MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Pandispan pufos Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Pandispan pufos Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!
 
AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Pandispan pufos

In jos 
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu


Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Pandispan pufos Empty
MesajSubiect: Pandispan pufos   Pandispan pufos EmptyDum Mai 05, 2013 9:00 pm

Ingredients

5 oua mici sau 4 mai mari
esenta de rom
5 linguri de ulei
un praf de sare
2 linguri cacao
240 gr zahar
150 gr faina
2 pliculete zahar vanilat

Super pufos, bun si economic. Folosind aceasta reteta, puteti face si blaturi pt torturi.

Separam albusurile de galbenusuri.



Batem albusurile cu mixerul pt aprox. 1 minut, apoi adaugam treptat zaharul si continuam sa batem albusurile pana devin tari. Adaugam zaharul vanilat.



Galbenusurile le amestecam cu uleiul ( cate oua, atatea linguri de ulei folositi ) si cu esenta de rom. Puteti pune si coaja de la o portocala sau de la o lamaie pt mai multa aroma.



Amestecam galbenusurile cu albusurile.



Adaugam faina si amestecam usor.



Compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. O parte o lasam alba iar in cealalta adaugam cacao.





Intre timp, incalzim cuptorul la 170-180 de grade si tapetam tava cu ulei si faina.





Si punem compozitia in tava astfel: in centrul tavii, punem o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia cu cacao si punem tot asa, in acelasi loc pana cand terminam compozitia.


Bagam la cuptor, pt aprox. 35 de minute. Atentie! cuptorul meu este electric, sunt sigura ca e o diferenta in ceea ce priveste timpul de coacere unui cuptor electric si unui cuptor cu gaz.

In orice caz, dupa 25 de minute, faceti testul cu scobitoarea si sigur o sa fie ok

Pandispanul se pudreaza dupa ce s-a racit complet.

sursa http://www.bubulinagospodina.com/pandispan-pufos/





Crusta este crocanta si interiorul super pufos… enjoy!



PS: puteti adauga si stafide in aluat sau bucatele de ciocolata… sau fructe confiate sau orice va trece prin cap … eu de obicei il fac cu stafide dar de data asta nu am avut prin casa
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
 
Pandispan pufos
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: CULINAR :: Gastronomie - din bucataria mamicilor :) :: RETETE DE SARBATORI :: RETETE DE PASTE-
Mergi direct la: