| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 9:33 am | |
| cami ,nico nu stie nimik de tine ....mai dai un semn de viata :*
Nicoleta Adina Vasile buna mai sti ceva de nania
22:28 Raluca Muraru da e pe forum
22:28 Nicoleta Adina Vasile aaaaaaaaa aha ca vad in caht nu este de ceva timp
22:30 Raluca Muraru da ,nu stiu tu ce faci? cum ati petrecut ?
22:30 Nicoleta Adina Vasile pe forum pe fb adica acasa si putina plimbare deci este ok nania offffffffff
22:31 Raluca Muraru da da ii transmit sa te contacteze
22:32 Nicoleta Adina Vasile nu nu laso in pace macar stiu ca mai traieste si este ok | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 9:34 am | |
| noapte buna fetele :uiii: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 4:48 pm | |
| neata bunaa merçi ralu de informatie,dar ar putea sa imi lase un mesaj privat pe facebook si ias raspunde,dar eu de unde sa stiu ca ma cauta poop gagici o zi buna
| |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 5:25 pm | |
| neata fete si puiutii.ralu,sa va fie de bine.pop acasica ca na.nania.pop sanatate maxima pop fete pop. la multi ani.sf stefan-stefania.va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 9:26 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Dec 26, 2012 11:51 pm | |
| buna.n am avut net.va pop. lasa fumu nanio:))))))ce ai facut?pop cum te mai simti? ralu esti la munca?pop o zi faina va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Dec 27, 2012 6:25 am | |
| buna seara gagici pup da am fost la munca si maine iar pffffooooaaaaa am schimbat ceva pe aici ...ma duc la culcare ,ma napadit si o raceala ,ma ustura ochii in cap ...si de unde crede-ti ca am luato ? de la DARIUSSSSSSSSSS ,el e cu amigdalele rosii si cat nuca de mari ...offffffin fine sa speram ca ii trece cu antibiotic ....va pupik si seara buna :* da cami nu stii cum e facuta ea? te pup | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Dec 27, 2012 3:24 pm | |
| neata buna gagici sanatate multa si tie si lui dariusel si eu il am pe rares racit de vreo trei sapt ,tuseste de mama focului si nu ii mai trece si gata o zi buna gagici pooooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Dec 27, 2012 5:11 pm | |
| neata gagici va pop aoleu ce vesti.ralu sanatate maxima amandoura.va pop spor la cf off.nania pop cf?cum te mai simti?pop fete va pop. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Dec 27, 2012 6:55 pm | |
| la fel is speranta asta e pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Dec 27, 2012 8:56 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 5:16 am | |
| :tigara: am aparut de vreo juma de ora sa dus friptura mea la cuptor,o fac pe gril.....ca e mai rapid,nu mai pot sta sa astept 7 ani dupa ea am fost sa le iau la copii de banii stransi din colindat si am ulblat de ma luat naiba..... pooop gagici unde ati disparut?
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 6:12 am | |
| seara fete si puiutii va pop. aha.sa poarte sanatosi ce si au luat puiutii.va pop,o seara faina. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 7:10 am | |
| buna seara ,eu abia la 6 am ajuns de la munca sanatate maxima lui rares cami :uiii: sunt franta si maine pana la 2 ,ajung acasa nu mai sunt buna de nimik ...mai am si cumparaturi de facut ...offffff | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 7:38 am | |
| noapte buna dragutelor .si sa fiti iubite :noapte buna: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 5:04 pm | |
| neata bunaaa lasa ralu ca apoi ai iar cateva zile de stat acasa si te odihnesti.....daca poti..... speranta,ficamea sia luat un ceas,4 lantisoare cu cercei,finute,asa de ocazie......si 2 cutii de playmobil la baiat iam luat o mingie pe care o tot adora de cate ori intram in magazinu sport,e din aia de fotbal grea,dar e mica....... si o tabla sa scrie pe ea si vorbeste,ii spune ce sa faca,ii canta,are niste planse model sa faca dupa ele,are conturul gata facut pe alea....cu desene si litere si cam atat am cautat sa ii iau de incaltat ca astea lea belit in bot da nu am gasit nimic sa imi placa,toate tari,rigide asa..... mai cautam o zi buna gagici poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 5:10 pm | |
| Neata fete si puiutii.off ralu pop sa treaca oboseala.incet le faci tu o zi buna pop nania.aha super tabla din aia avu si fimiu de plymobil is satula ma impiedic nu alta de ei la baie.nici nu zici ca am baie toata nu mai piese.))))iar fata de e printesa pop. cum te mai simti?sanatate maxima pop ralu sanatate pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 5:15 pm | |
| io's la fel speranta,nimic nu se schimbat poooop si io am casa plina de jucarii din alea minuscule,cand scutura sotu covoru mereu cade din el chestii mici pe care nu le vedem ca sunt bagate in parul de le covor poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Dec 28, 2012 10:21 pm | |
| :))))))))))dadadadad sau aud cand trage aspiratoru))))).gata supa curatenia mai am sa dau drumu la masina.si gata ziua cu treaba sper va pop spor la cf | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Dec 29, 2012 8:03 am | |
| hello fetele pup eu am lucrat azi pana la 1 poi in piata mare dupa aperitive sa le cumpar ,maine ma apuc de salata biof si piftelutele ,poi mai am un tiramisu de facut ....luni restul ,ciorbica o fac ca aia se mananca si friptura sa o pun la bait curatenie luni ...mi sau dus si ramasitele de bani :poc: :nu imi vine sa ))))): mam saturat nunai mancare uffff | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Dec 29, 2012 10:36 am | |
| noapte buna fetele ,vise placute :draga mea: ,merg sa ii pun lui darius pisicile aristocrate :waw: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Dec 29, 2012 5:24 pm | |
| neata fete.va pop spor la cf.off ralu te cred.pop. cum te mai simti?pop. sanatate.nania pop tu?pop fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Dec 29, 2012 5:30 pm | |
| neataaaa io nu stiu ce meniu sa fac de revelionu asta sarmale am facut de craciun,salata beouf am facut,acus ce sa mai fac? nu am habar de nimic si nici nu am cumparat nimic.....hi hi hi pooop gagici spor la treburi pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Dec 29, 2012 11:31 pm | |
| ziua buna.doar ce am sosit am mai luat una alta...am pus sa fierb de salata un pic vreau sa fac piept de curcan rulada reteta care ti am aratao nania sa fac fursecuri si tort pt sot trebui ca na e si ziua lui chiar daca nu are voie si sa mai vad ce ca nici eu nu stiu mai ales ca ai mei copii papa cu mult diferit sa nu mai zic de sot.off. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Dec 30, 2012 12:09 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|