|
| Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Mar Ian 17, 2012 9:56 pm | |
| oare ce ascunde aici ? lol [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]somn usor ))) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]EdituraForYou | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Mier Ian 18, 2012 1:25 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Dum Ian 29, 2012 10:39 am | |
| Femeia merge în piaţa de animale. Vrea să facă o suprinză soţului. - Bună ziua, doamnă! - Bună ziua, aş dori un papagal. - Din păcate, doar un singur papagal avem. Adevărat că pînă acum a trăit la un bordel, dar este foarte drăguţ. Femeia îl cumpără. Acasă îl acoperă şi îşi aşteaptă soţul iubit. Soţul ajunge acasă, intră în cameră, soţia ia bucata de cîrpă de pe colivie. Papagalul se uită jur împrejur şi spune: - Hm... cameră nouă, hm... pat nou, hm... cu..a nouă. Salut, Gheorghe! ****** | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Dum Ian 29, 2012 11:24 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Joi Feb 02, 2012 8:36 am | |
| da :rolling: pute-ti posta si voi daca gasiti | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Lun Feb 20, 2012 7:28 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Lun Feb 20, 2012 7:29 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Lun Feb 20, 2012 7:31 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Lun Feb 20, 2012 7:32 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Lun Feb 20, 2012 7:33 pm | |
| | |
| | | adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Dum Sept 16, 2012 1:48 am | |
| E tare limba romana !!!! O doamnă a dat plapuma la reparat si i-a trimis urmatoarea scrisoare plăpumarului: "Stimate Domnule Plăpumar, vă rog sa executati lucrarea aşa cum ne-a fost inţelegerea. Eu pun la dispozitia dvs. faţa si dosul si, pe deasupra lâna mea, pe care va rog sa o scărmănaţi bine si să o băgaţi toată, pentru că îmi place sa fie cât mai groasă si cât se poate de lungă, când întind picioarele, să nu iasă afară. Dacă faceţi lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacră-mea. Dânsei ii este rusine sa vină, că nu stie ce să facă cu dosul până spală faţa, care-i mult mai uzată. Vă rog sa-i desfaceţi toate încreţiturile, ca să nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurtă, dar sa fie groasă, ca baba-i bătrână , si se încălzeşte greu... | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Mier Sept 19, 2012 8:52 am | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Joi Sept 20, 2012 4:26 am | |
| :ihihihihi: :ihihihihi: :ihihihihi: | |
| | | adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Dum Sept 23, 2012 12:13 am | |
| Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani ! Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca.
Asa ca ii spuse sotiei:
"Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia. "Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere." Sotia spuse: "Vrei bere dragostea mea?"
Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia , India ...
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:
"Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..."
Nu a apucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: "Vrei halba inghetata, iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse:
"Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase... Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?" "Vrei gustari, papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...)
"Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate, draga? AUZI BAI , PULICA ! BEA-TI IN P***A MA-TII BEREA-N NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANANCA-TI CACATURILE ALEA DE GUSTARI , PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICAIERI !!! CLAR, NENOROCITULE?!!!"
si au trait fericiti pana la adanci batraneti... | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Dum Sept 23, 2012 1:17 am | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) Sam Oct 06, 2012 9:31 pm | |
| :mortala: :mortala: :mortala: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) | |
| |
| | | | Sa ma si radem ca de plans suntem satui :))) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |