| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Off topic 24 Lun Sept 24, 2012 8:47 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Sept 24, 2012 9:05 pm | |
| am uitat sa bag pozele cu olitele uite asa sunt..... nu am putut sa folosesc tinypic ca nu imi da voie antivirusu....si nici imageshack ca tre sa ma inregitrez da nu primesc de la ei accept ca sa pot face asta ...asa caaa am bagat pe fbk pozele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Sept 24, 2012 9:59 pm | |
| gata curatenia jos aspirai sters mancarea la foc mai am sus am strans rufekle de ieri ca uitai si dimi erau umede de la bruma))))))))))))asa ca spor si pofta pop [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ralu ete pofta pop. nania vz aha.pop vb | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Sept 24, 2012 10:28 pm | |
| bun,bun...ai facuto deja? a iesit buna? imi cam ploua si mie in gura de ea da nu am timp acum ca mai am treaba si mancarea nu e gata si mai am juma de ora pana ajunge fata poop coana ralu e la munca.....e hranicuta azi.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Sept 24, 2012 10:33 pm | |
| hihih.fata a iesit bestiala ce sa mai stau la poza data viitoare poate.bun rau genu asta am mancat in frantaaaaaaaaa.bun bun.pop spor | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 2:16 am | |
| noroc ca's satula.....ca alftel ...... pooop
| |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 2:18 am | |
| buna ziua ,rupta in goarna am aparut si eu acasa :draga mea: cami e cam naspa olitza ,e cu spatar si daca el el plinutz normal ca nu incape putzica acolo pt ca spatarul il aduce pe copil in fatza ....iao p e aia ce mi-ai aratato ultima cumparata ....UITE EXEMPLE : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]CAMI ASTEA SUNT COMODE PENTRU COPIL ....CEEA CE AM VAZUT EU LA TINE E INCOMODA pup si bafta .....eu am trei olitze speranta ,arunca si la mine ....am tri miso pe bianca sa imi ia carne tocata sa fac ciorba cu perisoare si orez sa il fac cu legume si pampers pt la noapte va pup merg ca acus imi cer astia mancare | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 4:21 am | |
| buna ralu arunc poftim dar nu am avionu in lista))))))) :uiii: spor si pofta pop. am terminat acum si eu etj.am cam lalaiuto azi.ma saturai zilnic la fel off va pop nania cf?pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 5:44 am | |
| eu imi astept sotu sa ajunga sa mergem la o aniversare..... pooop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 6:59 am | |
| cami ai vazut olitele :astept: :astept: :astept: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 7:44 am | |
| noapte buna | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 9:26 am | |
| da ralu,le-am vazut....dar eu am aleso pe asta a mea si dupa vartsa....am vazut si asa ce imi arati tu....dar erau mai joase,pt copii mai mici....si statea cu genunchii in sus....si cocosat.... eu special am ales sa fie cu spatar sa ii tina coloana dreapta si sa fie mai inalt sa stea cu osul femural cat mai drept...... loc are destul ca e foarte mare olita ,si nu il tine aplecat in fata, nustiu cum sa iti explic....si oricum ca sa stea cu putica inauntru ,tre sa stea mai aplecat ca sa ii ntre dansa acolo..... in fine... oricum alta olita nu mai iau...ca imi sare al meu in cap....cu astea stam... o sa iau reductor mai tarziu si gata..... poop gagici si noapte buna | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 9:29 am | |
| aaaa am uitat si am vrut neaparat sa fie detasabila partea in care face sa nu ma car cu toata olita la baie..... mofturi deale mele | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 4:43 pm | |
| neata fete si puiutii.sa va fie de bine petrecerea nania pop da e bine asa sa poti scoate sa o speli mai usor acum bani sa ai ca ei si telecomanda la cur)))))))).sanatos sa fie v-a invata el sau tu il ajuti pt inceput asta sigur)))))))pop da buna rau a iesit.ralu pop. spor maica.bine ca ai va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 5:27 pm | |
| neataaa o zi buna gagici poop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 6:08 pm | |
| :ihihihihi: :trandafir: cafeluta | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 6:38 pm | |
| ce te razi coana??haaa??? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 6:47 pm | |
| :draga mea: buna dimineata fetele pupici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] asta olitza o are darius ....e exact cum spui tu detasabila cu spatar.sa stea drept,si nu e mica sta chiar foarte bine....bafta iubita :imbratisat: speranta ce gatesti azi ?pup | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 7:38 pm | |
| hihih am scris dar vad ca nu s-a pus mesaju.pop ralu.mai scriu o data.habar nu am ma chiombesc prin saituri nimic numi face cu ochiu si cred ca bag carne la ceaun mamaliga si mujdei ca nu am idee ce.va pop spor la cf | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 7:47 pm | |
| aia da e buna ralu..io ziceam de ce mi-ai aratat tu ieri....alea nu imi placeau....ca tre sa ma car cu toata olita dupa mine la baie in fine.....
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Sept 25, 2012 11:40 pm | |
| unde umblati gagicoaselor? mi-a venit si mie mandrulica de la scoala,tre sa le dau sa pape apoi pe prajiturit.... normal de azi trebuia sa incep dieta de slabit,da am mai amanato cu o zi .... hi hi hi poop si spor la ce faceti.... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 1:03 am | |
| normal ca trebuia amanata dieta ta | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 2:41 am | |
| l-am adus de la cresa pe domnisor .....deacum cu mofturi cu aere ce vede de la altii ....ei ii sar lui aerele | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 3:59 am | |
| eeehh ,ce vrei.....are si el personalitatea lui...... mai plange?cand il duci? dar cand il iei ce spune? vrea sa mearga ?sau vrea sa mai stea sa se joace cu ,copiii? | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 4:47 am | |
| )))))) nici nu se mai uita in urma :mortala: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|