| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 4:32 pm | |
| oooooooooooo.neata cami.in sf.incet va descurcati voi tu sa bei ceaiuri cu anason si inca ceva nu mai tin minte ca am baut si copii mei nu au avut colici acidulat sa nu bei atata cat alaptezi si mancare diversificata.ma bucur ca sunteti bine pop fete pop o sapta faina pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 6:15 pm | |
| neataaa am ajuns tarziu acasa aseara ,le-am dat papa la copii si la somn o zi bunaaaa | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 6:53 pm | |
| neata nania pop o sapta faina.pop sa va fie de bine am vz pozele daca is noi alea?faine sunt pop. eu am trimis copii gata am facut ordine si aspirai jos mai tarziu sus si sa sterg va pop [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]as vrea sa fac asta sa i intreb pe ai mei si desert asta sigur vor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]n o spor si pofta sa aveti va pop. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 7:15 pm | |
| da sunt noi pozele,merçii noi avem vacanta o saptamana,hi hi hi..... pooop mda,numai retete din astea imi arati......vrei sa ma corupi cumva? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 7:29 pm | |
| hahhah gata am pus briosele la cup.si de pranz sa faca fimea poze si va arat)))).pai da voi acum si noi dupa hihih vacanta placuta pop.vb.nu te conrup draga pt familie ce crezi:))))))))acum sa l intreb pe sot daca vrea ficatei si sa iau ca nu mai am si nici ciuperci mary nu am am la conserva hahahah ca nu mai stiu ce papa sa fac.off.va pop. faine pozele si copii nu mai zic.ii pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 7:31 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 28, 2012 8:32 pm | |
| | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 1:21 am | |
| buna fetele dupa un weekend destul de incarcat azi sunt ceva mai respiro... e urata afara dar trebuie sa iesim ca nu am ce face... merg sa iau pustiul de la scoala apoi sa vad cum fac sa ajung si la unirea sa ridic comanda de la orifl. plus control la urechi iar lui vladut.
Vreau azi sa fac si un pic de ordine la vladut la haine, sa-i caut geaca mai groasa.
Vineri a fost tare faza sau joi, i-am scos alta geaca de schimb si fiind noua nepurtata pana anul asta, o primise cadou anul trecut dar e cam maricica, nu si-a recunoscut geaca si da-i si cauta ca bezmetici geaca... noroc ca m-a chemat in clasa lui sa cautam impreuna. Era pe cuier frumusel geaca lui. Trebuie sa fac rost de agatatoare la geci ca mereu i-o darama colegii pe jos. Azi vad ca si-a pus-o pe spatarul scaunului... vad in clasa la el de la balcon si sta exact la geam in spate.
Joi a fost sotul la sedinta si din fericire nu i-a facut multe observatii si reclamatii cum se astepta.
Micuta mea noaptea nu prea doarme la ea in patut, doarme langa mine din cauza si a colicilor... nu stiu cum sa fac sa o invat inapoi la ea in patut, efectiv adorm inaintea ei de ultima masa
cred ca o las pe miercuri ca ploua naspa afara... si nu arde inca Am fost la scoala... mama ce frig brrrr... 2 ore a fost ok si dupa sport gata cu cumintenia Am lucrat cu el deja la fisa jumatate si cealalta jumatate diseara cu sotul ca asa trebuie si e normal. Aveti grija de voi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 2:30 am | |
| vai chiar ca.am ras la faza cu geaca se mai intampla.vb aia.pai o pui pe printesa in patut la ea ii faci pe burtica si adoarme si gata.nu stiu cum sa te invat ca ai mei nu au avut colici si i am invatat la ei in pat au plans dar nu cu lacrimi au avut la patut chestie de canta si se invarte am un lapsus acum si nu am avut treaba cand se oprea ii da deam drumu etc si adormeau.grea munca off succes si numa bine pop fete ati fugit??????pop o seara faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 2:49 am | |
| io's aici poop pe toatilii | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 4:13 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 6:33 am | |
| buna seara fetele ,am ajuns de la servici dupa cum se stie mancare frate ca deh maine trebuie de pachet ....varza cu carnati afumati azi cu sotul in boxa sa punem varza la murat rasul lumii ca a zis ca in seara asta nu mai scap :mortala: :ihihihihi: :ihaihaiha: :ihaihaiha: :ihaihaiha: il tin de o saptamana ca punem varza :waw: carmen eu dormeam cu darius pe burta mea si nu am prea simtit colicile ...pup si bafta ,crestere usoara :imbratisat: speranta ,ia si mai fa un bebe ca sa iti aduci aminte )))))))))))))))))))))))))) te pup cami pup ,cum ati petrecut ????????????????????????? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 6:43 am | |
| hahha ce comica esti eu una nu am avut treaba si vb aia am crescut singura pe ambi copii nus la fel ca si degetele etc.si pe cuv ai mei nu au avut colici eu am avut la ambi de ma suiam pe bloc asa durea zau ma lua dupa 7 seara etc.si plus cum te organizezi nu stiu acum fie care na.hahahah treci la treaba si gata papa bun im varza imi facui pofta pop spor la varza ai grija cu cotoru))))))pop o seara faina | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 8:31 am | |
| :draga mea: noapte buna pup | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 9:00 am | |
| :mortala: cu cotorul ))))))))))))))))))) esti nebuna zau :wawwwwwwwww: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 5:09 pm | |
| neata fete si puiutii.hahahha cine vb :))))))))))pop. gata varza ca de craciun sa arunci si la mine hahahahha pop ms.nanio trezirea maicaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))pop fete o zi faina la noi ploua in draci iah.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 5:55 pm | |
| neata bunaaaa aruncati si la mine o varza a fost frumos ralu,dar foarte obositor ca am fost in doua locuri si a fost si foarte frig.......asta e aseara m-am culcat iar devreme cu baiatu la 9...... o zi buna gagici poop
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 7:14 pm | |
| pop nania,sa va fie de bine pop. | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 10:10 pm | |
| buna fetele nu am ce face, vor trece si colicii astia... o sa incerc sa nu mai beau sprite cat se poate... a avut si aseara dar mai outin ca nu am mai baut ziua deloc sprite... asa un pahar e ok
ralu crezi ca-i mai trebuie ei inca un bb? pfuaaaa nici gand la cate treburi are... era una in masina cu care am mers spre parcul herastrau si deja ma mai vedea cu inca unul... pai da pana la 60 de ani sa faci pe banda copii, nu?
fetele asa urat ploua si normal ca iar nu pot merge sa iau produsele alea ufff poate se opreste si am noroc sa mergem acum la 12... oricum bebelina este in carucior si cu de aia de ploaie asa ca nu e asa o problema mare, aerul asta rece nu cred ca este ok | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 29, 2012 10:31 pm | |
| hihihih cami.vb ta..numi mai trebui 2ajung ce vremuri is.nui vb de papa intretinerea lor etc ci ce vor face ei mari,mari ca nimic nu merge.... vz te am ghicit bei acidulat e cat timp alaptezi puneti pofta in cui domna draga ca sa nu aive colici domnisoara ca de nu tragi ponoasele tu bea ceai de anason si inca ceva mi am facut eu vai dar lapsus am poate stie ralu despre ce vb eu.tare bun si linistitor cate 2kg beam nici zahar nu trebui ca e aromat tu faci cum crezi.si mancarea ai grija ce papi.ploua in draci ma saturai nu alta.pop faina poza bv acum sa faci cu ambi sa pui.succes si spor.fete pop eu gata papa.mai am la cuptor ardei unpluti am facut si chiftele si o tara de ciorba de perisoare mai am sa sterg si gata ziua sa vina plozi.si alta munca:))))))va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 30, 2012 7:51 pm | |
| buna dimineata fetelor carmen,vor trece in curand colicii......in jurul a trei luni de viata deja incep sa dispar,asa caaa....rabdare apropo....tu o tii in sus dupa fiecare masa sa scoata aerul afara? am o prietena,de fapt e ruda cu noi ,doar ce a nascut un bebe si la fel se plangea ca are colici..... la inceput nu il ridica pe bebe deloc dupa masa.....si m-am luat putin de ea.....acum cica il ridica dar numai ziua.....noaptea nu se deranjeaza......apai cum sa nu il doara burtica daca nu ii scoate aerul afara..... al meu baiat foarte greu scotea.....il tineam noaptea si cate o ora ridicat pana eructa..... poop fetele o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 30, 2012 9:05 pm | |
| neata nania.fete .pop o zi faina am intins rufe am aspirat mai am de sters brr e super frig de si e soare inteapa.hihih nania.si eu ii tineam pe ai mei dupa ori ce masa ridicat si scoteau aieru ca un bosorog:))))))))va pop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 30, 2012 9:20 pm | |
| buna fetele
Planuri pentru azi? as avea ceva dar ma doare foarte rai mijlocul si nu stiu daca o sa reusesc sa fac si al doilea drum ramas restant de luni... e posibil sa aman. Mai vad eu maiincolo Vladut ma tot intreaba cat stam pe afara... pe frigul asta nu mai de stat afara nu este... brrr
Micuta aseara vad ca nu a avut reriza de colici...am urmarit reactiei la sprite si cred ca de asta avea rpobleme... ieri am baut doar un pahar de sprite si ala lasat un pic in pahar... asa ca trebuie de dragul ei sa las mai moale cu bautul acidulatelor. A si la usturoi pare sa faca un pic urat... in rest vad c anu are probleme mari.
Momentan e ok sa bea doar laptic... pana la 5-6 luni stau linistita cu acest gen de program facut de ea.
Voi cu hainele cum procedati? eu le pun pe uscator, in baie, abia acum am pus pe sarma cateva... deja am a doua masina in derulare... nu stiu unde sa le mai intind... am avut mult prea multe si nu suport sa le vad cum zac gramada nespalate...dar sa stiti ca mi-a din spor in ziua in care am de intins si de pus la loc hainele. Azi sper sa ma ocup de alt raft din sifonier sa-l fac la linie frumos. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Oct 31, 2012 11:27 am | |
| heloou fete cucuiete... dormiti? somnic pufos eu nu ai primesc notificari deloc | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Oct 31, 2012 5:28 pm | |
| neata fete si puiutii.nici eu acum ma logai.va pop o zi faina.cami.tot pe uscator si eu dar ieri fiind fain afara:))))))).ti am zis ai grija ce papi si mananci asta i toata cauza si i ati ceai in loc sa bei altele si gata.saraca vrea afara pt el frigu nu exista)))pop nanio pop ralu cf maica?pop o zi buna. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|
| |
| Off topic 24 | |
|