MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Bun venit tuturor pe forumul Mamici cu pitici !!!
Respecta si vei fi respectat/a.
Pentru a intra in conversatie cu noi inregistreaza-te deoarece comunitatea noastra de mamici sunt dornice de a te cunoaste .
Daca esti deja inregistrat/a clik pe conectare .Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  Viannen_61
MAMICI CU PITICI
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
MAMICI CU PITICI

Un forum special pentru burtici, mamici si pitici !!!!!!

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ralu
Administrator
Administrator
Ralu

Varsta : 48
Localizare : Piatra-Neamt ,RO

Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  Empty
MesajSubiect: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyVin Oct 29, 2010 12:53 pm

Poate ca barbatii nu au intotdeuna nevoie de el, insa pentru femei este la fel de important ca actul intim in sine cand vine vorba de atingerea placerii. voi ce parere aveti? cat ar trebui sa dureze un preludiu?
Sus In jos
https://tu-si-eu-impreuna.forumgratuit.ro
ramona81
Prietena de Elita
Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  8ebb73d2989c1c857fea1c545d46f8a5
ramona81

Varsta : 43

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyJoi Noi 04, 2010 6:05 am

atat cat trebuie,rad
Sus In jos
Eliss
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
Eliss

Varsta : 47
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyJoi Noi 11, 2010 2:31 am

hmmm...acum depinde de ambii parteneri,de cat de bine iti cunosti partenerul...unii spun ca ar trebui sa dureze mult...
in cazul meu sa zic ca dureaza 15-20minute...ha ha ha...haideti fetelor spuneti si voi...de ce va rusinati??? este ceva normal
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyJoi Noi 11, 2010 2:34 am

n am numarat minutele vai ce nebunie
Sus In jos
Eliss
Prietena cu traditie
Prietena cu traditie
Eliss

Varsta : 47
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyJoi Noi 11, 2010 2:35 am

eii..nici eu...dar asa cu aproximatie...

sau ar trebui sa dureze atat cat te simti pregatita pentru un act sexual...sa simti ca fierbe sangele in tine...ha ha ha

Ultima editare efectuata de catre Eliss in Joi Noi 11, 2010 2:36 am, editata de 1 ori
Sus In jos
nicoletadina
Super Prietena Vip
Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  216b609f54e8a38a924d370181a75043
nicoletadina

Varsta : 53
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  EmptyJoi Noi 11, 2010 2:36 am

o sa ma uit la ceas data viitoare fericita
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri    Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri  Empty

Sus In jos

Preludiul cam cat ar trebui sa dureze? pareri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMICI CU PITICI :: FAMILIE :: Viata in doi ....-
Mergi direct la: