|
| La multi ani Ralu | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: La multi ani Ralu Dum Noi 11, 2012 8:41 pm | |
| Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate. Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. LA MULTI ANI Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
| | | nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Dum Noi 11, 2012 8:41 pm | |
| uite ralu,pt amaratu asta de video m-am facut de rusine sper sa iti treaca supararea ,te pupic dulce | |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Dum Noi 11, 2012 9:27 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]La multi ani,Raluca... :trandafir: : :uiii: :uiii: sanatateiri si numa realizari alaturi de cei dragi va pop. nania super .se v-a bucura.va pop | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 8:17 am | |
| | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 8:39 am | |
| | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 9:53 am | |
| - nania a scris:
- Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi La Multi Ani, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.
Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
LA MULTI ANI
Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - nania a scris:
- uite ralu,pt amaratu asta de video m-am facut de rusine
sper sa iti treaca supararea ,te pupic dulce sincer cami mi-au dat lacrimile ,te pup si sa stii ca nu sunt suparata deloc ....chiar multumesc de surpriza facuta ,si sa stii ca ,, NICIODATA NU E PREA TARZIU ,, ,sincer sa iti spun am ramas masca pana la sfarsit sa il vad ....iti multumesc :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: :trandafir: meriti un buchet de trandafiri ,cam atat pot sa iti daruiesc :sarut: :sarut: :sarut: | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 10:12 am | |
| hahahahahah.si nania credea ca te supi.te pop o seara faina | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 10:25 am | |
| :draga mea: :draga mea: ms la fel ,e o dragutza ,nam de ce sa ma supar ...te pup cami | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Lun Noi 12, 2012 10:33 am | |
| :draga mea: ca n todeauna aman2oua sunteti scumpe rau va pop | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Mar Noi 13, 2012 6:06 pm | |
| ma bucur ca ti-a placut.....si ma bucur si ca nu esti suparata trebuia sa bag mai multe poze diferite dar eram pe laptopul ala vechi si incarca ca melcu,si pana l-am montaaaat.....oooffff.....ma lua toti nervii...... si deabia ,deabia am reusit si cu asta sa il descarc de acolo......imi cerea bani....dar l-am pacalit pana la urma si l-am descarcat pooooop | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Mar Noi 13, 2012 6:55 pm | |
| | |
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Mar Noi 13, 2012 7:17 pm | |
| | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: La multi ani Ralu Mier Noi 14, 2012 9:06 pm | |
| la multi ani draga mea sanatate multa relizari in suflet si in viata copii sanatosi si ascultatori sot iubitor spor la bani si cadouri multe | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La multi ani Ralu | |
| |
| | | | La multi ani Ralu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |