MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Mame multumite, copii fericiti? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Mame multumite, copii fericiti? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Mame multumite, copii fericiti?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Mame multumite, copii fericiti? Empty
MesajSubiect: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? EmptyJoi Noi 17, 2011 10:19 pm

Ce am putea sa facem ca sa fim mame multumite? In conditiile in care ajungem oricum obosite de la serviciu iar picii vor toata atentia noastra, iar timpul pentru noi insine nu exista? Sau poate privim problema din alt punct de vedere: atata vreme cat copiii nostri sunt multumiti, suntem si noi multumite, chiar daca ne dedicam intru totul lor...
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? EmptyJoi Noi 17, 2011 11:07 pm

Cand stai cu ei sa te joci totul pare ok...dar treaba cine o mai face? asta e intrabarea
aseara toata seara aproape m-am jucat cu vlad.... dar casa e vraiste total... nu prea ma reusit sa impart capra si varza mereu
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
Mame multumite, copii fericiti? 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nania

Varsta : 43
Localizare : Belgia

MesajSubiect: Re: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? EmptyVin Noi 18, 2011 2:48 am

mai,cand sunt copii mici....nu ai cum sa te gandesti la tine,cel putin asta gandesc eu...trebuie toata atentia sa o indrepti spre el,sa lasi cititu si ce altceva mai ai de facut pentru placerea ta si pentru multumirea ta.....ai timp cand v-a creste copilul...ofera-i atentie cat mai multa.....apoi cand v-a creste mai marisor,da-i sarcini si lui in timp ce tu iti faci treaba ,asa ca pentru varsta lui,sa ii faca placere,sau face-ti treaba amandoi.....la fel si cu cititu,luati amandoi cate o carte,cel mic se uita le poze sau deseneaza....tu iti citesti linistita cartea si te relaxezi....
si pana la urma daca treaba nu e facut asi o faci a doua zi ?care e baiul?nu iti tine cont nimeni ce faci tu in casa ta.....consider ca fericirea mamei a atunci cand si copilul e fericit....si simte ca i se acorda atentia cuvenita....
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? EmptyVin Noi 18, 2011 9:33 pm

bravo nania ,bine mai spui pop
asa si darius ,cand vine tata acasa e calare pe el ,nu il lasa nici la wc ,vrea sa se joace cu el deja se ascunde ca sa il caute ....iar cu mine va face tot asa ?
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? EmptyVin Noi 18, 2011 9:38 pm

Da asa este... cand sunt mici ne vor exclusiv pentru ei... total
asa ca eu mai nou il i-au pe vlad la treburi dupa mine: hai mami ca avem de facut mancare, hai mami ca avem de strans hainele de pe sarma, hai mami sa ducem gunoiul...etc.
si face baiatul
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mame multumite, copii fericiti?   Mame multumite, copii fericiti? Empty

Sus In jos

Mame multumite, copii fericiti?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: TOTUL DESPRE COPII :: Ei sunt comorile noastre :) :: Logopedie & Pshihologie a copilului-
Mergi direct la: