|
| 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Mier Mar 07, 2012 7:38 pm | |
| Scumpele mele mamici, doamne si domnisoare, va urez tuturor un 8 Martie fericit! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de dragoste si multe bucurii! Alaturi de aceste ganduri va ofer si aceste superbe flori de primavara! La Multi Ani! | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Mier Mar 07, 2012 7:53 pm | |
| Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos. "Am vrut sa-ti culeg o floare, Un mic ghiocel frumos, Dar pana la urma moare Si cui e de folos?
E ziua ta, mamico, In dar ti-am adus inima Si crede-ma, mamico, Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg stelute, Sa-ti fac un frumos colier, Dar cine nu stie oare Ca in zori stelutele pier?
Am vrut sa-ti culeg o raza De soare, sa-ti prind in par, Dar tu stralucesti mai tare De dragoste si dor.
Explozie de flori si aripi, De ziua mamei-i pe pamant Si cerul tot se lumineaza De la imagini la cuvant.
Eu, cum sunt mic, ii daruiesc De ziua ei, a mamei mele, Sarutul cald, stransul la piept, Si un imens covor de stele!
O, mamã! Azi e ziua ta! Te rog din suflet ºterge-þi lacrima Pe chipul tãu un zâmbet sã aparã ªi-n sufletul curat sã fie primavarã.
Dacã aº putea ti-aº dãrui o stea Sau soarele sau luna, chiar cerul de-aº putea Dar mai presus de toate aº vrea ca sã primesti Un sincer LA MULÞI ANI! ºi tot ce îþi doreºti.
Mamã, mãcar de ziua ta Te rog din suflet, ºtergeþi lacrima, De pe obrazul tãu ºi ochii tãi micuþi Azi fã-o pentru mine ºi sigur ai sã uiþi...
De griji, nevoi, necazuri, de supãrãri ºi jale Cãci, mamã, pentru tine azi este o zi mare. Azi numai pentru tine rãsare soarele, În zorii dimineþii se culcã stelele ªi luna de pe cer se duce la culcare, Mãcar în ziua asta sã fie sãrbãtoare.
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Mier Mar 07, 2012 7:55 pm | |
| multumesc cami draga | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Mier Mar 07, 2012 7:58 pm | |
| :roseeee: :roseeee: | |
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Mier Mar 07, 2012 8:17 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Joi Mar 08, 2012 12:45 am | |
| ce ai primit ? | |
| | | wolfmiki prietena la distanta
Varsta : 51
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Joi Mar 08, 2012 1:54 am | |
| :016: :014: La multi ani dragelor!!! Sa fiti fericite si sa va bucurati de puiutii vostri! :013: | |
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! Joi Mar 08, 2012 9:21 am | |
| nimiiiiiiic...........!!!!!!!! voi? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! | |
| |
| | | | 8 MARTIE - LA MULTI ANI MAMICI,DOAMNE,DOMNISOARE!!!! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |