|
| Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Joi Noi 17, 2011 10:14 pm | |
| Ma indoiesc ca exista pe lumea asta vreo mama care sa nu-si fi iesit din fire din cauza copiilor.Toti avem nevoie sa ne eliberam de anumite frustrari si tensiuni, chiar daca, repet, teoretic n-ar trebui s-o facem in fata copiilor. Uneori si ignoranta da roade. Ii spun cateodata lui Darius sau si la ceilalti doi ,,poti sa plangi pana nu mai poti, eu nu te bag in seama" si asa fac. La inceput plange mai tare, apoi se lasa pagubas cand vede ca nu-l asculta nimeni. Altadata nu-l pot opri nicium si trebuie sa inventez alte solutii. Si tot asa... ceea ce nu exclude iesirile din papuci . Voi cum reactionati?
| |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Vin Noi 18, 2011 2:41 am | |
| ppfff...subiect delicat mai ralu.... eu ma enervez foarte repede si tip in prima faza....apoi trebuie sa imi aprind o tigara,neaparat.....si stand in bucatarie imi dau seama ca gresesc enorm de mult,ce daca jucariile sunt imprastiate prin camera sau hainele nu's stranse.....la fel am fost si eu..... intr)o zi fata mi-a multumit ca nu am tipat la ea cand am trimis-o sa isi stranga jucariile din camera si ca i-am spus frumos..... Si eu de multe ori aplic ignoranta si da roade vine si isi cere scuze numai sa vorbesc cu ea.... Acum voi vedea si cu baiatu cum voi reactiona la viitoarele prostiute pe care le v-a face.... Sper sa pot devenii o mama ingaduitoare .....si sa trec cu vederea multe din chestiile pe care acum la ora actuala ma deranjeaza... | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Vin Noi 18, 2011 9:40 pm | |
| vai carmen ,la fel si eu credema ,urlu ca o nebuna si dupa aceea ma calmez singura ....ii vad pe toti cum dispar din fatza mea si se uita ca la o nebuna si o crizata ,imi aprind o tigara si la fel ma intreb de ce sunt asa ca nu eram in felul asta ....jucariile nau decat sa stea toata casa imprastiate ,cui nui comvine nu are decat iar de vase mereu ma iau de bianka care tot timpul imi spune ,tu stai la pc ,ei nici eu nu fac nimik si iar urlu ....doamne cand o sa stau si eu sa ma linistesc | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Vin Noi 18, 2011 9:42 pm | |
| subscriu Ralu
eu ridic tonul a vlad... inainte eram mai rau, acum m-am mai calmat de cand i-am introdus pedepsele verbale: gen santaj nu te uiti la desene un sfert de ora si brusc e cel mai cuminte copil din lume dar sa vedeti voi faza tare: cand vede un copil la gradi ca nu asculta ii zice sa fie cuminte ca nu te mai lasa mami la desene | |
| | | Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Dum Noi 20, 2011 9:42 pm | |
| Si eu ma enervez de multe ori,mai ales cand sunt cu cei doi copii acasa si se cearta pe jucarii,ma enervez si pe jucariile care stau de multe ori imprastiate prin casa.Eu strang jucariile,in 5 min sunt inapoi imprastiate.Cum reactionez?Tip de cele mai multe ori si-mi revin repede,apoi ma intreb ce-or zice vecinii??Asta e!Au avut si ei copii. | |
| | | Alina prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? Sam Noi 26, 2011 9:03 pm | |
| si eu tip cand ma inervez dar ma calmez repede | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? | |
| |
| | | | Cum reactionam cand ne pierdem rabdarea? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |