|
| O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? | |
|
+14Delia flori_cristea adriana anuta22 lica.irina tit.ioana mamica2 ari05 claudia1 Gianina Eliss nicoletadina carmen Ralu 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 1:02 am | |
| de ce ati ales acest forum ?
multumesc | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 1:07 am | |
| Eu l-am ales ca e bine facut, alcatuit, structurat, poate un pic incarcat dar este specific sarbatorilor si este normal sa fie asa. L-am ales ca imi place, apoi ca sunt si mamici care ma cunosc si am descoperit mamici prietenoase cu un suflet mare, cu probleme diverse ca si eu, dorinte si framantari, griji si ganduri toate alcatuiesc mamica, sotie si femeie!
inimapupici | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 1:58 am | |
| de ce?
pentru ca esti tu admin raluca, ca este un forum super, frumos cu mamici care sunt de treaba ai ce invata de la ele. sper sa ramana asa si sa nu existe cearta si rautate aici pe forum. | |
| | | Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 2:10 am | |
| bla bla bla...pot sa insirui muulte dar nu vreau...chiar am sa fiu sincera...am fost pe un forum doi ani de zile dar o intamplare nefericita m-a facut sa renunt si simteam nevoia sa vb cu fetele asa cum eram obisnuita in fiecare zi...pur si simplu la intamplare am intrat aici si m-am logat...la inceput mi-a fost tare greu,am crezut ca niciodata n-am sa ma obisnuiesc,ca n-am sa va retin numele ..etc...etc.. dar incet incet m-am obisnuit si chiar mi-e drag de voi si imi place tare muuuuuult aici.Am revenit si la vechiul forum ptr ca acolo ma leaga prietenii frumoase de niste fete,prietene adevarate si mai mult ptr ele am revenit....dar parca nu mai e la fel ca inainte...cam asta este cu mine pe acest forum. | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 2:16 am | |
| elena poate vin acele fete si aici. asa se cam intampla din cauza unora care fac pe sefele se cam distruge prietenia dar sper sa dureze aici la raluca.
raluca :indragostit: | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 2:25 am | |
| sigur va dura aceasta virtuala prietenie aici atata timp cat vom fi sincere una cu alta si nu ne vom certa ....eu nu am deschis un forum pentru cearta ci pentru discutii intre noi mamicile sau viitoarele mamici cu ,despre sau fara copii DECI FARA CEARTA CA BANEZ FARA SA MA INTREBE NIMENI CE SI CUM inimapupici | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 2:28 am | |
| asa cu prietenia inainte pe forum si sinceritatea pupic | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 8:16 pm | |
| | |
| | | Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 8:35 pm | |
| Eu am venit aici de dragul Ralucai,pe parcurs am descoperit si alte mamici dragi | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 8:46 pm | |
| inimapupici inimapupici gianina | |
| | | claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 9:35 pm | |
| sincer ptr raluca o cunosteam de pe mes si mi s-a parut o persoana sincera si serioasa bravo inimapupici ,si mai sunt si fete pe care le cunosc
Ultima editare efectuata de catre claudia1 in Dum Noi 28, 2010 10:21 pm, editata de 1 ori | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 9:58 pm | |
| eu pt Ralu m-am inscris in prima faza, apoi am vazut ca e animat forumul, fetele sunt ok ,am cu cine vorbi, si nu vorbesc singura... si ... imi place si forumul ... nu e incarcat cu tot felul de subiecte aiurea,,, plus ca incarca bine :king: asta e un mare avantaj, ca nu am rabdare sa stau 5 minute sa-mi incarce o pagina ciao | |
| | | mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 10:48 pm | |
| pai am primit un link pe mess..si am intrat mi-am facut cont...si imi place, asa ca am ramas :D | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Dum Noi 28, 2010 11:18 pm | |
| va multumesc fetele pentru ca ati raspuns invitatiei mele ....va pupic si veti vedeea ca nu o sa regretati intrand in casuta noastra atunci cand din putinul timp pe care il aveti va intalniti si cu noi prietenele virtuale
mamica 2 esti bine venita pupici si virusata in acelasi timp ciao | |
| | | tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 2:38 am | |
| am ales acest forum de dragul lui RALU sincer nici nu stiam ca este al ei acest forum intamplator am primit un mesaj pe mess si asa m-am logat , imi place aici , ai cu cine vb si pe langa asta se incarca destul de bine paginile pupic | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 2:47 am | |
| vezi raluca toate fetele de dragul tau au venit.
dar acum intreb si eu de ce ai pus aceasta intrebare? | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 4:18 am | |
| EEEE VREI MULTE SA STII ciao | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 4:43 am | |
| ei acuma si tu ralu
cred ca aveai ''inima'' indoita sau ti a spus cineva ceva ................
DAR EU TE ADMIR SI VOI RAMANE AICI ALATURI DE MAMICILE SUPER DE PE FORUM. | |
| | | lica.irina Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 8:55 am | |
| in primul rand de dragul adminului am venit aici. este super!! | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Lun Noi 29, 2010 9:01 am | |
| vezi ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Mar Noi 30, 2010 12:36 am | |
| pentru Raluca si imi place acest forum | |
| | | adriana Sponsor
Varsta : 46
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Mar Noi 30, 2010 12:58 am | |
| mi-e personal imi place acest forum foarte mult, imi place de raluca si o consider una dintre prietenele mele, imi place acest forum ....de aceea am si decis sa fiu sponsora aici ..... felicitari raluca si felicitari moderatoarelor pentru munca depusa ...... stiu cat este de munca la un forum, un forum care merge!!!!!!! | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Mar Noi 30, 2010 1:08 am | |
| ce cuvinte frumoase fetelor inimapupici | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Mar Noi 30, 2010 10:57 am | |
| asa este fetelor,pentru cine nu o cunoaste Raluca este o dulce,si ma intreb de unde mai are atat timp sa se ocupe de forum,mai ales ca are 3 copilasi foarte dragalasi. | |
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? Mar Noi 30, 2010 6:02 pm | |
| asa anuta gaseste ea timp dupa cum se vede | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? | |
| |
| | | | O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |