MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
jolinutza
Prietena de Elita
Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! 8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
jolinutza

Varsta : 37
Localizare : RESITA

Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! Empty
MesajSubiect: Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!   Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! EmptyVin Oct 08, 2010 11:35 pm

Ce isi doresc femeile de la perechea lor,sunteti multumite in intregime,sau exista loc de mai mult!
Ce ar trebui sa mai faca sotul tau,cum ar trebui sa iti dovedesca cat de mult te iubeste? :o loverly

Ultima editare efectuata de catre jolinutza in Dum Oct 24, 2010 3:19 am, editata de 1 ori
Sus In jos
florares
prietena la distanta
Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
florares

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!   Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! EmptySam Oct 09, 2010 12:02 am

sincer mie mia dovedit,am tot cea ce miam dorit ,copii ,casa ,bani ,, :face:
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!   Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! EmptySam Oct 09, 2010 12:29 am

asa e flori ..... I love you
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
amellyashop
prietena la distanta
Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
amellyashop

Varsta : 40

MesajSubiect: Re: Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!   Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! EmptySam Oct 09, 2010 12:32 am

intotdeauna e loc de mai bine! :happy day:
Sus In jos
http://www.amellyasop.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!   Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele! Empty

Sus In jos

Dorintele femeilor referitor la perechea de langa ele!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: FAMILIE :: Viata in doi ....-
Mergi direct la: