|
| Sfaturi practice daca stii vino si ne spune | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Dum Mai 08, 2011 10:32 pm | |
| Atunci cand pregatesc si bat pieptul de pui nu il bat direct cu ciocanul ca se destrama fibrele, ci il acopar cu o folie de naylon transparenta...si asa am scapat de grija asta! | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Lun Mai 09, 2011 5:32 am | |
| eu nu l bat il inmoi in putin lapte. | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Lun Mai 09, 2011 5:57 pm | |
| eu niciodata nu bat carnita pentru snitele....mai ales asta de pui pentru ca este fraged,iar cea de porc o tai foarte subtire si nu este nevoie sa o bat,la foc mic si se face super,ti se topeste in gura | |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Mar Mai 10, 2011 7:06 am | |
| ralu,mama batea ca tine dar eu ca si nania nu bat carnea cand fac snitele. ce a de pui fiind subtire n am de ce si de porc o fac subtire avand un cutit super plus cand scoti carnea din congelator pana te invarti inainte de a se dezgheta de tot poti sa o tai cum vrei. eu asa procedez. | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Vin Sept 02, 2011 7:14 am | |
| Adaugati in apa in care spalati orezul un pic de zeama de lamaie.Orezul va ramane mai alb,iar boabele nu se vor lipi intre ele. Legumele uscate (fasole, mazare, linte) se pun la fiert cu apa rece. Sarea se adauga cand legumele sunt aproape fierte. Altfel, ele raman tari. Gustul fad al compotului de mere se schimba daca se adauga in sirop cateva bucati de scortisoara. Chiftelele se patrund mai bine in interior daca inainte de a fi prajite le faceti o adancitura cu degetul. Caldura patrunde mai repede iar forma initiala isi va reveni. | |
| | | mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Vin Sept 02, 2011 11:10 pm | |
| nici faza cu orezul nu o stiam... cry, astazi mi-ai fost de mare ajutor | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune Sam Sept 03, 2011 1:49 am | |
| ma bucur mamica2 | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sfaturi practice daca stii vino si ne spune | |
| |
| | | | Sfaturi practice daca stii vino si ne spune | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |