|
| LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Sam Apr 07, 2012 9:18 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Totul pe lume se schimba … doar florile se deschid in fiecare primavara … Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza ,La multi ani! | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Mar Apr 10, 2012 9:19 am | |
| mda,nu vazusi bre si sunt si io o floricica chiar daca nu o stie multa lume,dar sunt si e chiar frumusica..... exact in ziua de florii mi-a spus cineva ca nu stia ca exista si floarea CAMELIA....ca deh,era de la oras si nu avea de unde sa stie,noi fiind la cineva de la tara..... si?????ce daca e de la oras?????si io sunt tot de la oras,asta nu inseamna ca nu tre sa stii nimic,nu tine de locul unde stai.....astea sunt cunostinte generale ..... a cam jignit lumea de fata.....da nah.....nu ai ce le spune..... si scz ca sunt cam off topic....da mi-am adus aminte si tre sa spun si asta.....ca daca nu spun nu pot dormii la noapte....hi hi hi.... si aceeasi persoana avea un aparat" senseo" de cafea .... d asa apasat a spus....ca zici ca cine stie ce avea......si ca la inceput fierbea apa sa nu i se depuna calcar ,dar a renuntat .....ca daca s-o strica asta e....mai ia unu ....dar cu asa mandrie se lauda .....si persoanele la care venise in vizita nu aveau nici filtru normal de cafea....le facuse la ibric.....URASC PERSOANELE ASTEA
in fine...
merçii mult ralu si din partea mea la multi ani la toate | |
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Mar Apr 10, 2012 9:21 am | |
| aaaaa apropo....stii de unde era???? de la tine din piatra neamt.... am uitat sa iti spun da nu ma intreba cum o cheama ca habar nu am a fost prima data cand am vazut-o si cre ca nu o so mai vad asa curand....ca e colega de munca cu sotia varului la sotul meu asa caaa slabe sperante sa o mai vad.... | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Vin Apr 13, 2012 3:51 am | |
| SANATOASA SA AJUNGI LA PIATRA NEAMT SI POATE O VEZI SI PE EA :iupiiii: | |
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Vin Apr 13, 2012 8:27 am | |
| uuuuhhhh....nu-mi trebuie....sa o vad....de ajuns da,vreau....si sper.....sa ajung sa te cunosc.....dar nu vreau sa o mai vad | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR Lun Apr 30, 2012 8:23 pm | |
| si eu sper cami sa ne cunoastem ,zau heloO :013: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR | |
| |
| | | | LA MULTI ANI TUTUROR FLORILOR | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |