MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Cum postam poze pe forum! Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Cum postam poze pe forum! Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cum postam poze pe forum!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Cum postam poze pe forum! Empty
MesajSubiect: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyDum Oct 17, 2010 11:05 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Iti faci cont , te loghezi , incarci pozele din calculatorul tau , le micsorezi (la marimea 640X480 ), copii codul : IMG Code si vii in forum si postezi in mesajul tau .

Dai browse , alegi , apoi selectezi (acolo unde scrie default) marimea imaginii la 640/480 , dai upload now , apoi click upload , apoi click pe al doilea link IMG Code for Forums & Message Boards dupa care il copii si vii in forum si il postezi in mesajul tau .

Se deschide o pagina , apoi dati click pe Browse , alegeti o imagine din calculatorul dvs pe care vreti s-o puneti pe forum apoi apasati Host si asteptati sa se incarce .
Apoi copiati linkul : Forum Code si postati-l pe forum acolo unde scrieti mesajul dorit .
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
nicoletadina
Super Prietena Vip
Cum postam poze pe forum! 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyLun Oct 18, 2010 4:05 am

merci ralu
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyLun Oct 18, 2010 4:34 am

cu placere nico pupic
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyMier Noi 24, 2010 5:44 am

irina nu poate pune poze raluca
Sus In jos
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyVin Noi 26, 2010 5:17 am

Irina ai reusit?

pas cu pas:
iei poza din calculator...dai pe net:

si acolo poti incarca o poza...
hai sa facem asa...eu iti descriu pasii iar tu incerci. daca nu reusesti sa imi scri imediat.
ok?

asadar:

1. salvezi poza pe comp
2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
3. sus de tot sa fie bifat (punctat) la image, da? pt ca doesti s aincarci imagine
4. pe acest site ai un buton BROWSE unde se alege de pe comp imaginea care doresti sa o postezi (o iei exact de unde ai salvat-o)
5. nu trebuie introdusa adresa de mail...nu e camp obligatoriu
6. pe site sub campul unde ai introdus poza poti modifica dimensiunea pozei pt a nu fi prea mare, sau alege bifa "resize image" plus din camp "optimize without resizing"
7. apasa butonul "host it"
8. ti se va incarca o pagina noua unde ai mai multe tipuri de coduri. copiaza ultimul cod dintre ele, acela este destinat forumurilor
9. deschide forumul pe subiectul unde vrei sa postezi poza si da-i "post reply" adica, la fel ac atunci cand vrei sa scri un mesaj nou
10. deasupra ferestrei in care scri mesajul este un buton -sub titlu/subiect- "Img" -apasa butonul o data. Iti va aparea in text: Cum postam poze pe forum! >12. apasa din nou ep acel buton "Img" care acum iti apare cu o stelutza * in dreptul ei ceea ce inseamna ca se inchide comanda de postare imagine.
13. Trimite mesajul prin apasarea butonului "Trimite" din josul ferestrei de editare

GATA!
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! EmptyVin Noi 26, 2010 8:16 am

merci carmen a reust pana la urma
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum postam poze pe forum!   Cum postam poze pe forum! Empty

Sus In jos

Cum postam poze pe forum!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Poze din vacantele noastre!