|
| Curatarea geamurilor – simplu si ecologic | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Noi 27, 2010 6:55 am | |
| Curatarea geamurilor – simplu si ecologic In comert exista tot felul de solutii pentru curatarea geamurilor, care mai de care mai sofisticate si cu preturi mai piperate. Cu toate acestea, una din cele mai eficiente metode ramane una din cele mai simple si mai ecologice – cea cu apa si otet. Dealtfel, solutia de apa cu otet poate fi folosita pentru curatarea nu numai a geamurilor, ci si a podelelor de gresie sau a parchetului (natur sau laminat), a faiantei, a aragazului, a frigiderului etc. De aceea, este recomandabil sa tineti gata preparata o astfel de solutie intr-un flacon prevazut cu mecanism de pulverizare, pentru a o avea la indemana ori de cate ori vreti sa curatati ceva. Iata cum trebuie sa procedati cu geamurile: pulverizati uniform apa cu otet pe suprafata geamului, apoi frecati geamul cu miscari circulare cu ajutorul unui burete (atentie, nu folositi partea dura a acestuia, deoarece geamul s-ar putea zgaria). In final, stergeti geamul cu o bucata de carpa. Secretul unui geam perfect curat, fara dungi este urmatorul: intoarceti tot timpul carpa astfel incat sa stergeti geamul cu o portiune uscata! Acest lucru este valabil si atunci cand, in loc de carpa, folositi hartie. Orice material folositi, intoarceti-l intotdeauna pe partea uscata! Evident, veti avea nevoie de mai multe carpe, dar astfel veti evita mazgalirea geamului si formarea de dungi. http://www.agenda.ro/news/news/26962/curatarea-geamurilor-%E2%80%93-simplu-si-ecologic.html | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Noi 27, 2010 7:34 am | |
| Azi am experimentat ideea asta un pic de otet diluat cu multa apa pusa in sticla in care a fost clin-ul si mi-a curatat super geamul mai ales ca nu-l spalasem de cateva luni bune geamul de la balcon. | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Noi 27, 2010 9:04 am | |
| bravo deci merge si cu otet | |
| | | jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Dum Dec 12, 2010 1:08 pm | |
| incerc si eu,chair trebe curatate ca...stau la partier si praful e mereu pe ale mele geamuri...
Chiar incerc si eu asta cu otet,sunt foarte curioasa! | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Ian 08, 2011 8:03 pm | |
| joli ai folosit otet la geamuri? | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Vin Dec 02, 2011 7:44 pm | |
| WAW BUNA IDEE ....AM SA EXPERIMENTEZ SI EU inbratisare mersi nico | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Dec 03, 2011 12:35 am | |
| si eu am spalat si cu otet si cu spirt si cu tuica, cred ca le-am incercat pe toate | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Dec 03, 2011 2:36 am | |
| vai mie si eu trebuie sa spal geamurile de la bucatarie... ufff grea treaba | |
| | | cry2000 Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Dec 03, 2011 2:46 am | |
| | |
| | | speranta Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Dec 03, 2011 2:54 am | |
| hahahahahahahahaha.daca nu le faci mosu nu vine | |
| | | Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic Sam Dec 03, 2011 7:36 am | |
| ahahahahahahahahahaha la mine fac de trei ori pe saptamana la bucatarie ....tot pfffff | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Curatarea geamurilor – simplu si ecologic | |
| |
| | | | Curatarea geamurilor – simplu si ecologic | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |