|
| Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate | |
|
+4mihaelamicu2001 nicoletadina Ralu Eliss 8 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Joi Noi 18, 2010 8:03 am | |
| asta vroiam sa fac in WE.... dar al meu nu-l lasa... ii e frica sa-l lase acolo ...
deci gandeste-te cat de capabila e sa stea cu un copil mic, dk si sotul nu are curaj sa=l lase pe mana ei... si sincer as sta toata ziua cu inima stransa... cand ma gandesc ca ar incerca sa-i dea sa manance... de fiecare data cand am lasat-o , mi la- inecat, drq stie ce face , jur !!! si k proasta se panicheaza si incepe sa-i dea peste spate, cea mai mare greseala... si mai ca nu e in stare sa =l ia de picioare si sa-l intoarca cu capul in jos.. .ca atata stie si atata o duce capul ala sec...
ca sa nu mai zic ca are un apartament mic, plin de mobile cu coturi, si cu gresie de-aia naspa de aluneca... numai cand imi imaginez ca poate sa cada acolo, ma trec transpiratiile...
altfel, fii sigura ca acolo l-as trimite un WE... sa-i treaca dorul de scroafa... | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Vin Noi 19, 2010 8:01 am | |
| weekend placut si numai te gandi la ea. om de zapada | |
| | | Laurita Membru Banat
Varsta : 34
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Mar Noi 23, 2010 8:03 am | |
| Pai eu cu soacra mea ne inetelem bine..cand avem nevoie ne ajuta si de multe ori vine in vizita si ne aduce multe pentru ca e de la tara...! La inceput am avut nite necazuri cu soacra pentru ca nu a fost deacord cu casatoria deoarece zice ca sunt prea mica si stiti voi..apo dupa un timp a vazut ca ne iubim si tot baga strabe la copilasul ei adica sotul!Mai ales cand a aflat ca vrem un copil , vai , vaice cica acuma ne trebue copii si cu strabe pe la toti!Lasa ca dupa un timp sa schimbat ca iam explica cu frumosul mai ales socru care este un om de miloane!Si acuma ne inetelem dar totusi mai ave,m mici neintelegere dar au trecut.Acuma e mai bine dar soacra tot socra ramanr!Cand merg la ea nui convine cum fac de mancare si cum fac alte treburi dar ce sa fac daca ea face ce vrea ea!Si cum stie ea! | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Sam Feb 19, 2011 8:29 am | |
| am tras si eu multe cu a mea | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Sam Feb 19, 2011 8:32 am | |
| | |
| | | ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate Dum Mai 08, 2011 6:55 am | |
| cred ca daca am locui impreuna si eu as avea | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate | |
| |
| | | | Necazurile cu soacra. Prejudecati sau realitate | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |