|
| Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
|
+15mamica2 tit.ioana cry2000 anuta22 carmen rahela Alexandra ari05 mihaelamicu2001 nicoletadina flori_cristea claudia1 ramona81 geani Ralu 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mier Noi 03, 2010 1:14 am | |
| Va propun sa scriem o lista , si chiar daca nu o scriem aici sa ne gandim putin la una, o lista in care sa insiruim tot ce am vrea sa facem in viata asta. O lista fara inhibitii fizice, materiale, sociologice, un exercitiu de imaginatie. Va invit si pe voi sa scrieti aici tot ce ati dori sa devina realitate, locuri, lucruri, gesturi. Desigur ca lista se poate modifica, ca obiectivele, visele pot fi si absurde, nerelevante, insignifiante...nu are importanta. Daca vreti scrieti aici ( cica in momentul in care iti scrii dorinta sunt mai multe sanse pentru realizarea ei), daca nu vreti sau nu stiti sigur, mai ganditi-va si faceti o lista pentru voi, in sufletul vostru . Eu am inceput lista mea acum si am bifat multe din ea. Am renuntat la altele,mi-a fost teama, am fost nesabuita dar am avut momente in care nu mi-am mai dorit nimic de la viata si am fost foarte, foarte fericita.
vreau ca nicio persoana draga mie sa nu sufere! | |
| | | geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mier Noi 03, 2010 1:34 am | |
| eu deocamdata visez la o casa vreau sa am o casa sa o fac asa cum imi doresc eu sa nu intervina nimeni si sa imi zica ca dc am pus asa si nu asa vreau doar eu atat...si m-ar mai bate gandul sa fac scoala de soferi dar parca ceva ma tine pe loc dar poate pana la urma reusesc sa inving friga :wawwwwwwwww: | |
| | | ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Noi 05, 2010 8:01 am | |
| imi doresc enorm o fetita | |
| | | geani Prietena de Elita
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Noi 05, 2010 8:10 am | |
| | |
| | | claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Noi 05, 2010 9:21 am | |
| sa ti se indeplineasca visul ramona inima | |
| | | flori_cristea prietena la distanta
Varsta : 39
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 11, 2010 3:13 am | |
| offf si eu imi doresc foarte multe lucruri ruga ,dar totusi cand ma gandesc mai bine si ca acum sunt in fata faptului implinit(de a pune in scris tot ce-mi doresc eu)....imi dau seama ca de fapt nu-mi doresc nimic dar totusi ar fi un lucru(acu ceva timp am avut un deces in familie daca pot spune asa,mi-a murit nasa de cununie,de cancer...si a avut tot ce si-ar putea dori o femeie in viata ei....mai putin sanatate) si cred ca asta imi doresc cel mai mult,sanatate..in special pt fetita mea : | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 11, 2010 11:48 am | |
| sanatate o casa si de ce nu mai multi banii | |
| | | mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Noi 14, 2010 10:32 pm | |
| o casa casa si sanatate....poate ceva bani in plus pentru niste vacante pe afara | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Noi 15, 2010 4:20 am | |
| sa vi se implineasca visele fetelor | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Noi 15, 2010 4:47 am | |
| sa-mi spuna maine la eco dr ca voi avea fetita... normal sa fie sarcina ok, sa trec cu bine peste cezariana, sa fie bebe sanatos, sa imi fie copiii sanatosi ... si................. sa castig la loto (dk as juca ar fi bine) sa reusim sa ne terminam casuta si sa le asigur un viitor copiilor ... desi... asta mai greu la noi in tara... dar eu inca visez ........ desi mai bine as visa la ziua in care vom reusi sa plecam din tara asta......... | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Noi 15, 2010 5:26 am | |
| sa dea DD sa ai si o fetita acuma cuminte si sanatoasa | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Noi 15, 2010 5:40 am | |
| DD ajuta nicoleta inimapupici | |
| | | Alexandra prietena la distanta
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Noi 15, 2010 5:46 am | |
| Sa te ajute Dumnezeu sa iti implinesti toate dorintele si sa ai un bebe frumos si sanatos | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mier Noi 24, 2010 7:10 pm | |
| la toate va doresc ca DD sa va ajute | |
| | | rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mier Noi 24, 2010 11:54 pm | |
| si eu va doresc acelasi lucru: sa vi se implineasca toate dorintele. | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 12:19 am | |
| sper din tot sufletu sa vi se indeplineasca dorintele si visele sa devina realitate inimapupici imi doresc ca anul viitor sa incepem fara datoriii,sper ca DD sa ma auda si sa imi asculte ruga | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 4:25 am | |
| | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 4:27 am | |
| Ralu si eu imi doresc acest lucru dar e imposibil la noi... Eu imi doresc doar sa fim sanatosi cu toti, mai linistiti, mai calmi si mai intelepti.
| |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 4:39 am | |
| cam asa este de datorii nu prea ai cum sa scapi dar daca suntem sanatosi putem trece peste toate greutatile vietii | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 5:08 am | |
| eu inca nu am facut lista pe anul urmator dar zilele astea chiar ar trebui sa fac o lista in afara de sanatate si liniste! | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Joi Noi 25, 2010 5:21 am | |
| eu imi doresc sanatate in rest vin dupa sper | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Feb 06, 2011 11:12 pm | |
| imi doresc din tot sufletul ca nico sa ne aduca vesti bune cu privire la nepotul ei pupi nico | |
| | | anuta22 Prietena de Elita
Varsta : 37
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Feb 06, 2011 11:14 pm | |
| imi doresc multa sanatate fericire sa fie fetita sanatoasa,si sa dea Domnul sa reusim si noi sa ne luam o casa. | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Feb 06, 2011 11:33 pm | |
| sa vi se implineasca visele fetelor!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Feb 06, 2011 11:39 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
| |
| | | | Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |