|
| Intrebari pentru administrator! | |
|
+6ari05 mamica2 Delia cry2000 nicoletadina Ralu 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Lun Noi 14, 2011 10:51 pm | |
| | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 2:51 am | |
| Ralu o propun pe nani moderator... ce ziceti? am urmarit-o si merita... nu stiu la ce sectiuni... peste tot cred ea se pricepe cu grafica, desenul, imaginea... eu o propun pup fetele
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 2:55 am | |
| mai nu stiu daca poate ...e bine ca ma ajutat si asa saraca ,si cu copil mic .... vedem daca vrea cu cea mai mare placere inbratisare | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 4:00 am | |
| multumesc pentru invitatie,dar fara suparare,nu vreau sa imi iau un angajament pe care nu stiu daca il pot onora .....suna bine....dar nu....ajut asa cand si cand ....cand pot...nu vreau sa ma implic mai mult,nu vreau responsabilitati asa mari...si ai tarziu sa se termine prietenia poate din cauza asta...asa e mai bine....cred eu....poop si inca o data multumesc gagici... fara suparare un ajutor mai dau la ce ma pricep....poop | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 4:09 am | |
| e bine si asa cami ....bine ca am pe cineva care sa ma ajute ....iti multumesc si sa stii ca ai dreptate in privinta administrarilor ....toate moderatoarele ne-au parasit ,nici nu stiu motivul ...dar nah ,eu nici odata nu am cerut ajutorul nimanui din moderare ,decat cand era joly ....cu ea mam inteles cel mai bine si ea ma ajutat cel mai mult ......o pop chiar daca prietenia dintre noi nu mai exista poc asta e , la mine in forum moderatorul cel ce sa inplicat a fost si este carme ...ea deschide topicuri si le inchide ....iar rahela si ea imi sterge poze de la concursuri doar atat .....din motive personale nici ea nu mai intra ....elena si ea imi stergea pozele de la off topic ,atata doar ....dar se vede ca nici macar nu intra fetele sa ne salute sau sa ne spuna ce mai fac ....nah asta e oricum pop cami | |
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 4:18 am | |
| | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 7:37 am | |
| Am inteles ralu Sper ca nu s-a suparat pe mine nania ca am propus-o... si eu stiam intr-un timp sa fac slie dar nu am mai facut si ma gandesc ca am uitat. Nu stiu de ce au plecat... pacat. O sa vad care e treaba cu pozele.
| |
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Vin Dec 02, 2011 8:31 am | |
| Nu man suparat ,din contra....sunt bagata in seama si mie bine...poop | |
| | | adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Sam Sept 15, 2012 10:26 pm | |
| Buna, am si eu o mica problema...nu gasesc optiunea de editare a propriilor mesaje...se pot edita? am facut eu niste modificari in albumul de unde pusesem pozele si acum in mesajul meu apar doar niste pete negre...cum editez ? | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Dum Sept 16, 2012 12:49 am | |
| buna adela ,imd rezolv eu ,membrii cu 20 de mesaje pot esita mesalele proprii :trandafir: bun venit :kiss1: | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Dum Sept 16, 2012 12:58 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] asa arata cand dai clik pe poze ,,albumul nu exista ,, eu sterg puctele negre adela si vei contia in continuare cu alte imagini :kiss1: | |
| | | adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! Dum Sept 16, 2012 1:02 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari pentru administrator! | |
| |
| | | | Intrebari pentru administrator! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |