MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Depresie sau altceva? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Depresie sau altceva? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Depresie sau altceva?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
SoranaLot

Varsta : 42

Depresie sau altceva? Empty
MesajSubiect: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? EmptyMier Iul 11, 2012 2:07 am

Am nascut acum 3 saptamani o fetita, asa cum mi-am dorit eu, cu toate astea am niste reactii foarte ciudate fata de ea. Nu credeam ca o sa fiu o mama asa de rea, sa nu mai am chef sa ma joc cu ea, sa o ingrijesc, sa o rasfat. Parca nu mai ma intereseaza nimic  Cred ca am intrat in depresie si nu as vrea sa mai dau banii si pe psihiatru. Credeti ca o sa-mi treaca asa, fara nimic?
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? EmptyJoi Iul 12, 2012 10:05 pm

Buna Sorana si bun venit la noi pup ,sa iti traiasca si sa fie sanatoasa fetita :*
Nu stiu ce sa iti spun depinde de tipul de depresie ,orice femeie adica cca 70-80% dintre femei acum au aceasta depresie .....eu sincera sa fiu am avuto ,plangeam ,nimik nu imi convenea pana pe la 3 luni de viata al puiului meu pana cand am zis stop dar pentru ce am facut acest copil .....trebuie sa am grija de el si normal de ceilalti la care tipam de ma stia tot blocul Sad
Dar dupa ce am deschis forumul ....am tot vorbit cu mamele si asa am lasat in urma tot ce aveam mai greu in spinare ,,depresia postpartum ,,
Parerea mea este :
-sa vorbesti cu sotul despre ceea ce ti se intampla ,
-odihnetete din plin ,cand vezi ca micutza doarme lasa tot ce ai de facut te culci langa ea ,
-discuti si cu alte mame astfel poti invata din experientele lor
- si gaseste mereu timp pentru tine ,nu stiu ....mergi pe jos ,plimbare ,pana la magazin ...la manichiurista ,la coafor ....1 ora conteaza .....DAR MEREU TRE SA AI PE CINEVA APROAPE ,MAMA,SOACRA SAU SOT CARE SA TE INTELEAGA PRIN CE TRECI
Iti doresc numai bine iubita si crestere usoara ....vei vedea ca vei fi o mama exemplara ....si vino mai des alaturi de noi ,te astept la viata de zi cu zi a mamicilor https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro/t1265p860-off-topic-23#70151
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
ElizaMatei

Varsta : 41

MesajSubiect: Depresia   Depresie sau altceva? EmptyJoi Iul 12, 2012 11:34 pm

Sorana, eu te sfatuiesc sa iti faci cat mai mult timp pentru tine, sa te odihnesti, sa te relaxezi, sa faci lucruri care iti plac, sa te uiti la un film cu sotul sau cu familia, sa mergi la masaj, etc...Poti sa intri si pe NU FACEM RECLAME LA ALTE SAITURI sa citesti despre depresia postnatala si sa te lamuresti. In legatura cu psihiatrul, cred ca ar fi bine sa mai astepti putin,dar daca vezi ca inca te simti rau, sa mergi sa consulti unul. Pana atunci ai putea cred sa vorbesti cu psihiatrul de pe site-ul pe care ti l-am dat eu.
Sper sa iti revii curand! Sanatate multa!

Mesaj modificat de admin
Sus In jos
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? EmptyVin Iul 13, 2012 3:18 am

Bun venit feteleor

Si eu am trecut prin ce trece Sorana dar am reusit sa trec cu brio perioada mai ales cand am inceput scoala si am schimbat mediul.... lucrurile au inceput sa stea diferit dupa ce am dat de forumuri si am comunicat tot mai des pe net cu mamici...si a prins mai bine decat as fi mers la psiholog

Rabdare multa
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? EmptyVin Iul 13, 2012 7:36 am

BUNA ELIZA SI MULTUMI DE SFATURI ...BUN VENIT LA NOI ,TE ROG NU FACEM RECLAME DE SAITURI , DOAR CU PERMISIUNEA UNUI ADMIN SAU MODERATOR
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? EmptyVin Iul 13, 2012 8:11 am

Ralu nici nu am vazut link-ul ei... am citit doar mesajul Soranei cu atentie si mi-am amintit de mine... sper din suflet acum sa nu am parte iar de depresie... oricum intru si va fac capul calendar daca simt ca ceva nu e in regula cu mine
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Depresie sau altceva?   Depresie sau altceva? Empty

Sus In jos

Depresie sau altceva?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: LIFESTYLE :: Sanatatea pentru toti :: Tratamente si terapii naturiste-
Mergi direct la: