MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?

In jos 
+2
Eliss
Ralu
6 participanți
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? Empty
MesajSubiect: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Noi 04, 2010 9:00 pm

Poate ca multe dintre mamicile de baietei s-au confruntat cu aceasta problema si anume: decalotarea. Este aceasta o practica utila inca din primele saptamani de viata, sau este numai o solutie la o problema care nu exista? Parerile, am observat, ca sunt impartite. Se pot provoca leziuni. Voi ce parere aveti?
Astept parerile voastre.
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
Eliss
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
Eliss

Varsta : 47
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Noi 04, 2010 10:31 pm

eu nu i-am decalotat lui Dragos absolut deloc...cand era mic i-am dat cu un unguent ca sa il ajute sa se deschida putin dar dupa o perioada am renuntat.Vad ca pana in prezent nu avem probleme....eu personal nu sunt de acord cu decalotarea si nici nu operatia.Pe vremea bunicilor nostrii cine credti ca se ocupa de asa ceva??? Citeam intr-un articol ca decalotarea la baieti este ca si cum ai dezvirgina o fetita....
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Noi 04, 2010 10:37 pm

elena ce unguent ai folosit mamy ,poate ma ajuti si pe mine ruga multumesc
Sus In jos
Eliss
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
Eliss

Varsta : 47
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Noi 04, 2010 10:39 pm

Dermovate...am uitat sa spun cum s enumeste...ii dai timp de doua saptamani dimineata si seara asa putin pe varf...fara sa faci niciun fel de manevra...apoi dupa doua saptamani incepi si ii decalotezi usor si ii dai la fel de doua ori pe zi...pe mine m-a ajutat.
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Noi 04, 2010 10:56 pm

sarutmana multumesc tare mult
elena am intrebat deoarece am pe flavi baietelul mai mare care chiar iam facut acea mica incizie ...avand pe darius acum vreau sa stiu mai multe fara a mai apela la chirurg multumesc
Sus In jos
geani
Prietena de Elita
Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? 8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
geani

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyVin Noi 05, 2010 8:39 am

ce bine ca eu nu am baiat Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? 358432
Sus In jos
ari05
Super Prietena Vip
Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? 216b609f54e8a38a924d370181a75043
ari05

Varsta : 43
Localizare : Oradea

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyLun Noi 29, 2010 5:28 am

chiar ca... ce bine de cele care nuau baieti ... din punctu lasta de vedere...

pe mine decalotarea ma exaspereaza !!! nu prea sunt de acord cu ea, cu operatia sub nici o forma, dk nu sunt probleme !!!
laDari i-am tot decalotat cate putin, dar nu ma agit f tare, ca nu face pipi intrerupt, nu il doare, nu e rosu, n-are nik aduncat sub pielicica... asa ca...

oricum urmeaza iar stresul... la al doilea baietel... numai treaba asta o urasc !!! decalotatul... pffuuuu... de parca soacrele noastgre i-au tot decalotat pe ai nostri soti ciao
Sus In jos
Alexandra
prietena la distanta
Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
Alexandra

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyJoi Ian 20, 2011 5:45 am

Ai mare dreptate Ari...detest si eu acest lucru..adica nu stiu nu sunt de acord cu el.. sincer nu stiu foarte multe, dar in cazul in care v-oi avea un baiat v-a trebuii sa ma interesez, dar nu cred ca v-oi fi de acord cu asa ceva
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nania

Varsta : 43
Localizare : Belgia

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? EmptyDum Ian 30, 2011 10:08 am

vai fetelor ma speriati.....astept mai multe sfaturi de la cele care aveti baieti...invatatima si pe mine ce trebuie sa fac ca nu stiu...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?   Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ? Empty

Sus In jos

Decalotarea ....Ce inseamna fimoza si cum se trateaza ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: FAMILIE :: Club de Mamici tinere , burtici si aspirante :: Clubul mamicilor de pretutindeni :: Clubul mamicilor de baietei (viitorii barbati de maine)-
Mergi direct la: