|
| masti pentru ten | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: masti pentru ten Joi Noi 04, 2010 6:31 am | |
| Mască pentru ten gras
Pentru a prepara această formulă cremoasă pentru ten gras, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
• 2 morcovi • 2 albuşuri de ou • 2 linguri cu zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă • Jumătate de kiwi • 1 lingură cu miere • 1 roşie mică
Într-un bol, cu ajutorul unui mixer, pasează morcovii, jumătatea de kiwi şi roşia fără coajă. Adaugă treptat albuşurile de ou, mierea şi zeama de lămâie şi încorporează-le cu grijă. Chiar dacă sună a reţetă de prăjitură ciudată, această pastă este ideală pentru tenul gras, cu probleme. Mixul o să îţi cureţe tenul şi o să-l hidrateze, aşa că lasă-l să acţioneze preţ de 15 minute, după care spală-te cu apă călduţă.
Sursa: Unica
Mască pentru ten uscat
Acum că anotimpul rece s-a instalat comod în calendare şi termometre, este imperios necesar să acorzi mai multă atenţie tenului tău uscat. Iată o reţetă potrivită pentru tine:
• O banană mare, fără coajă • Un sfert de avocado • 2 capsule de vitamina E (găseşti la farmacie) • Un gălbenuş de ou • O lingură cu miere
Pasează cu grijă banana şi sfertul de avocado până vei obţine un piure cremos. În alt bol bate bine gălbenuşul de ou cu mierea şi vitamina E. Încorporează cele două mixuri, iar crema rezultată aplic-o pe faţă, nu înainte de a te demachia.
Lasă masca să acţioneze 20 de minute, apoi clăteşte cu apă caldă. Tenul tău o să îţi mulţumească!
Mască pentru ten normal
Dacă eşti norocoasa „posesoare” a unui ten normal, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl răsfeţi! Dimpotrivă, şi tenul normal are nevoie de o îngrijire adecvată aşa că o mască bio este oricând binevenită.
• Un sfert de măr • Fulgi de ovăz • 1 lingură cu miere • Un iaurt simplu • o linguriţă cu ulei de măsline
Toarnă iaurtul într-un bol (alege un sortiment cât mai natural cu putinţă!), picură peste el uleiul de măsline şi mierea şi amestecă energic. La final încorporează piureul de măr şi presară fulgii de ovăz.
Aplică masca pe faţă şi aşteaptă 20 de minute până îşi face efectul. La final, clăteşte cu atenţie. Tenul o să fie mult mai luminos şi mai proaspăt. Rămâne să încerci!
Sursa: Unica
| |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: masti pentru ten Dum Noi 28, 2010 11:14 pm | |
| multumim nico inimapupici eu trebuie sa imi infiintez o masca ,prepar mereu in casa ...vad ca incepe tenul sa fie din ce in ce mai rebel | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
| Subiect: Re: masti pentru ten Lun Noi 29, 2010 7:03 pm | |
| as face si eu dar n am toate acele minunati | |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: masti pentru ten Mier Dec 29, 2010 6:06 pm | |
| super nico,multumim.am doar kiwi imi lipseste.apropo dar morcovi trebui cruzi nu?multumesc | |
| Subiect: Re: masti pentru ten Joi Ian 20, 2011 12:17 am | |
| | |
| | | speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: masti pentru ten Joi Ian 20, 2011 1:11 am | |
| rusinnne pupicei | |
| Subiect: Re: masti pentru ten Joi Ian 20, 2011 1:14 am | |
| numai stiti masti fetelor? | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: masti pentru ten Mier Feb 23, 2011 3:01 am | |
| hai fetele ,va astept cu sugestii | |
| Subiect: Re: masti pentru ten Mier Feb 23, 2011 3:18 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: masti pentru ten | |
| |
| | | | masti pentru ten | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |