| Prietenia prin intermediul internetului! | |
|
+9flory mamica2 adriana_1 anuta22 Laurita Alexandra nicoletadina Ralu jolinutza 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Prietenia prin intermediul internetului! Mier Oct 20, 2010 9:18 am | |
| Cum neam cunoascut prin intermediul internetului,vreau sa discutam despre cat de mult inseamna prietenia prin intermediul internetului! Tu ai prieteni care nu iai vazut dar iti inspira incredere?
| |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mier Oct 20, 2010 9:25 am | |
| eu am si inca sunt multi ...ne-am imprietenit pe messenger si la ora actuala vorbim si la telefon ....mai degraba prietenie la distanta rose pentru tin | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mier Oct 20, 2010 9:33 am | |
| da asa e ralu,si eu am,si nu una,sunt o multime de fete care imi sunt din suflet dragi,insa am si retineri la altele care din pacate la inceput sunt superbe si se dovedesc pe parcurs a nu fi decat false,urasc oamenii asa in general!
Tu esti o prietena draga mie ralu,si iti multumesc ca mi-ai acordat increderea ta! Mai sunt fete care ma iubesc si eu pe ele,si cel mai important este ca au fost sincere cu mine si eu cu ele!
| |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mier Oct 20, 2010 9:40 am | |
| ai dreptate capul sus geani ,tu imi esti o a doua prietena la numa si iti multumesc pentru vorbele frumoase si gandurile bune pupic | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Oct 26, 2010 7:59 pm | |
| prietene am dar nu ne am vazut niciodata poate totusi la anul | |
|
| |
Alexandra prietena la distanta
Varsta : 38
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Noi 23, 2010 8:15 am | |
| se poate legao prietenie si pe net...chir daca nu te-ai vazut niciodata si asa cum spune Nico..poate ne vedem la vara | |
|
| |
Laurita Membru Banat
Varsta : 34
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Noi 23, 2010 8:20 am | |
| Chaer daca uni zic ca netul strica!Poate gresesc pentru ca poate nu au descoperit aceste forumuri in care gasesti fel de fel de oameni si poti lega prietene lungi si frumoase fara sa stai fata in fata dar cu intermediul internetului! | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Noi 23, 2010 8:25 am | |
| si eu am legat deja prietenii cu fete care sunt tare de treaba. asa sa fie ale la vara | |
|
| |
anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Lun Ian 17, 2011 10:48 am | |
| si eu am cateva prietene de pe internet,cu care tin legatura telefonic,dar tot nu e acea prietemie pe care ne-o dorim | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Lun Ian 17, 2011 7:23 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Lun Ian 17, 2011 9:04 pm | |
| cu o parte din ele am reusit sa ma vad dar cu foarte putine am tinut legatura. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 03, 2011 8:22 pm | |
| cu multe fete te imprietenesti ,mai sunt si altele care sunt pentru voturi dar pe forumuri am o gramada de prietene si le iubesc love | |
|
| |
adriana_1 prietena la distanta
Varsta : 41
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 03, 2011 8:33 pm | |
| mai...sa va zic sincer, eu cu sotu ne-am cunoscut pe internet. si uite unde am ajuns... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 03, 2011 8:37 pm | |
| BRAVO BRAVO BRAVO ADI ,SA FITI SANATOSI SI O VIATA CAT MAI FRUMOASA SA TRAITI love | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Sam Feb 05, 2011 10:54 am | |
| foarte rara se gasesc prietene pe internet | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mier Feb 09, 2011 4:13 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 17, 2011 7:58 am | |
| | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 17, 2011 9:41 pm | |
| Prieteni am pe messenger, dar nu tinem o legatura foarte stransa...ne salutam, ce am mai facut si cam atat... | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Joi Feb 24, 2011 10:49 pm | |
| asa e maica 2 ,pe mess am o multime de priete iar aici in forum nu mai zic .am creat o prietenie sper sa fie de lunga durata te sarut | |
|
| |
flory prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Vin Feb 25, 2011 3:36 am | |
| asemenea voua am cunoscut si eu o gramada de fete de care m-am apropiat foarte tare prin intermediul internetului | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Vin Feb 25, 2011 6:24 am | |
| | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Dum Feb 27, 2011 6:38 pm | |
| si eu sunt de acord ca prin intermediul internetului poti lega prietenii stranse si frumoase...mi s-a intamplat si mie...am mai multe prietene dar cu una singura am putut vorbi ce n-am vb cu nimeni...am simtit ca pot avea incredere in ea si pentru asta ii multumesc... | |
|
| |
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Mar 01, 2011 5:19 am | |
| si eu am multe amice si sunt tare fericita rosit te sarut | |
|
| |
narcy21 Nouvenit
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Mar 15, 2011 1:55 am | |
| Aveti dreptate, eu nu am nici o cunostinta,prietena virtuala,va cred ca e posibil dar nu am timp si nici nu cred ca m-as putea atasa de o persoana fara sa ne cunoasten si sa petrecem ceva timp impreuna. | |
|
| |
florentina26luca Nouvenit
Varsta : 43
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! Mar Mar 15, 2011 6:14 am | |
| Eu zic ca se poate lega o prietenie virtuala care in timp sa devina mai puternica.Am cateva fete pe care le consider prietenele mele,dar prefer sa nu discut anumite chestii intime,vorbim de copii,ce-am mai facut,una alta.Dar mare atentie in spatele unui id se poate afla oricine,e mai bine sa cunosti acea persoana mai bine,cel putin sa o vezi la web ca mai tarziu sa nu ai surprize. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prietenia prin intermediul internetului! | |
| |
|
| |
| Prietenia prin intermediul internetului! | |
|