|
| La multi ani Speranta | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: La multi ani Speranta Vin Noi 09, 2012 5:01 pm | |
| Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri. Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate. | |
| | | nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Vin Noi 09, 2012 5:05 pm | |
| altceva nu merge sa fac decat sa scriu,nu tu imagine pusa,nimic.....azi merg sa iau laptopul ala nou ca sunt 4 sapt de cand l-am dus si nu am primit nici o instiintare..... sapt trecuta am fost dupa el si mi-a spus ca tre sa primesc acasa o hartie dar normal cica luni marti ar fii ajuns la ei ,deci azi sigur il iau.....ca altfel fac scandal..... si o sa imi platesc si datoria mai veche.....ralu......pooop la multi ani | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Sam Noi 10, 2012 12:05 am | |
| O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani Speranta pup ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Dum Noi 11, 2012 7:04 pm | |
| waw.sarutmana mult fetele mele dragi de suflet sarutmana.va pop si va doresc numa bine,sanatate si impliniri sarutmana va pop. stiu ca nu merge dar ralu a reusit off.de asta am pus tratatia pe fb va pop | |
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Dum Noi 11, 2012 7:06 pm | |
| | |
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Dum Noi 11, 2012 7:07 pm | |
| | |
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Dum Noi 11, 2012 8:54 pm | |
| | |
| Subiect: Re: La multi ani Speranta Dum Noi 11, 2012 10:10 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani Speranta | |
| |
| | | | La multi ani Speranta | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |