|
| In ce consta prietenia? | |
|
+13anuta22 carmen Alexandra Laurita rahela geani ramona81 Dia nicoletadina florares Gianina Ralu jolinutza 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Noi 25, 2010 8:50 am | |
| nico am avut in liceu insa de cand am terminat liceul si m-am mutat de colo colo am pierdut multe prietene din pacate... dar niciodata nu ramai singur... acum va am pe voi alaturi si voi pe mine! | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Vin Noi 26, 2010 7:31 pm | |
| merci ca deja ne consideri prietenele tale inimapupici | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Lun Ian 10, 2011 10:43 pm | |
| - carmen a scris:
- nico am avut in liceu insa de cand am terminat liceul si m-am mutat de colo colo am pierdut multe prietene din pacate... dar niciodata nu ramai singur... acum va am pe voi alaturi si voi pe mine!
pui carmen | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Lun Ian 17, 2011 10:47 am | |
| cam rara gasesti prietenia | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Lun Ian 17, 2011 7:24 pm | |
| | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Lun Ian 17, 2011 9:04 pm | |
| | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Mier Ian 19, 2011 4:54 pm | |
| am avut si eu o prietena adevarata in adevaratul sens al cuvintului,de ce spun ca am avut?....pentru ca nu mai este printre noi.....eram nedespartite a nascut cu 4 luni inaintea mea,baietelul ei ma considera mama 2,unde eram eu era si ea si invers,stiam ce mananca ,ce gandeste;ce face,si ea la fel despre mine.... in 2006 am plecat din tara,la o luna am aflat ca are cancer la colon, a fost operata,eu in tot acest timp sunam zi de zi dar nu reuseam sa vorbesc decat cu sotul ei,ea nu putea sa imi raspunda la telefon,imi transmitea prin toate cunostintele sa nu o mai sun ca nu poate vorbii cu mine,ca ii face rau sa ma auda,imi povestea ca nici mesaje nu putea sa imi scrie,incepea si o pufnea plansul...... in decembrie 2006 am mers de sarbatori acasa cu inima stransa,nu va spun ce inima aveam cand mergeam la ea si incercam sa o incurajez si ii spuneam ca va fii bine si ca ne vom vedea si in anul ce va urma si ea imi raspundea ca nu va mai apuca sa ne vada.... de sarbatori sa simtit bine sau cel putin asa spunea ea,.......,mia spus sa nu mai plec,ca de cate ori plec eu se imbolnaveste si cum am venit a inceput sa se simta bine.....mau chinuit vorbele astea,si inca ma chinuie,...daca nu plecam poate ca nu se intampla asa.... a fost nedrept DD cu ea,nu a facut la nimeni nici un rau,nu a vorbit pe nimeni de rau ,in urmatorul an in iulie 2007 a trecut in nefiinta si a lasat un baietel fara mama,un barbat fara sotie , o mama fara copil, si o prietena fara sa o mai vada,odihneste-te in pace..!!! in seara cand a murit,mi-am intebat sotul''oare nu ne minte?''nu imi venea sa cred ca nu mai exista,ca nu o mai pot vedea cand voi merge acasa..... e singura prietena pe care am avut-o,si pe care o voi avea toata viata.. | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Mier Ian 19, 2011 8:53 pm | |
| foarte frumos ai scris nania mi sa facut pielea gaina. DD sa aiba grija de ea | |
| | | Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Mier Ian 19, 2011 8:56 pm | |
| trist...foarte trist...offf viata asta uneori este asa nedreapta...dar noi suntem atat de mici in fata lui Dumnezeu!! | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Mier Ian 19, 2011 11:14 pm | |
| asa este eliss dar ce sa facem ssa ne rugam sa fim sanatosi | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Ian 20, 2011 9:12 am | |
| asa este ....sanatatea trebuie pretuita,ianaintea la toate celelalte...!!!!! | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Ian 20, 2011 7:27 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Feb 03, 2011 8:25 pm | |
| | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Vin Mar 04, 2011 6:12 pm | |
| | |
| | | mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Sam Mar 05, 2011 12:47 am | |
| nania, trista povestea...odihneasca-se in pace :( | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Lun Mar 07, 2011 12:08 am | |
| haideti feetelor numai ne povestiti nimic aici | |
| | | narcy21 Nouvenit
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Mar Mar 15, 2011 1:48 am | |
| interesante idei, eu rezum astfel:prietenul adevarat este cel care este langa tine in cele mai grele momente, care iti da sfaturi bune si caruia ai incredere sa-i impartasesti cel mai mare secret al tau. | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Ian 26, 2012 11:29 am | |
| - nania a scris:
- am avut si eu o prietena adevarata in adevaratul sens al cuvintului,de ce spun ca am avut?....pentru ca nu mai este printre noi.....eram nedespartite a nascut cu 4 luni inaintea mea,baietelul ei ma considera mama 2,unde eram eu era si ea si invers,stiam ce mananca ,ce gandeste;ce face,si ea la fel despre mine....
in 2006 am plecat din tara,la o luna am aflat ca are cancer la colon, a fost operata,eu in tot acest timp sunam zi de zi dar nu reuseam sa vorbesc decat cu sotul ei,ea nu putea sa imi raspunda la telefon,imi transmitea prin toate cunostintele sa nu o mai sun ca nu poate vorbii cu mine,ca ii face rau sa ma auda,imi povestea ca nici mesaje nu putea sa imi scrie,incepea si o pufnea plansul...... in decembrie 2006 am mers de sarbatori acasa cu inima stransa,nu va spun ce inima aveam cand mergeam la ea si incercam sa o incurajez si ii spuneam ca va fii bine si ca ne vom vedea si in anul ce va urma si ea imi raspundea ca nu va mai apuca sa ne vada.... de sarbatori sa simtit bine sau cel putin asa spunea ea,.......,mia spus sa nu mai plec,ca de cate ori plec eu se imbolnaveste si cum am venit a inceput sa se simta bine.....mau chinuit vorbele astea,si inca ma chinuie,...daca nu plecam poate ca nu se intampla asa.... a fost nedrept DD cu ea,nu a facut la nimeni nici un rau,nu a vorbit pe nimeni de rau ,in urmatorul an in iulie 2007 a trecut in nefiinta si a lasat un baietel fara mama,un barbat fara sotie , o mama fara copil, si o prietena fara sa o mai vada,odihneste-te in pace..!!! in seara cand a murit,mi-am intebat sotul''oare nu ne minte?''nu imi venea sa cred ca nu mai exista,ca nu o mai pot vedea cand voi merge acasa..... e singura prietena pe care am avut-o,si pe care o voi avea toata viata.. cami sincera sa fiu ,acum am citit mai bine ....mi-au dat lacrimile : ai reusit sa ma faci sa plang ..... tu nu te gandi la ce e mai rau ....mergem inainte te rog mult lasa tigara si treci la dieta :praying: :praying: :praying: | |
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Joi Ian 26, 2012 6:23 pm | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? Sam Ian 28, 2012 8:49 am | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In ce consta prietenia? | |
| |
| | | | In ce consta prietenia? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |