|
| Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
|
+15mamica2 tit.ioana cry2000 anuta22 carmen rahela Alexandra ari05 mihaelamicu2001 nicoletadina flori_cristea claudia1 ramona81 geani Ralu 19 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mar Ian 24, 2012 11:25 am | |
| mi-as dori multe ,dar cum vrea domnul asa sa fie | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Feb 24, 2012 10:06 pm | |
| S-a indeplinit si a doua dorinta am un bebe la burtica.... Acum imi doresc sanatate mai ales si o casa mai mare
Hai sa ne mai punem dorinte ca poate asa se indeplinesc ele la un moment dat.
Asa ca va doresc si voua indeplinirea tuturor dorintelor scrise si nescrise | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Sam Feb 25, 2012 7:24 am | |
| | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Sam Feb 25, 2012 11:32 pm | |
| offf asa as vrea sa mi se indeplineasca o gramada de dorinte ,dar cum o vrea Dumnezeu ,la El e puterea :; : | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Feb 26, 2012 2:01 am | |
| Cere si se poate indeplini!
Eu am cerut si mi-a dat... sper acum sa pot fi sanatoasa sa ma pot bucura de tot ce mi-a dat si imi va da! | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Mar 02, 2012 5:32 am | |
| meru cer dar cam rar sa mi se dea ...poate cer prea mult | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Mar 02, 2012 7:36 pm | |
| nu iti pierde speranta ralu,fii insistenta... | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Apr 15, 2012 7:04 am | |
| :big kiss: cami o dorinta mi sa indeplinit pe anul asta ,am petrecut Sf, Paste fara nabadai :dancing: | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Dum Apr 15, 2012 7:54 am | |
| super si la mine a fost o zi super,chiar daca am stat in casa si nu am avut musafiri decat o ora....dar pt mine a fost super asa cum a fost....
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Lun Apr 16, 2012 11:01 pm | |
| pai e cel mai bine in familie ,fara musafiri pe cap ,strange farfurii ,spala farfurii ...punte masa stangete masa : | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mar Apr 17, 2012 1:46 am | |
| | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mar Apr 17, 2012 3:38 am | |
| Asta cu musafirii cam greu... de spalat vase, strans, pus nu o sa scapam in veci. | |
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Mar Apr 17, 2012 4:21 am | |
| | |
| | | AnneMarrie Nouvenit
Varsta : 35
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! Vin Iun 29, 2012 7:36 pm | |
| Imi doresc ca familia sa-mi fie sanatoasa, sa imi vad copilul mare si implinit. Imi doresc sa fiu cea mai buna prietena a Mayei, asa cum si mama mi-a fost mie. Imi doresc sa reusesc sa trec peste toate piedicile vietii cu zambetul pe buze, asa cum am facut-o si pana acum. Imi doresc ca pe viitor sa fiu mai inteleapta si mai puternica, sa pot lua decizii bune, care sa nu ma afecteze cu ceva pe mine sau pe cei de langa mine. Visul meu e sa reusesc in viata asta sa urc pe o scena de teatru, unde sa imi continui visul de a darui si altora din pasiunea mea! Sperante....? Sunt multe...iar ele nu mor niciodata.... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
| |
| | | | Insiruire de dorinte , vise si sperante!!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |