MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-

In jos 
+10
mamica2
geani
brigitta
nicoletadina
Delia
carmen
cry2000
ramona81
Alina
Ralu
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-   Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 EmptyMar Noi 06, 2012 7:42 am

naspa ,obosita
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
Adry
Nouvenit
Nouvenit
Adry

Varsta : 45

Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-   Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 EmptyVin Noi 16, 2012 3:09 am

ametita
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-   Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 EmptyMar Dec 18, 2012 5:50 am

naspa
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-   Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3- - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Ce stare ai in momentul de fata? ( trista,fericita,somnorosa, etc ) . -3-
Sus 
Pagina 12 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
 Subiecte similare
-
» Eliberarea la cerere a certificatelor de stare civila
» Nume de fata---baiat
» Conduita fata de bolile infectioase mai frecvent întâlnite
» Vand hainute copii 0-8 ani, noi sau SH, in stare foarte buna si la preturi foarte mici!!!
» Noua lege a justiţiei: divorţ în faţa notarului şi reducerea pedepsei pentru cei care îşi recunosc fapta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: LUMEA ,, MAMICI CU PITICI ,, :: La o cafealutza impreuna :: Casuta Off topic-
Mergi direct la: