|
| Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 12:39 am | |
| Imi place ca de Craciun sa stau cu familia...nu e o sarbatoare obisnuita, e una speciala...voi? | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 1:00 am | |
| unde v-ati gandit?... cu familia si acasa din pacate | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 1:27 am | |
| mie nu prea mai imi plac sarbatorile,. pt ca tot timpul ne certam... si acum deja incep tensiunile plang e normal sa vrea sa mergem si la ai lui, dar eu nu pot si nu vreau sa ma duc, pt ca nu-i suport ... ii detest, ii urasc !!! si de aici discutii si certuri... si uite asa fiecare e cu mama masii de sarbatori plang si cand merge el la ma-sa cu darius eu stau singura si fierb in suc propriu .. si prind mai mare ura pe socri ... sau nu-l las sa mearga cu Darius si atunci incepe scandalul, si nu mergem nici la ai mei... desi tot tragem o fuga pana acolo, pt ca tot timu ne dau bani, si pt noi si pt darius... si doar n-o sa se lipseasca domnu de banii alor mei... dd fereste nervi oofff.... deja incep sa ma enervez plang abia astept sa treaCA sarbatorile ! | |
| | | carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 2:06 am | |
| imi pare rau ari... chiar nu puteti face cumva un compromis sa discutati linistiti? Si noi mergem in prima zi de craciun la ai lui insa numai stam cu orele cum stateam in anii trecuti din cauza unor divergente recente | |
| | | ari05 Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Oradea
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 3:24 am | |
| asta e carmen ... m-am resemnat cu ideea... eu una nnu fac nici un compromis ! am facut destul timp... inaintemsa nasc eram la socri in veci, si deloc la ai mei ... ca vezi doamne...... dar gata cu vremurile alea ... mai ales ca acum nu0i suport !!! nu stiu ce divergente ai avut tu cu socrii... dar eu cu socru de cand m-a facut nesimtita , nu mai vorbesc... ca nu sti udk ma voi mai putea abtine data viitoare sa-l fac troaca de porci ... iar cu scroafa, nici atat... nu vreau sa aud de ea, sa n-o vad !!! asta e............ dk n-am avut noroc de socri buni... si nici macar de sot bun.... ghinion... nu le putem avea pe toate in viata... | |
| | | rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Mier Dec 22, 2010 8:24 am | |
| imi pare foarte rau,draga mea,asa e viata asta.... | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? Vin Dec 24, 2010 7:34 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? | |
| |
| | | | Unde va-ti gandit sa petreceti Craciunul? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |