MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem

In jos 
+3
Eliss
ramona81
stem health unirea
7 participanți
AutorMesaj
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

Varsta : 40

Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem Empty
MesajSubiect: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyJoi Noi 18, 2010 9:29 pm

Buna dragele mele, numele meu este Elisa si sunt reprezentanta pentru banca de celule stem - Stem Health Unirea. Am observat ca sunt uneori mult informatii mai putin corecte pe internet despre acest procedeu de recoltare si stocare a celulelor stem si doresc sa va incurajez sa lamurim orice dubiu in aceasta privinta.

Prin urmare, daca aveti intrebari aici este locul ideal unde le putem impartasi pentru a obtine raspunsuri.

Va imbratisez si va astept cu drag sa discutam o zi buna
Sus In jos
ramona81
Prietena de Elita
Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem 8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
ramona81

Varsta : 43

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptySam Noi 20, 2010 4:14 am

se pot recolta celule stem sin orice maternitate din Romania?
Sus In jos
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyDum Noi 21, 2010 9:43 pm

Buna Paula,
da, se pot recoltata in orice maternitate din Romania, sigurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa contactezi banca de celule stem cu care doresti sa semnezi contractul astfel incat acestia sa se asigura ca iti livreaza in timp util kitul de recoltare la spitalul la care vei naste.
Unele maternitati au deja aceste kituri insa sugestia mea este sa te asiguri inainte de toate cele necesare.
De exemplu echipa Stem Health Unirea are grija de toate actele necesare astfel incat tu nu trebuie sa iti mai bati capul cu nimic ci doar sa ai grija de tine si de bebelus.

Daca doresti, poti sa le dai un telefon sau un mail colegilor mei si ei iti vor trimite toate cele necesare.

http://stem-healthunirea.ro/
Numai bine si multa sanatate!
Sus In jos
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyMier Dec 01, 2010 10:40 pm

Dragi mamici, v-ati dorit vreodata sa vedeti cum este inauntrul unei banci de celule stem?
Am facut un video de prezentare special pentru voi, ca sa ne cunoastem mai bine.

http://stem-healthunirea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=79
sau
https://www.youtube.com/watch?v=j7_4mL-ijuA
Sus In jos
Eliss
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
Eliss

Varsta : 47
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyMier Dec 01, 2010 11:31 pm

wow...multumim tare mult Elisa pentru acest filmulet...trebuie sa recunosc ca este foarte impresionant...eu lucrez in sistem,tehnica o stiam dar nu vazusem niciodata! eu am nascut acum trei ani dar din pacate nu mi-am permis recoltarea de celule stem la nastere...cred ca nu era nici asa promovata aceasta tehnica...sau ma rog...poate nu stiam eu prea multe.cele ce aveti ocazia si posibilitatea sa nu stati nici macar o secunda sa va ganditi...ptr binele copilului orice se merita!
Sus In jos
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyJoi Dec 02, 2010 10:01 pm

Asa este Eliss. Acum medicina si tehnologia au avansat foarte mult (daca luam in considerare numai progresul de acum cativa ani cand nu se stie mai nimic despre procedeul acesta) si sunt convinsa ca o sa avanseze si mai mult. Tocmai de aceea si eu le incurajez pe mamici sa nu stea pe ganduri deoarece este un singur moment unic si important in care poti face aceasta recoltare si apoi chiar daca iti doresti este prea tarziu,
Numai sanatate mamicilor, taticilor si piticilor!
Sus In jos
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyLun Dec 06, 2010 9:57 pm

Fetelor, vreau sa va anunt despre concursul de pe blogul nostru.. daca vreti sa participati, puteti castiga un trusou complet pentru bebelus. puteti intra aici http://blog.stem-healthunirea.ro/concurs/ , ne spuneti cum i-ati dat sotului vestea ca va fi tatic iar noi va premiem. Bafta si va asteptam cu drag! pentru tine
Sus In jos
stem health unirea
Nouvenit
Nouvenit
stem health unirea

MesajSubiect: Re: Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem   Discutii intre mamici: recoltarea de celule stem EmptyLun Dec 13, 2010 11:04 pm

Fetelor, dupa cum probabil ati aflat, Monica Anghel a devenit mamica si este foarte fericita. Noi am reusit sa ii luam interviul iar ea ne vorbeste despre minunea de a fi sarcina si recoltarea de celule stem cu noi. Va invit sa urmarit videoclipul si sa imi spuneti cum vi se pare!
Puteti sa il urmariti pe site-ul nostru in partea dreapta http://stem-healthunirea.ro/
sau aici