MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Off topic 24 - Pagina 7 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Off topic 24 - Pagina 7 Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Off topic 24

In jos 
+4
ramona81
Ralu
speranta
nania
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Off topic 24 - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:08 am

:draga mea: :draga mea: va pup si eu
in seara asta mau pus sa fac gogosi ,vin cu imagini acus :infuleca: :infuleca: :yami:
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
speranta
Super Prietena Vip
Off topic 24 - Pagina 7 216b609f54e8a38a924d370181a75043
speranta

Varsta : 54

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:13 am

hihih msmsmsm pop.o seara faina.va pop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

Varsta : 43
Localizare : Belgia

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:37 am

mmmmm,nu mai vorbiti de mancare ca lesin....mai ales de buanatati....
poop gagici
o seara placuta
Sus In jos
adelaeu
Nouvenit
Nouvenit
adelaeu

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 7:31 am

Ralu nu pune poze pls :yami: ca sunt in stare sa inud calculatorul :foame:
Asa ma gandeam si eu Nania, sa mai cer o opinie...desi recomandarea de operatie este de la Ofta Pro, este cea mai bine cotata clinica de ofta pediatric si singura ( am impresia ) din tara specializata pe strabism... Operatia nu o vom face la ei...e mult prea scump...daca la alte clinici private aceasta operatie costa intre 1400 si 1800 lei, la ei e 2500 lei...imi pare mult prea mult... Evident ca fiind vorba de puiul meu as da si banutii astia, dar sincer nu ii am :astept:
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 9:27 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

SA NU RADETI DE CALORIFER ,MI LA JUMULIT DARIUS CATE UN PIC CATE UN PIC :wawwwwwwwww: :wawwwwwwwww:

SI PRODUSUL FINAL Smile))))))

sa aveti pofta pana intru eu :infuleca:
noapte buna fetele ,ma paste o raceala frumoasa ,ma ustura ochii ,nasul curge si ustura ,capul ma doare ....ce mai am luato de la darius ,sunt varza
adela chiar nu stiu ce sa zic ,ata ca imi pare rau sincer ,cam imi dau seama prin ce treci...si eu la randul meu am trecut printro operatie si mai dificila dar am superato si eu si flavi ....sanatate la pui mic :uiii:
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 9:56 am

adelaeu,chiar daca o fii cea mai buna clinica pt strabism,nu renunta si mai consulta cel putin doi medici si vezi ce parere au si ei...nu te axa doar pe un dr,asa am facut si eu am dat crezare si nu am facut bine,acum regret dar e prea tarziu.....
din putinul pe care il ai mai mergi la doi dr si daca si ei spun la fel....ca trebuie operat....atunci.....iti spun cu mana pe inima ca imi pare rau
In viata nu este totul roz ,trebuie sa acceptam si griul...... treci prin momente grele care o sa-ti caleasca caracterul si o sa te faca mai puternica.....sper sa aveti noroc in viitor
uite si o peozie pe care am citit-o de curand si mi-a placut enorm de mult
v-o dedic voua

Intr-o zi vei vedea ca toate au intrat in matca lor.
Tot ce ti-ai dorit a devenit realitate.
Vei privi inapoi, vei zambi la toate ce s-au intamplat,
Si te vei intreba "Cum am trecut prin toate?"
Doar tinand speranta aprinsa, nerenuntand la vise
Si nelasand niciodata dragostea sa plece din viata.

si chiar daca ar fii sa il operezi,nu fii stresata din cauza asta,cum ai spus si tu ....e o operatie usoara va trece cu bine,apoi dupa cateva zile va fii totul ok si veti uita tot
sunt copii cu muuult mai grave probleme ,unele poate nerezolvabile.... si ar trebuii sa ii multumim Domnului ca avem doar o mica problema pe care o putem rezolva.....

fii tare ca va fii bine....!!!

ralu................daca te prind sa stii ca te bat.....io's la dietaaaaaa......si tu ce imi faci????sincer iti spun ca mi sa facut rau de pofta ,am stat si am privit gogoselele tale de en ori.....par absolut delicioase.....
si cu ,caloriferu m-ai dat gata.....daca tace-ai filozof ramane-ai....nu bagam de seama daca nu spune-ai tu...asa caaa......
sa inteleg ca dariusel frumusel e iarasi racit?
sanatate multa tie si lui dariusel

speranta,ai disparut?te-ai pierdut in carrefour?sau ai revenit si nu am bagat eu de seama?

somnic pufos fetele si pupicei la printisori si la domnisoare....

io bag un iaurt apoi intru la dus si o tai ,nu mai stau ca tipa la mine ficatu de oboseala.....

poooooop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 10:57 am

gata ,o tai la somn
noapte bunaaa
poop
ne auzim la cafeluta
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 5:27 pm

neata fete mama ce mi face coana ralu ma spart maica.bun bun.apropo sa pui reteta acum na.ca am drojde proaspata.sa fac in week.ca mi ploua reao.pop/.sanatate maxima pop si succes.naniao.cred ca nu ma vz.maica ca intras cand am venit va pop. odff adel cum spune nania chiar daca e singura buna o opinie nu strica si daca face si mai bine nu mai conteaza banu stiu ca este greu.off.sanatate si numa bine pop va pop o zi faina
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:04 pm

neataaaaaaaaaa
scuze coana speranta,cre ca nu am bagat in seama
acus am vazut ca ai luat 7 feluri de carnuri,etc.....poop
o zi buna
raluuuu cum te simti?
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:41 pm

buna dimineata fetele pupici
cami mersi de griji ,l-am dus pe darius ,nu mai plange cand il duc ,nici cand il iau :wawwwwwwwww: :wawwwwwwwww: doar asa cateva lacramiutze 🍌 🍌 ....deocamdata sunt binisor ,nasul vad ca imi curge la greu dar celelalte nu ma mai dor
speranta numai tu sa ma omori cu zile ,iaca mai vin si eu din cand in cand Off topic 24 - Pagina 7 3291869324 Off topic 24 - Pagina 7 3291869324 ia de aici reteta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pup adela si fii tare
o zi frumoasa va doresc :imbratisat:
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:42 pm

:smoke women:
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 6:44 pm

stai ca mi-ai facut pofta ,ma duc si eu la o tigara :draga mea:
darius e mai bine ,cu secretii verzi in nas ,si tuseste ,cu antibioticul nimik nam facut :rosit:
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 7:36 pm

ooooffff,sanatate lui dariusel
si eu am baiatu de doua sapt cu nasul plin,de ieri am vazut ca ii curge mai des.....
poop gagici
asa ploua la noi,de aseara intr-una.....
poopp
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 7:51 pm

faza e ca ii plin in nasuc si azi dimineata cand a stranutat mamaaaaaa mam speriat ce iese ....ma bucur ca sufla nasul cand il pun 🍌
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 8:28 pm

ziua buna sosi si eu am dus copii si dupa la cautat pt filip la lb fr.manu si caiet cu cd.am luat opaola maica.ai vz nanio hahahha nu scapati de mine doar sa primesc ca nu stiu sa intru alt fel ce vrei.va pop sanatate la pui.si la noi tota noaptea ploua.acum bine cat de cat.sa bag masina dar aspirai si pregati apa sa sterg dar luai o pauza_))))))))))))va pop. ralu hahahha mai tarliu intru sa vad ce si cum ms.sanatate maxima pop.spor la cf.apai da si tu nu esti departe ma omori nu alta.pop fete pop adel tu?puiu?pop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 9:15 pm

si al meu sufla cand ii spun.....da mori de nervi pana scoate el,zici ca nu a mancat o saptamana si nu are forta deloc....da invata el...
azi dimineata am tras cu pompita si nu ii place deloc...asa urla.....si i-am explicat ca daca ar sufla el mai tare nu mai folosesc pompita....la care el....DA....da tot la fel a suflat dupa
asta e
poop gagici
sanatate si spor la toate
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 9:51 pm

hihih cat sunt mici stau la pompa dupa chin cunosc.gata bagai varza la cuptor si ma uit pe reteta de la ralu sa vad pasi ca nasc aici))))))))))).hahahah va pop.sper sa am timp si las coca la rece daca e sa creasca pana o gasio draci.va pop
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 11:08 pm

raluco am facut mai am un tuci si gata au iesit o caruta maica.))))))))00dar bune dar draci zau.sarutmana.am halit un platou o sa ma fac tanc cu tine.pop. cand vine fata sa faca la ce mai ramane))))))0acum pun pe avion sa vina catre voi nanio tine geamu deschis :(vin si eu:) pop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyMier Oct 03, 2012 11:50 pm

ete ca l-am inchis ca's la dieta breeee
voi imi afceti n ciuda cumva??????
am dat si io la copii sa pape
tre sa cobor la piata ca joia e piata aici jos in fata la mine ca tre sa iau niste foilie de aluminiu ca e doar 2 eu si in super market e 5.99.....si sa vad ce mai au
pooop o zi buna si pofta buna la bunatati
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 1:09 am

hahahahah ce dieta maica.ca din cauza voastra ma unflai si eu))))))))ce tu nu facusi cornulete si unde pui si osanza)))))))).e super pret 2 e..si la noi cam asa e parca dar aia fino e scumpa.dar na.luam ca trebui.pop am facut curat jos iara si sus inca nu am ajuns.ma apuca strechea trebui sa sun doamna de germana ca a asa mia spus fimiu.etc.sa vedem si avem la teme fara nr hahahahha.sa vz ce pocesc eu limba maica.hai va pop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 3:08 am

pai io am facut cornulete inainte sa incep dieta....asa caaa
nu am mai coborat ca am avut musafiri,doua fete au venit pe la mine,dar pe rand una dimineata cand trebuia sa cobor,alta la pranz cand culcam baiatu.....noroc ca sa incurcat pe strazi ,nu retine niciodata unde stau si am avut timp sa il adorm pana a venit ea ca altfel ....nu mai aveam cum sa stau cu fiimiu in pat...
am papat si eu o pulpa ca muream de foame....
acu ma afum
apoi scot masina,si iesim
pooop
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 5:21 am

helloooooooo gagici azi iar pe drumuri ,am plecat de pe la 10 ,aveam treaba la flavi la scoala de scos o adeverinta de elev pt dosarul biancai la liceu ....dute cu adeverinta la liceu si acolo pola mea nu era dosarul complet :eyesroll: :eyesroll: ....dute la primarie iar in oras in centru ....ma dor picioarele de inebunesc ,aici alta prostie ca sunt niste toante adica e numai una ce a completat ancheta Smile))))): Smile))))): si eu alta toamnta ca nu mi-am pus scobitori la ochi sa citesc mai bine ca de adormita ce sunt nah Smile))))): gasesc pe pagina de ancheta tatal decedat al biancai :box: :box: :box: e ceva de groaza ,trebuia actualul sot nu decedatul ....DOAMNE CE OAMENI.....buna pana aici e roz ,am stat de la 12.00 la primarie pana la ora 15.45 ca nu o mai semnau ba se gaseau motive ca nu e dn viceprimar ,ca nu e cutare ....pfffff ce nervi ,mam luat si am plecat ,am zis ca deh imi bag pola in gura lor ....pe drum moarta de picioare ma suna aia de la primarie dn vedeti ca sa semnat anchet ,si am zis acum ma in torc eram aproape de casa mai aveam vreo 10 minute nu stiu cand am ajuns pana la 16 si 15 min la primarie inapoi ....deci e de groaza sunt franta ,in seara asta la patuc imd ce pui copii la punct ,maine am zi de munca pe la tg neamt la casa :pampoane:
bine ca am rezolvat si cu ancheta :pampoane:
Sus In jos
speranta
Super Prietena Vip
speranta

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 6:56 am

seara.vai ce am ras ralu scuzele de rigoare.ce ai patit tu am patit eu cand a murit mama.m-au chemat sa fac succesiunea etc toate bune merg la notar imi da fisa cu ce pasi sa fac etc si ajung la financiar cum erau acum cativa ani.. bun merg la notar si citeste pai nu mama ta a murit bada eu ii spun.si aia ma trecut pe mine decedata si pe mama mostenitoare acum la groapa la cavou la belu unde s birorile la fell mai aveau sa mi scrie numele pe cruce din suparata ce eram am dat intr un ras de se uitau aia la mine ca la masini straine pe cuvant asa ca la noi totu e inversu inversului. pop sa treaca.spor si succes.pop naniao pop. hahahahah lasa vrajeala.glumesc o gogoasa nu mai am hihih a avut succes am impartit si pt mami meu.calde asa.va pop o seara faina.pop
Sus In jos
nania
Super Prietena Vip
nania

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 7:25 am

Doamne cat am ras sperantaa.............de-adevaratelea......sper ca nu te superi....da e tare rau faza....i-am spus-o si la sot....hi hi hi....
ralu,asa e la noi,te plimba pana te ameteste...
poop sa treaca
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 EmptyJoi Oct 04, 2012 7:51 am

:mortala: :mortala: :mortala: :mortala: vai speranta Smile)))))))))))))) :lol: :lol: :lol: sa pic jos de pe scaun de ras :mortala:
doamne
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Off topic 24   Off topic 24 - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Off topic 24
Sus 
Pagina 7 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Off topic 25

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: LUMEA ,, MAMICI CU PITICI ,, :: La o cafealutza impreuna :: Casuta Off topic-
Mergi direct la: