Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI
Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!
La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume
2 participanți
Autor
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
Subiect: La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume Sam Ian 01, 2011 12:00 am
De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Feb 27, 2011 10:41 pm, editata de 1 ori
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
Subiect: Re: La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume Sam Ian 01, 2011 12:25 am
La Multi Ani tututor ce aveti nume de Vasile si Vasilica!! sampania sampania artificii brad cadou
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
Subiect: Re: La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume Mar Ian 01, 2013 1:11 am
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume
La multi ani SFANTUL VASILE,toti cei ce serbeaza acest nume