| Ce browser folositi si care le recomandati? | |
|
+16cry2000 adriana_1 mamica2 ana adriana tit.ioana Eliss carmen lica.irina jolinutza mihaelamicu2001 ari05 claudia1 dya20 nicoletadina Ralu 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Ce browser folositi si care le recomandati? Sam Noi 13, 2010 9:26 am | |
| Ce browser folositi la internet? Ce alte browsere mai stiti? Care este cel mai nou? Care va place cel mai mult? Stiu ca sunt mai multe intrebari, dar toate au legatura cu browserele
Folosesc Google Chrome ,dar am si Opera si Internet Explorer...ca design imi place cel mai mult Opera...mi se pare mai practic...dar imi merge aiurea...Internet Explorer nu imi place,deci folosesc Chrome pentru ca merge repede.
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Noi 14, 2010 7:04 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Sam Noi 13, 2010 7:39 pm | |
| si eu tot chrom si este super. | |
|
| |
dya20 Membru Banat
Varsta : 35
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Dum Noi 14, 2010 6:05 am | |
| si eu tot google chrome folosesc si e super | |
|
| |
claudia1 Prietena Vip
Varsta : 55
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Dum Noi 14, 2010 7:47 am | |
| | |
|
| |
ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Dum Noi 14, 2010 8:33 pm | |
| eu folosesc acum google chrome ... mi se pare cel mai ok din cate am incercat , rspectiv internet explorer, mozzila, safari, opera ... | |
|
| |
mihaelamicu2001 Nouvenit
Varsta : 48
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Dum Noi 14, 2010 10:24 pm | |
| explorer si google chrome | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Mier Noi 17, 2010 11:59 pm | |
| Chrome,si il recomand cu placere,e cel mai super! | |
|
| |
lica.irina Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Noi 18, 2010 3:15 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Noi 18, 2010 5:32 am | |
| chrom si eu
opera etc nu le am incercat | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Mar Noi 23, 2010 9:06 pm | |
| Mozilla Firefox si Internet explorer cu google Chrome nu m-am impacat | |
|
| |
Eliss Prietena cu traditie
Varsta : 47 Localizare : Calarasi
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Mar Noi 23, 2010 10:36 pm | |
| internet explorer si chrome care este cel mai tare!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Mier Noi 24, 2010 7:08 pm | |
| - carmen a scris:
- Mozilla Firefox si Internet explorer
cu google Chrome nu m-am impacat cu mozilla eu nu pot nu stiu ce are in schimb cu chrom sunt super de multumita | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Vin Noi 26, 2010 11:06 am | |
| si eu tot google chrome folosesc | |
|
| |
adriana Sponsor
Varsta : 46
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Vin Noi 26, 2010 6:00 pm | |
| eu folosesc Mozilla Firefox si ma impac foarte bine cu el | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Vin Noi 26, 2010 6:52 pm | |
| o sa mai incerc mozilla si eu | |
|
| |
ana Nouvenit
Varsta : 35
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Lun Dec 06, 2010 6:18 am | |
| eu folosesc mozzila si sunt multumita | |
|
| |
mamica2 Prietena Vip
Varsta : 58
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Lun Dec 06, 2010 8:27 am | |
| Si eu folosesc Google Chrome mai stiu si: Safari, Mozzila Firefox, Opera, internet explorer | |
|
| |
tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 41 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Mier Dec 08, 2010 10:40 am | |
| eu google chrome folosesc | |
|
| |
adriana_1 prietena la distanta
Varsta : 41
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 5:38 am | |
| eu folosesc google chrome si nu-l schimb.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 5:54 am | |
| | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 5:59 am | |
| MOZILLA FIREFOX si sunt multumita!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 6:15 am | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 6:16 am | |
| | |
|
| |
cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Joi Feb 03, 2011 6:18 am | |
| Am sa incerc multumesc si va spun dupa aceea ce parere am. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? Dum Feb 13, 2011 4:26 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce browser folositi si care le recomandati? | |
| |
|
| |
| Ce browser folositi si care le recomandati? | |
|