|
| Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! | |
|
+5ari05 nicoletadina flori_cristea florares jolinutza 9 participanți | Autor | Mesaj |
---|
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Sam Oct 09, 2010 12:26 am | |
| ce parere ai despre tehnologia moderna,de intrerupere a unei sarcini? esti pro sau contra avortului,chiuretajului,? ce te determina sa apelezi la acesta solutie si de ce,doar dak doresti sa povesteti experienta ta! | |
| | | florares prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Sam Oct 09, 2010 9:25 pm | |
| pai nu stiu acum in ziua de azi te poti feri de-o sarcina nedorita , eu sunt tare realista si spun asa nuti doresti un copil nul faci ,dar daca fara voie ai ramas .atrunci ...faci avort , | |
| | | flori_cristea prietena la distanta
Varsta : 39
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Sam Oct 09, 2010 9:27 pm | |
| daa,dar numai ca un avort are si urmari...tot fara voie | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Joi Noi 18, 2010 5:45 am | |
| daca ai o sarcina nedorita eu zic chiuretajul sau ca sa numai ramai iti pui sterilet | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Joi Noi 18, 2010 8:08 am | |
| eu nu am facut avort niciodata,si nici nu as face... pt ca implica f multe ... la mine de exemplu exista si riscul ca urmatoareke sarcini sa fie cu probleme,din cauza ca am RH negativ... sunt multe care avorteaza, si nu stiu ca au Rh negativ, nus0i fac dupa avort acea injectie antiD... nu stiu cum... si se trezesc la urmatoarele sarcini cu probleme... si sunt multe alte implicatii si riscuri, parerea mea
am fost educata in privinta asta, chiar de mama mea (am o super mama, si nu va zic ca toata am orsit de rusine cand m-a luat prima data si mi-a explicat ce si cum sta treaba cu sexul sicu protectia impotriva bolilor si a sarcinilor nedorite) ... asa ca eu am folosit metode contraceptive de cand mi-am inceput viata sexuala... nu am lasat la latitudinea partenerului protectia... | |
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Joi Noi 18, 2010 8:18 am | |
| foarte bine a facut ari asa ar trebui sa faca fiecare mama | |
| | | Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Joi Noi 18, 2010 7:19 pm | |
| Nici eu nu as face chiuretaj in viata mea!!! Sa ma fereasca Dumnezeu vreodata ...poate doar sa fiu nevoita...adica in scop terapeutic...sa nu am alta solutie! Un copil este o binecuvantare...daca nu ti-l doresti exista atatea metode contraceptive...cu toate ca si asta este un pacat...dar e mai mare pacatul sa iei o viata ...un suflet nevinovat. | |
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Vin Noi 19, 2010 12:03 am | |
| DD sa ne fereasca pe fiecare | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Mier Dec 08, 2010 6:45 am | |
| e cea mai urata experienta pe care am trait-o din viata mea.... cel mai urat anul acesta cand a trebuit sa fac acest lucru ptr ca bebe nu se dezvolta eu eram ca o leguma a fost cel mai urat lucru impotriva voienti mele, dorintei mele.... situatiile astea sunt cele mai crunte | |
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Vin Dec 24, 2010 7:32 pm | |
| asa este carmen mai ales cand iti mai doresti inca un bebe. | |
| | | flory prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Mier Ian 19, 2011 10:42 pm | |
| eu nu sunt de acord cu chiuretajele vrei un copil il faci , nu-l vrei protejeazate la tine carmen a fost o alta problema erai nevoita sa-l faci sanatate va doresc la toate si cum zice nico dd sa ne fereasca pe fiecare | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Mier Ian 19, 2011 10:45 pm | |
| fetelor, normal ca dk sarcina pune in pericol sanmatatea mamei, sau copilul are probl sau ma rog , e necesar chiuretajul, da... dar eu nu le inteleg pe cekle care fac avort , ca ele nu vor copilu,... pai dupa ce frate nu teai protejat ???? | |
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Joi Ian 20, 2011 12:16 am | |
| | |
| | | Alexandra prietena la distanta
Varsta : 38
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! Mier Ian 26, 2011 2:38 am | |
| Nu sunt ce acord cu avortul! Si nu voi fi niciodata... Nu as accepta nici daca mi-ar spune doctorul ca eu o sa mor, daca copilul ar traii...eu nu mi-as omora copilul pentru nimic in lume.. normal ca in cazul in care mi se spune ca nu avem niciunul dintre noi sanse ar fi altceva..sau daca el ar avea probleme grave... Dar Doamne fereste! sa nu treaca nimeni prin asa ceva.. Exista atatea metode prin care poti sa te protejezi..si nu faci nicun pacat...dar daca avortezi...e cu totul altceva... Ar trebuii sa mergem pe strada si sa omoram un om..e exact acelasi lucru..defapt nu, nue la fel de grav..daca iti omorii propriul copil e mult mai grav decat daca omori un necunoascut... asta e parerea mea... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! | |
| |
| | | | Avorturile,chiuretajele-pareri pro si contra! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |