|
| La multi ani Maria | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: La multi ani Maria Mier Aug 15, 2012 9:21 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: La multi ani Maria Mier Aug 15, 2012 9:29 am | |
| waw :wawwwwwwwww: cfe frumos cami ,mereu pe faza esti la multi ani maria!!!!!!!!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: La multi ani Maria Mier Aug 15, 2012 9:57 am | |
| cam tarziu.....da am fost plecata,sper sa nu se supere speranta
| |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: La multi ani Maria Mier Aug 15, 2012 6:55 pm | |
| hahahha dece maica sa ma supar?vai imi dau lacrimile pe cuvant ai sotului au uitat sa sune)))))))))))si voi de departe imi spuneti.sarutmana fete mai de graba surorile mele de suflet va pop cu drag.sarutmana super fain totu. | |
| | | nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: La multi ani Maria Joi Aug 16, 2012 1:41 am | |
| poop speranto..... si mie mi se intampla mereu de ziua fetei sa nu sune nimeni,anu asta,chiar nimieni nu a felicitato.....da nui bai.....nu o lasam sa simta asta.... pooop | |
| Subiect: Re: La multi ani Maria Joi Aug 16, 2012 2:19 am | |
| la mine nu s-a intamplat dar na.sti cand nu mai dai mese si in sacosi toti iti intorc spatele asta e decand ma stiu ca si n filme.pop.da normal | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: La multi ani Maria Joi Aug 16, 2012 3:18 am | |
| - speranta a scris:
- hahahha dece maica sa ma supar?vai imi dau lacrimile pe cuvant ai sotului au uitat sa sune)))))))))))si voi de departe imi spuneti.sarutmana fete mai de graba surorile mele de suflet va pop cu drag.sarutmana super fain totu.
:kiss1: :kiss1: :kiss1: :kiss1: asa se mai intampla si la mine :mortala: | |
| Subiect: Re: La multi ani Maria Joi Aug 16, 2012 4:28 am | |
| :kiss1: :kiss1: :kiss1: :trandafir: :trandafir: :kiss1: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani Maria | |
| |
| | | | La multi ani Maria | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |