| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 6:41 am | |
| buna seara fetele! ce faceti? eu vreau sa fac o baita apoi ma bag la planificari va pup ,noapte buna!
| |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 6:52 am | |
| :incredibil: toate la somn ? :somn: :somn: :somn: :draga mea: :draga mea: :draga mea: noapte buna si eu merg la dus si gata pe maine | |
|
| |
adelaeu Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 7:55 am | |
| Cum la somn, fetelor...abia ce am apucat si eu sa aterizez pe aici aici si gata...la somn Ok, sper ca maine voi avea o zi mai libera, pupici si ne auzim maine...sper | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 9:30 am | |
| nici eu nu's la somn deabia acus intind prima foaie pt cornulete am taiat rahatu.....si acum sa le invart.... sunt asa de obosita....si reteta asta ma tinut toata ziua so fac am iesit si cu baiatu afara putin cat a stat la rece aluatu......apoi am facut gratarel.....
noapte buna gagicute | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 5:55 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]buna dimineata fetele si o zi superba va doresc . pup de cand ma trezesc dimineata sa il duc pe darius la cresa ,seara cad precum bobocul .....nu mai rezist pana mai tarziu ....gata somnul meu pana la 12 ziua :nu imi vine sa | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 7:06 pm | |
| neataaa noi azi stam acasa ca e sarbatoare la astia....iupyyyyyy poop o zi buna
| |
|
| |
adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 9:18 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 9:29 pm | |
| | |
|
| |
adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 9:50 pm | |
| Pup Nania, pup Ralu. Acum am vazut ce ai scri...cum Ralu somn pana la 12....ca mie Marc imi dadea trezirea pe la 6...7 in zilele cele mai bune. Asta inainte de gradi...acum...la fel[/img] | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 10:42 pm | |
| am pus si eu ciorbica pe foc si pulpele la dezghetat sa fac si o tocanita mai am pe jos de facut si gata treaba pooop | |
|
| |
adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Sept 26, 2012 10:48 pm | |
| Eu coc vinete cu drag si spor...ca m-a mancat undeva sa iau 8 kg sa bag la congelator...sper sa scap pana in seara de ele :)))
| |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 12:15 am | |
| sa ai spor adelaeu eu pregatesc masa la copchii apoi culc baiatu.... pooop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 6:23 am | |
| ))))): ))))): ))))): am ajuns si eu,darius ma scoATE DIN SARITE ,NU MAI POT ,PLANGE DE CAND VINE DE LA CRESA PANA SE CULCA .....AM O STARE NERVOASA ....VA ZIC NOAPTE BUNA ,MAINE LA MUNCA IAR :pampoane: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 10:26 am | |
| | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 4:33 pm | |
| neata fete si puiutii.ieri n am primit noti si vad ca sunt abo la e mail.hm.am venit tarziu aseara de la sedinta si n am mai deschis pc.o zi cu spor si voie buna pop adel,terminasi vinetele?hihih pop. nania pop te ai scos.pop ralu sa nu planga ca lai luat la mine filip plangea ca vroia la gradi)))))))dar e prea mic al tau daca vb cat de cat intreabal de ce.off.spor la cf lasa somnu de frumusete hihihih.gata.pop fete va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 7:17 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 7:57 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 8:14 pm | |
| ce faci coana? iar m-am trezit tarziu am fost aseara la o aniversare la cumatru....si am venit tarziu apoi am mai stat pe net,m-am culcat pe la 1 juma si m-am trezit la 8 iar am tinut si fata acasa ,prelungim weeekend-ul poop o zi buna spor la treburi | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 8:16 pm | |
| :ihihihihi: te ai scos.bv.pop eu gata treaba papa am ceva cand vin copii sa vad ce vor.si sa mergem sa luam alta carte pt mate si asta spune dracu o data ce trebui nu sa ne ffffffffffff.ce si cum plus restu nici nu au spus ce trebui.etc.mor pe astia.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 9:05 pm | |
| acum la inceput ai bataie de cap,apoi dupa ce le iei pe toate nu te mai stresezi.... poop sa treaca nervii is la fum am dat la copii sa pape dupa fum ma apuc de treburi ca nici paturile nu le-am facut | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 9:57 pm | |
| pop sa va fie de bine.sunt la tv film.poli. si ma afum si eu spor la cf.da ma...ma stresez ca nu am librari sau ceva si trebui sa bat drumu la bloc iara ca spun pe rand fa dracu o lista cu ce anume si gata. plus nici nu au cum sa faca teme.ei dau teme dar maciuca cartea tot ei cu capu asa faceau comanda si plateam la sc.in fine.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 10:14 pm | |
| da era mai bine asa sa faca comanda ei la toti copiii da nah.... si vorba ta macar lista cu toate odata sa va dea sa nu ametesti de cap cautand pe rand ce va trebuie noua ne da lista.....dar catrile le da din scoala la liceu sunt in jur de 300 si ceva de euro... la clasele mici ,unde e fiimea sunt gratuite si niic nu le predam,ne raman noua... pooop
| |
|
| |
adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 10:31 pm | |
| pup fetele. Acum am apucat sa dau drumul la pc....ca ieri...chiar m-au tinut pana seara vinetele in bucatarie (( | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 11:49 pm | |
| da cine o sa pape vinete toata iarna?haaa? apropo...la noi nu se gasesc iarna vinete?sau is scumpe? am facut si io tocanita ciorbita inca mai e pe foc, poop spor la trreburi
| |
|
| |
adelaeu Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Sept 27, 2012 11:53 pm | |
| E cine o sa pape :)))noi bineinteles...papa bun - burtica plina :))) La noi se gasesc si iarna in hipermarket-uri, dar incredibil de scumpe...se gasesc si coapte/congelate, dar la fel...niste preturi de zici ca au si carne in ele :((( | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|
| |
| Off topic 24 | |
|