| Mamy o mica descriere in cateva cuvinte | |
|
+22rodi Delia emma27 cry2000 Alina brigitta mamica_de_elina carmensytys RoxanaRoxana carmen Alexandra mihaelamicu2001 myhaela17 bruneta_anytza ramona81 Eliss claudia1 jolinutza geani Ralu raruta nicoletadina 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 5:11 am | |
| bine ai venit alina salut | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 5:12 am | |
| bine ai venit alina salut | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 5:13 am | |
| | |
|
| |
Alina prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 5:20 am | |
| va multumesc pentru primire si va pupici | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 5:58 am | |
| bine ai venit alina ,sedere lunga alaturi de noi ...multumim ramona rosit | |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Mai 04, 2011 6:03 am | |
| | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Joi Mai 05, 2011 5:51 am | |
| prea credula,inimoasa, darnica etc.......cred ca deja unele dintre voi ma cunoasteti | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Joi Mai 05, 2011 8:52 am | |
| Da Nico, eu te cunosc salut si ma bucur. | |
|
| |
emma27
Varsta : 40
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Joi Mai 12, 2011 9:49 am | |
| Buna.Sunt si eu mamica unui ingeras de 10 luni, optimista, vesela si cu prieteni multi...sunt noua pe forum... | |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Joi Mai 12, 2011 4:47 pm | |
| | |
|
| |
Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Joi Mai 12, 2011 8:38 pm | |
| Bine ai venit Ema!Sper sa stai cat mai mult cu noi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
rodi
Varsta : 49
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Aug 07, 2011 1:41 am | |
| sunt omamica de fetita dar si de baiat sunt iubitoare iertatoare si foarte insistenta pasiunile mele sunt gatitul crosetatul tricotatul cititul sper sa avem ce discuta impreuna
| |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Aug 07, 2011 1:59 am | |
| bine ai venit rodi! sedere lunga la noi! | |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Aug 07, 2011 2:20 am | |
| bine ai venit la noi si sa-ti traiasca puiutii. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Aug 07, 2011 4:21 am | |
| bun venit rodi pupi ,sedere lunga la noi sarut | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Aug 16, 2011 11:52 pm | |
| Bine a-ti venit dragelor Rodi si Ema
Va ateptam mai des pe forumit, la o cafeluta si la dileme de rezolvat[/url] | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mier Aug 17, 2011 8:19 am | |
| - emma27 a scris:
- Buna.Sunt si eu mamica unui ingeras de 10 luni, optimista, vesela si cu prieteni multi...sunt noua pe forum...
- rodi a scris:
- sunt omamica de fetita dar si de baiat sunt iubitoare iertatoare si foarte insistenta pasiunile mele sunt gatitul crosetatul tricotatul cititul sper sa avem ce discuta impreuna
bun venit fetele si sa va traiasca puiutii fff | |
|
| |
alexa1976 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Oct 02, 2011 1:14 am | |
| Buna ziua, sunt mamica de 35 ani, momentan in somaj, am un baietel ingeras la 8 luni de viata din vina medicului ginecolog si acum o fetita de 2 ani si 6 luni si daca va intereseaza vreau sa Vand Tricicleta cu maner de conducere, culoare Roz, aproape NOUA. Alexandra - 0723.889.170, Bucuresti,100 lei - Maner conducere - Bara protectie - Cos in spate - Faruri fata - Suport picioare - Umbreluta de soare - Foarte sigura si stabila - Bara de jucarii muzical multumesc frumos. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Oct 02, 2011 6:50 pm | |
| buna alexa si bine ai venit la noi pupi ,sa iti traiasca fetita si sa ii dea domnul sanatate pupi cred cu tarie ca ingerasul tau este intr-un loc frumos, bun si plin de dragoste, vreau sa cred ca acest loc este senin si luminos, trebuie sa credem ca ii este mult mai bine acolo si acesta este motivul pentru care Dumnezeu a ales sa il trimita acolo.trauma pe care ai traito si durerea de a-ti peirde ingerasul, TRAUMA care a provocato ginecologul nu poate fi descrisa de nimeni altul decat cel care sufera Dumnezeu tea intarit si ai adus pe lume o fetita si va doresc tot binele din lume ca sa va bucurati de ea pupi | |
|
| |
alexa1976 Nouvenit
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Oct 04, 2011 1:42 am | |
| multumesc frumos Ralu, e greu, am trecut prin clipe foarte grele pentru ca la Sp.Victor Gomoiu ne-au infiripat ideea ca ar fi boala genetica "Amiotrofie Spinala SMA1" si am cautat pana am ajuns prin Italia cu email-urile si o doamna draguta si sufletista de la Institutul de Genetica din Roma ne-a facut analizele genetice si sa confirmat ca NU A FOST NICI O BOALA GENETICA, SUNTEM PERFECT SANATOSI. Atunci ne-am luat inima in dinti cum se spune si ne-am dus la Dl.Dr.Dan Tutunaru de la Sp.Elias si i-am povestit ce am patit, apoi am ramas insarcinata si ma monitorizat foarte atent si nu am avut nici o problema, avem acum o fetita nazdravana si vorbareata.
| |
|
| |
alexa1976 Nouvenit
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Oct 04, 2011 1:45 am | |
| Nu stiu la ce rubrica sa adaug ca vreau sa vand tricicleta cu maner de conducere roz a fetitei mele sta pe balcon e ca noua, ne-am plimbat de cateva ori cu ea atuci cand am cumparat-o pt. ca acum merge singura pe cea cu pedale, daca ma poti indruma la alta rubrica, te rog. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Oct 04, 2011 1:51 am | |
| buna Alexa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Ma bucur ca a-ti depasit momentul dificil din viata voastra si ca acum aveti o fetita frumoasa si sanatoasa. referitor la intrebarea ta acesta este linkul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
alexa1976 Nouvenit
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Oct 04, 2011 1:59 am | |
| multumesc din suflet cry2000, numai ca nu stiu de ce nu pot atasa si poza, dar e la fel ca cea de mai sus, poate am noroc aici sa o vand sa-i iau altceva, alt joc. | |
|
| |
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Mar Oct 04, 2011 3:28 am | |
| pup Alexa si te asteptam la Of Topic sa stam de vorba [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si in legatura cu pozele o sa te indrume ADMINA [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte Dum Ian 29, 2012 6:47 am | |
| eu marea majoritate ma cunoasteti,va pupic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mamy o mica descriere in cateva cuvinte | |
| |
|
| |
| Mamy o mica descriere in cateva cuvinte | |
|