|
| Povestea mea | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Povestea mea Sam Noi 06, 2010 10:15 pm | |
| Am ramas insarcinata cand nici nu ma gandeam
Nici nu stiu cum sa incep povestea mea, dar am sa va spun pe scurt...ca nici un doctor nu mai imi dadea sperante ca as putea ramane insarcinata.
Am facut fel de fel de investigatii si eu si sotul meu, dar eu nu aveam ovulatie, pur si simplu nu aveam cum sa am un copil. Nici fertilizarea in vitro nu ma putea ajuta.
Acum 5 ani am fost in concediu la Busteni si din intamplare (oare?) am fost la Manastirea Caraiman la staretul de acolo, un inger printre oameni. I-am spus printre lacrimi povestea mea si m-a incurajat spunandu-mi ca o sa am un baiat si sa il fac preot.
De atunci au trecut 2 ani si...nimic. Speranta ca o sa mai am vreodata un copil scadea pe zi ce trecea. Sotul meu isi dorea cu disperare un copil iar eu sufeream enorm. Acum 3ani de Buna Vestire am aflat ca sunt insarcinata! Oare chiar a fost o intamplare?
De ce tocmai in ziua aia si nu in alta zi? Am avut o sarcina grea. Am vomat pana la 4 luni in fiecare zi, aveam niste greturi...de nici in pat nu puteam sa stau. Dupa 4 luni mi-a fost putin mai bine, dar problemele au continuat pana la 9 luni.
Cu toate problemele pe care le-am avut pe tot parcursul sarcinii...a meritat. Dragos este lumina ochilor mei, este un ingeras care a poposit in viata mea si a sotului meu. Nici acum cand ma uit la el nu imi vine sa cred ca este al meu.
Dragos-Ioan este pentru noi un dar de la Dumnezeu! Are 4 luni si o saptamana si face multe "nebunii" de varsta lui. Vrem sa mergem cu el la Manastirea Caraiman sa il vada parintele Gherontie. Sper ca Dumnezeu sa-l ajute in viata si ...cine stie...poate o sa se faca preot.
am scris aceasta povestioara acum 3 ani...intre timp am fost cu Dragos de 3 ori la Manastirea Caraiman la preotul de acolo si de fiecare data i-a spus ca o sa se faca preot....are asa o inclinatie catre Biserica...mereu imi spune...mami hai sa mergem la Doamne Doamne sa ne impartasim....cand merg cu el la Biserica vrea sa aprinda singur lumanarile...sta foarte cuminte....luna asta implineste 3 ani!!!
Povestea voastra care este??? | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Povestea mea Mier Noi 10, 2010 7:07 pm | |
| super ai povestit. lasa sa fiti sanatosi acuma si daca DD vrea sa se faca preot asa va fi. | |
| | | Eliss Prietena cu traditie
| Subiect: Re: Povestea mea Mier Noi 10, 2010 8:10 pm | |
| Multumesc Nicole...asa am spus si noi... | |
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Noi 11, 2010 4:48 am | |
| bine ati gandit,nu se stie niciodata | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Noi 11, 2010 9:33 am | |
| da elena e crunta ideea sa stii ca nu poti face copi cand ei sunt atat de dragalasi si frumosi sa va dea dumnezeu sanatate si putului dragos pupici multi inimapupici | |
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Noi 11, 2010 11:50 am | |
| ralu vi si tu cu povestea ta?????? | |
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Noi 11, 2010 7:05 pm | |
| Multumesc raluca.da asa este..mai ales cand cel de langa tine isi doreste un copil din tot sufletul si cu disperare...ehe..am trecut prin multe...nici acum nu stiu cum am ramas insarcinata...a fost minune Dumnezeiasca! | |
| | | ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Povestea mea Mier Noi 17, 2010 7:53 am | |
| frumoasa poveste Elena,Dragos este dasrul vostrude la Dumnezeu,sa va traiasca am sa vin si eu cu povestea bebelusului meu | |
| Subiect: Re: Povestea mea Mier Noi 17, 2010 9:02 am | |
| | |
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Mar 03, 2011 7:33 am | |
| Ramona....nu ne-ai mai spus povestea.... | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Mar 03, 2011 7:44 am | |
| Eliss frumoasa poveste de viata si frumos dar de la Dumnezeu aveti ,sa va traiasca si sa va bucurati de el. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| Subiect: Re: Povestea mea Joi Mar 03, 2011 7:45 am | |
| Da, Cry asa este...a fost un dar de la Dumnezeu...multumim la fel!! | |
| Subiect: Re: Povestea mea Vin Mar 04, 2011 6:09 pm | |
| am recitit iara eliss sanatosi sa fiti acuma | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Povestea mea | |
| |
| | | | Povestea mea | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |