|
| Stirile de tot felul! | |
|
+10cry2000 tit.ioana Delia carmen mamica2 ari05 nicoletadina claudia1 geani Ralu 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 12:04 am | |
| ce cretini oamenii fetelor
| |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 4:23 am | |
| incaltea bine ca prind in continuare doi ani na na na laura imi pare rau ,ce neghiobi pot fi ...sa ii ia naiba certuri certuri | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 5:35 am | |
| da si de la un an unde dai copilul daca nu are cu cine sa stea? la cresele astea ciudate? ca numai sunt vremuri sa-ti permiti sa stai fara plata acasa inca un an, daca pierzi postul acolo unde esti cu jobul? | |
| | | Delia Prietena de Elita
Varsta : 47
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 5:39 am | |
| fetelor si eu ma ingrijorasem,ma gandeam ca plec peste 3 luni la servici,dar unde,ca oricum am fost data in somaj Fetelor ati semnat petitia aceea de la realitatea?Eu da. | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:04 am | |
| Delia, cum adik ai fost data in somaj ? cat timp esti in CIC nu au voie sa-ti desfaca contractul de munca... si sunt obilgati sa te ia inapoi ... si nu au voie sa te dea afara 6 luni ...
dap Ralu... asta e... ghinionul meu... sper sa se mai schimbe ceva la anul... sa zboare cretinii din guvern... sa se dea alta OUG... ca altfel... eu nu stiu ce voi face cu copiluo, cu cine va sta... ca eu la cresa nu il dau, e clar. sa mi-l nenoroceasca cretinele de aici ... | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:06 am | |
| asta scriam si eu ari ca la cresele astea de stat nu stii pe ce maini intra... foarte nasol | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:08 am | |
| Nu ari,am vrut eu sa ies in somaj ca sa pot beneficia din nou de indemnizatie.Am ramas insarcinata cand inca Luana nu facuse 2 anisori,aopi m-am dus la serv 15 zile,apoi am intrat in somaj | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:30 am | |
| Pai si acum ce faci cand face 2 ani Casian? iti cauti in alta parte, nu? | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:52 am | |
| sigur o sa-mi caut loc in alta parte.Cine stie ce va fii in anul 2012
| |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:11 am | |
| aha... am inteles Delia ! Carmen... tocmai de-aia nici n ma gandesc sa-l dau la cresa... DD fereste !!! o ingrijitoare de la grupa mica sti usigur ca areprobleme cu capul... nu stiu ce ma icauta frate in cresa ! eu de-aia m-am si certat cu sefa , ca am laut-o la itnrebari ca pe angajate nu le mai testeaza nimeni ? sa vada daca nu-s duse oleak cu pluta ???? ca totusi au grija de copii asa mici ... adik nah... numa la noi se paote asa ceva... lucra nebunele cu copil de 2 ani.. si te mai miri ca ti-l traumatizeaza.. vaisamar ! si sa iti lasi copil de un an la cresa... DD fereste !!!!
acum vazui la stiri... cica lasa la alegerea mamei... 1 an CIC si 85 % (minus 15%) indemnizatie... sau 2 ani CIC si maxim 1200 lei indemnizatie... drq sa-i ia !!! mie nu mi-e buna nici o varianta !!!! dk ramane asa... o sa vad care din cele 2 rele le aleg... care o fi cea mai putin rea varianta... offf... plang la partea asta, k de obicei, mamele cu venituri mai mari sunt dezavantajate ... mi se pare discriminare , sincer... dc mamele care au venituri mai mari sa nu se poata bucura de copiii lor in primii doi ani de viata ? nu e corect .... plang | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:43 am | |
| off laura nu stiu ce sa mai crezi ,in tara asta au ajuns la tron niste nessssssuferiti....o sa ajungem sa mancam de pe jos hm | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:45 am | |
| da... eu sper sa zboare toti in curand !!! sa-i ia naiba de nenorociti !!!! pe basescu l-as impusca personal , jur !!! mai ales cand am vazut declaratiile de azi... gunoiu naibii nervos | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:46 am | |
| ce impusca laura ,l-as tine numai in chinuri ,fara mancare si fara apa ...sa vedem cat rezista ....haimana imputita nervi | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:52 am | |
| da... asa e.. impuscat scapa prea usor ! | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:54 am | |
| sa vazut presedinte si acum ce zice hai sa ii omor pe astia dai naibii ...sa dea domnul sa nu mai vada Sf. Paste ca prea sia batut joc de oameni nervi | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 8:55 am | |
| sper si eu ... ca prea isi bate joc de toti !!!! | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 9:25 am | |
| | |
| | | tit.ioana prietena la distanta
Varsta : 40 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 10:31 am | |
| is nesimtiti din cale afara | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 6:44 pm | |
| Da fetelor niste nenorociti.Stiti ce spunea Base aseara ??Cica ,parca am fi o tara de bebelusi,nesimtitul.Si spunea de sotia lui ,despre faptul ca a stat f putin acasa fara bani.Pai el compara timpurile de atunci cu cele de acum? | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Mier Dec 08, 2010 10:21 pm | |
| da ii un porc si jumatate ! nervos cum paote sa isi comnpare ei sotiile cu noi >???> ei care fura de nu le e rusine, si ar putea sa-si intretina toata familia !?!?!?!? dobitoc si jumatate... de fapt toti !!! si mai am auzit-o pe una.... aia clar nu are copii, si nu stie ce inseamna sa cresti un copil... cica a discutat cu mami multe mame, din toate claserle sociale,,, si cu mame cu copii mai mari ,care cica-s nemultumite ca tre sa ne tina pe noi in carca ... deci .... WHAT !?!?!?!?? vreau sa vad eu o mama care are copil de 20 de ani, sa zica asa ceva.. .ca-i bag eu vorbele pe gat !!! cum pana mea sa ma tina ea pe mine in carca ?!?!?! pai eu nu cotizez luna de luna la buget !?!?!?!? nah in fine... nu are rost sa ma mai enervez | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Vin Dec 17, 2010 12:21 am | |
| ŞTIREA ZILEI 16 Dec 2010, 20:08 FMI l-a calmat pe Traian Băsescu – nu intră ţara în derapaj, dacă legile sărăciei sunt adoptate respectând regulile parlamentare.
BNR l-a pleznit pe Emil Boc pentru amputarea salariilor din această bancă– o mişcare fără sens, pentru că, spune Adrian Vasilescu, banii oricum au rămas în fondul de rezervă, conform legii, iar guvernul n-a încasat un leu din ei la buget. Pe scurt, dacă nu tăia salariile BNR, Boc putea plăti din contribuţiile percepute câteva mii de pensii, spune Vasilescu.
Opoziţia se agaţă de proceduri pentru a împiedica puterea să adopte noua lege a salarizării lui Boc. Dacă reuşeşte, în ianuarie, guvernul va fi obligat să restituie bugetarilor sfertul de salarii amputat în vară.
| |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Vin Dec 17, 2010 12:22 am | |
| Pentru "FRUNZA" doamnei Udrea, o poezie sugestiva a Maestrului Paunescu, poate ca o cunoaste: Cheia Mari poeti, de-a lungul vremii, au asemanat femeia Cu o floare, cu un soare, c-o zeita, cu scanteie, cu o apa, c-o papusa Eu, cum nu-s poet prea mare, zic ca seamana c-o usa. Usa catre fericire, usa catre mangaiere Usa ce spre taine duce galopand... luna de miere. Usa catre inrobire, usa jugului etern Usa care-ti deschide perspectiva spre infern. | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Vin Dec 17, 2010 12:42 am | |
| sunt curioasa daca reuseste opozitia sa faca ceva.... | |
| | | Ralu Administrator
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Vin Dec 17, 2010 12:44 am | |
| | |
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! Vin Dec 17, 2010 12:57 am | |
| dsi nu prea cred... a avut grija Base sa=si puna oameni in pozitiile strategice, nu -i fraier se pare nervos | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stirile de tot felul! | |
| |
| | | | Stirile de tot felul! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |