu Traian Basescu si cu Emil Boc si a decis sa reia functia detinuta pe pozitia de sub-secretar de stat in Ministerul Sanatatii.
Aceasa stire a fost preluata de pe Newz.ro. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiri cancan :)) | |
| |
| | | | Stiri cancan :)) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |