MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Gelos... posesiv... dar il iubesti...  Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Gelos... posesiv... dar il iubesti...  Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Gelos... posesiv... dar il iubesti...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Gelos... posesiv... dar il iubesti...  Empty
MesajSubiect: Gelos... posesiv... dar il iubesti...    Gelos... posesiv... dar il iubesti...  EmptyMier Oct 20, 2010 10:19 am

Este o vorba, inainte de a-ti descoperi printul trebui sa saruti multe broaste. O fi sau nu adevarata, ramane la alegerea voastra. Insa daca intalnesti pe cineva pe care il doresti, dar faptele sale, inclusiv in raport cu tine, te transforma intr-o persoana pe care nici tu nu o mai cunosti, atunci el nu merita atentia ta.

Nu este usor sa faci fata unui iubit gelos si posesiv, raspunsul simplu ar fi, paraseste-l, ... dar nu e usor atunci cand inima ta e tot la el si fara dansul simti ca nu mai ai pamantul sub picioare.

Semne:
- iti controleaza telefonul;
- face rost sau te convinge sa ii dai parolele de la mailuri, messenger;
- te suna de mai multe ori pe zi pentru a vedea unde esti si cu cine;
- iti reproseaza ca i-ai raspuns greu la telefon sau ca nu ai trimis nici un mesaj;
- vrea sa mearga cu tine oriunde te-ai duce;
- iti reproseaza ca nu ii plac prietenele tale si ca petreci cam mult timp cu ele;
- daca cumva un prieten sau un necunoscut se uita mai lung la tine, deja stii ca
seara se va incheia cu o cearta;
- iti face observatie atunci cand te imbraci mai decoltat sau cu haine mai sexi;
- dupa el ai fi ideala daca ai sta mereu acasa sa-i faci pe bunul plac;
- te face sa te simti inutila fara el;
- iti insinueaza ca fara el esti un nimeni si ca alaturi de el esti totul;
- iti spune ca nimeni nu te va mai iubi la fel ca el sau ca nimeni in afara de el
nu te va iubi.

Cand il vezi deja nu mai simti iubire ci doar un sentiment de supunere si de tristete pentru ca realizezi ca alaturi de el nu mai esti tu si totusi e ca un drog de care ai devenit dependenta si care te imbolnaveste pe zi ce trece tot mai mult.

1. Esti minunata, esti frumoasa si trebuie sa traiesti cu o inima deschisa.

2. Nimeni care iti impune ce sa faci sau ce sa spui nu-ti doreste binele indiferent ca iti jura in genunchi ca te iubeste.

3. Ai o singura viata, alege sa o traiesti in asa fel incat la sfarsitul ei sa poti spune ca ai cunoscut ce inseamna sa fii fericita.

4. Sa fii tu insuti este darul cel mai frumos pe care il poti oferi celor din jur, ei asta apreciaza, te vor pe tine nu o clona a partenerului tau.

5. Vorbeste, impune-te, reia controlul asupra vietii tale, numai in basme vine un print si te salveaza, aici tu esti eroina care trebuie sa te salveze din groapa in care ai cazut.

6. Cand iubesti trebuie sa fii libera sa poti sa-ti lasi aripile sa se inalte pentru a putea iubi cu toata inima.

Puterea sta in tine, daca alegi sa fii cu el in continuare este pentru ca asta iti doresti si asta simti, consideri ca alaturi de el esti fericita. Dar daca simti ca alaturi de el te ineci si nu poti inota spre suprafata atunci este momentul sa te desprinzi de el, cere ajutorul daca nu poti singura ... si tine mereu minte daca tu nu esti fericita nimeni din jurul tau nu va fi. Nu trebuie sa traiesti sub umbra lui cand tu esti o stea ce trebuie sa straluceasca in toata frumusetea ei atat interioara cat si exterioara.
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
flori_cristea
prietena la distanta
Gelos... posesiv... dar il iubesti...  8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
flori_cristea

Varsta : 39

MesajSubiect: Re: Gelos... posesiv... dar il iubesti...    Gelos... posesiv... dar il iubesti...  EmptyMier Oct 20, 2010 11:29 pm

ei uite ca in astea ma regasesc,de fapt nici nu vreau sa-mi aduc aminte,ii multumesc lu` Dumnezeu ca am scapat cu bine si acu sunt fericita

si stiu si multe cazuri de violenta chiar nu doar de certuri si supunere,dar fiecare cu alegerea ei,unele feme is masochiste(parerea mea) ca altfel nu pot sa-mi explic de ce doarme in acelasi pat cu un monstru
Sus In jos
ramona81
Prietena de Elita
Gelos... posesiv... dar il iubesti...  8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
ramona81

Varsta : 43

MesajSubiect: Re: Gelos... posesiv... dar il iubesti...    Gelos... posesiv... dar il iubesti...  EmptyJoi Noi 04, 2010 6:02 am

sotul meu nu este nici gelos ,dar nici posesiv,ii multumesc lui dumnezeu pentru ce mi-a dat
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
Gelos... posesiv... dar il iubesti...  216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Gelos... posesiv... dar il iubesti...    Gelos... posesiv... dar il iubesti...  EmptyJoi Noi 11, 2010 2:35 am

nici al meu sau poate o fi gelos si nu imi arata inimapupici
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gelos... posesiv... dar il iubesti...    Gelos... posesiv... dar il iubesti...  Empty

Sus In jos

Gelos... posesiv... dar il iubesti...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: FAMILIE :: Viata in doi ....-
Mergi direct la: