|
| Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Sam Noi 05, 2011 11:17 pm | |
| Va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti voi branza cu calciu lactic? :fericire: :fericire: :fericire: am mare nevoie de sfaturi pop
Ultima editare efectuata de catre Ralu in Sam Noi 10, 2012 11:15 pm, editata de 1 ori | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Dum Noi 06, 2011 6:53 pm | |
| ralu,eu puneam la fiert 300ml lapte si zdrobeam 2 pastilute de calciu si le adaugam acolo il lasam pe foc pana incepea sa se separe branzica de zer si strecuram tot.... vezi sa lasi la strecurat mai mult si sa nu lasi prea mult pe foc,cand incepe sa se separe gata opresti si strecori
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 6:49 am | |
| ok ,mersi tare mult ....eu am lasat sa fiarba vreo zece minute ....nam vazut ba miai raspuns scz inbratisare | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 6:49 am | |
| si am pus la 500 ml de lapte 6 pastilute poc | |
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 8:02 am | |
| Si a iesit branzica buna? | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 11:39 am | |
| da ,necacioasa dar a iesit chipurile ,oricum a doua o fac pe a ta reteta :fericire: | |
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 11:42 am | |
| sper sa iti iasa buna.....cum mai este darius? | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Noi 07, 2011 7:30 pm | |
| pop sa imi aduca laptele si il voi face inbratisare | |
| | | adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Dum Sept 16, 2012 1:30 am | |
| fetelor, nu recomand branzica cu calciu lactic...acesta din urma constipa fff rau. Marc vre-o 4 zile nu a facut nimic... Mai buna e reteta cu zeama de lamaie...si nici nu iese acra branzica :) | |
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Dum Sept 16, 2012 6:29 am | |
| Depinde de fiecare in parte....noi nu am avut problem.... | |
| | | adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Sept 17, 2012 12:36 am | |
| Ai dreptate Nania, eu zic ce am patit noi, desi multe mamici in parc se plangeau de acelasi lucru... Depinte mult si de bb :) | |
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Sept 17, 2012 12:42 am | |
| branzica in general strange la burtica.....nu neaparat cea de calciu lactic;.....
| |
| | | adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Sept 17, 2012 1:25 am | |
| Aici nu stiu ce sa zic...cand am trecut de la cea cu calciu la cea cu zeama de lamaie nu am mai avut nici o problema...o fi coincidenta...dar stii tu...mi-a intrat in cap ca cea cu calciu e cih...deci :)))[/img] | |
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? Lun Sept 17, 2012 1:27 am | |
| da asa este,nah,fiecare face si crede ce vrea... hai si pe off topic sau cum ii spune acum la discutii | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? | |
| |
| | | | Cum preparati branzica din lapte si calciu lactic? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |