MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .In ce consta prietenia? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .In ce consta prietenia? Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

In ce consta prietenia?

In jos 
+13
anuta22
carmen
Alexandra
Laurita
rahela
geani
ramona81
Dia
nicoletadina
florares
Gianina
Ralu
jolinutza
17 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
jolinutza
Prietena de Elita
In ce consta prietenia? 8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
jolinutza

Varsta : 37
Localizare : RESITA

In ce consta prietenia? Empty
MesajSubiect: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Oct 20, 2010 9:14 am

In ce consta prietenia?
Cat de mult tii tu la prietenii tai?
Cum trebe mentinuta o prietenie adevarata,pe ce se bazeaza prietenia?
Mai exista prietenii adevarate?
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Oct 20, 2010 9:37 am

Voi incepe acest articol cu o fraza spusa de celebrul Cicero: ,,A scoate prietenia din viata, e ca si cum am scoate soarele din lume,,.
O prietenie adevarata sau o amicizie adevarata nu se bazeaza numai pe faptul ca cunosti o persoana foarte bine si ea la randul ei te cunoaste la fel de bine si in felul asta va intelegeti de minune. “Prieten este acela in fata caruia poti gandi cu voce tare”Un prieten este o persoana care este acolo cand ai nevoi de cineva sa te asculte, sa te sprijine, o persoana cu care sa poti imparti si bucurii si tristeti.
O persoana pe care sa o poti suna la orice ora si sa stii ca te va ajuta daca ai nevoie.
Pot sa spun ca o persoana fara prieteni este o persoana foarte saraca, dar si trista in acelasi timp.
Avem nevoie de prieteni pentru ca suntem oameni si traim alaturi de oameni, nu suntem pustnici care traiesc in fundul padurii. Prieten este si acela care iti da o palma atunci cand ai facut ceea ce nu trebuia dar in acelasi timp nu iti este prieten acela care nu stie sa primeasca acea palma , si vreau sa va dau un sfat: cand gasiti acel prieten nu-l lasati sa scape si faceti tot posibilul sa-l tineti cat mai aproape de voi pt ca e mai valoros decat orice bijuterie, masina, vila sau alte lucruri materiale. Prietenia este cea mai mare comoara a unui om, prietenia este viata.
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
Gianina
prietena la distanta
In ce consta prietenia? 8e29093416c19ac0a21cc3cbeb081558
Gianina

Varsta : 45

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Oct 20, 2010 10:49 am

Asa este Ralu,prietenii sunt de fapt averea unui om,nu banii,ca degeaba ai bani daca esti singur,si nu ai cu cine sa te bucuri...Dar cand ai prieteni...viata ta capata culoare...entuziasm...eu numai cand ma gandesc la voi doua,Ralu si Joli,deja simt ca prind aripi,corpul mi se umple de o stare de bine,de bucurie...
Va imbratisez...virtual...
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyDum Oct 24, 2010 6:38 am

te pup geanina bravoo ,,Un prieten este cineva care crede in tine atunci cand tu ai incetat sa crezi in tine insuti.,,
Sus In jos
florares
prietena la distanta
florares

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyDum Oct 24, 2010 6:10 pm

nu stiu daca mai am prieteni ,prieteni am cand le dau bani imprumut ,cand servim cafeaua ,,,,,dar o prietena buna nu am ,
prietene va am pe voi virtuale ,mie deajns
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Oct 26, 2010 7:36 pm

pupic si eu la fel florares ...eu cred ca o prietenie trebuie sa se bazeze pe incredere inimapupici
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
In ce consta prietenia? 216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Oct 26, 2010 7:58 pm

asa este ralu mare drepate ai
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Oct 26, 2010 7:59 pm

pup nico
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Noi 02, 2010 12:36 pm

Probabil cunosti multe persoane, ai mult amici sau cunoscuti, dar prieteni adevarati sunt doar cativa.Cunoscutii sau amicii nu ii poti numara pe degete, insa prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana.Oricat de bun si de adevarat ti-ar fi un prieten, la un moment dat tot vei ajunge si in situatii neplacute.Nu cred ca atunci cand te certi si te impaci cu cineva in continuu se mai poate numi prietenie adevarata.
Sus In jos
Dia
Nouvenit
Nouvenit
Dia

Varsta : 46

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Noi 03, 2010 2:40 am

un prieten iti este alturi la bine si la greu,cand il suni indiferent de ora sa te poata asculta
pot spune ca nu prea ma multi prieteni adevarati,carora chiar sa le pese de mine
Sus In jos
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Noi 03, 2010 7:46 am

prietenul la nevoie se cunoaste inimapupici
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Noi 03, 2010 8:03 am

asa este ralu si astia sunt din ce in ce mai rar.si cineva imi zicea ca n am prietenii am daca este curioasa sa afle si prietenii adevarati care nu ma ajuta doar la greu vb si ne ajutam reciproc fara a astepta revansa sac vai ce nebunie dansez
Sus In jos
jolinutza
Prietena de Elita
jolinutza

Varsta : 37
Localizare : RESITA

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Noi 03, 2010 10:10 pm

pentru unii e ceva magic,multi nu cunosc cuvantul prietenie,multi vor prietenii ,dar nu stiu si sa le pastreze.
Intr-o prietenie treci peste toate,iti ajuti prietenul si ii esti prieten in orice situatie,nu cand da de greu uiti de prietenie!
Eu intr-o prietenie cred ca baza este increderea!
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyJoi Noi 04, 2010 4:51 am

Prietenie= Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabilește între persoane, pe baza acestor sentimente; amiciție, prietenie. ♦ Atitudine plină de bunăvoință, prietenoasă față de cineva. ♦ Legătură între grupuri sociale, între popoare, între țări bazată pe aspirații, năzuințe, interese comune.
Sus In jos
ramona81
Prietena de Elita
ramona81

Varsta : 43

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyJoi Noi 04, 2010 10:17 am

florares a scris:
nu stiu daca mai am prieteni ,prieteni am cand le dau bani imprumut ,cand servim cafeaua ,,,,,dar o prietena buna nu am ,
bine zus flori,mai rar prieni adevarati reali
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyVin Noi 05, 2010 12:29 am

florares a scris:

si nu pot sa cred ca nu ai tu o prietena adevarata macar una
Sus In jos
geani
Prietena de Elita
geani

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyVin Noi 05, 2010 9:05 am

eu cred ca mai bine te intelegi cu o persoana de la distanta decat cu una care te vezi zii de zii apoi ajungi sa te vorbeasca pe la spate
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptySam Noi 06, 2010 3:59 am

depinde de om de caracter etc
Sus In jos
rahela
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
rahela

Varsta : 41

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptySam Noi 06, 2010 10:08 am

da, depinde de la om la om
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMier Noi 10, 2010 6:20 pm

asa este rahela dar oamneii in ziua de azi sunt numai...................
Sus In jos
Laurita
Membru Banat
Membru Banat
Laurita

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Noi 23, 2010 8:11 am

Depinde de sinceritate si de iubirea fata de el!!Eu am multi prieteni dar cel mai bun priten al meu este sotul!
Sus In jos
Alexandra
prietena la distanta
Alexandra

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Noi 23, 2010 8:14 am

prietenia constra in respect!
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyMar Noi 23, 2010 8:26 am

asa este laura de sinceritate in primul rand si dupa respectul
Sus In jos
carmen
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
carmen

Varsta : 49

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyJoi Noi 25, 2010 4:03 am

Prietenia consta si in ajutor reciproc, respect, sinceritate si in clipele grele sa ai un umar pe care te poti baza!
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
nicoletadina

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? EmptyJoi Noi 25, 2010 7:40 am

fetelor dar o prietena adevaraat aveti??????

eu am fetelor si sunt fericita ca o am .aveam 14 ani cand am cunoscut o si de atunci tot vb.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In ce consta prietenia?   In ce consta prietenia? Empty

Sus In jos

In ce consta prietenia?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Prietenia prin intermediul internetului!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: TIMPUL LIBER :: Prietenii din intreaga lume!-
Mergi direct la: