| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|
+44bimbilica nania OanaD Alina mamica_de_elina alina andro irina carmensytys adriana_1 gursachi RoxanaRoxana mamica2 ana anuta22 mihaella tit.ioana speranta carmen Laurita lica.irina mihaelamicu2001 manolecarmen Alexandra bruneta_anytza laura ramona81 Eliss paul_a Dia claudia1 monica_2008 geani Gianina raruta lilique rahela oanaelena flory brigitta nicoletadina amellyashop florares jolinutza Ralu 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Sept 14, 2010 6:16 am | |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Raluca in Vin Noi 05, 2010 12:54 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
jolinutza Prietena de Elita
Varsta : 37 Localizare : RESITA
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Oct 08, 2010 11:23 pm | |
| resita,caras severin,orasul dintre munti! | |
|
| |
florares prietena la distanta
Varsta : 49
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Vin Oct 08, 2010 11:59 pm | |
| stau in simeria jud hunedoara | |
|
| |
amellyashop prietena la distanta
Varsta : 40
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 09, 2010 12:03 am | |
| Baia Mare, Maramures :twisted: | |
|
| |
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 09, 2010 2:36 am | |
| | |
|
| |
brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 09, 2010 8:03 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 09, 2010 9:56 pm | |
| orasul meu pe vremuri era nod de cale ferata si acum inca e cunoscut pt prelucrarea marmurei - marmosim - | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Sam Oct 09, 2010 10:32 pm | |
| | |
|
| |
flory prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Oct 12, 2010 2:51 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Oct 12, 2010 4:25 am | |
| deci ma plimb la vara :lol!: | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mar Oct 12, 2010 7:33 am | |
| unde te plimbi nico /? :evil: | |
|
| |
flory prietena la distanta
Varsta : 42
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 14, 2010 1:28 am | |
| hai la zimnicea | |
|
| |
oanaelena prietena la distanta
Varsta : 36
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 14, 2010 2:15 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 14, 2010 4:09 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 14, 2010 6:49 pm | |
| te invit la mine la vara ,sau chiar si acum | |
|
| |
rahela Prietena cu traditie
Varsta : 41
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Dum Oct 17, 2010 4:03 am | |
| | |
|
| |
lilique Nouvenit
Varsta : 40
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Lun Oct 18, 2010 1:01 am | |
| Cel mai frumos si mai curat- Tirgu-Jiu | |
|
| |
raruta Nouvenit
Varsta : 43
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Oct 20, 2010 5:45 am | |
| Locuiesc in Galati, mai exact intr-o localitate in apropiere de Galati numita Piscu! | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Oct 20, 2010 5:48 am | |
| | |
|
| |
Gianina prietena la distanta
Varsta : 45
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Oct 20, 2010 6:28 am | |
| Eu locuiesc intr-un sat,in zona de deal la 16 km de Targoviste. | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Mier Oct 20, 2010 7:59 am | |
| bine ati venit fetelor ,frumoase orase si sate | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 21, 2010 1:10 am | |
| fetelor eu sunt din Focsani-Vrancea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
monica_2008 Nouvenit
Varsta : 54
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 21, 2010 1:24 am | |
| | |
|
| |
geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 21, 2010 1:35 am | |
| frumos monica acolo [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! Joi Oct 21, 2010 4:26 am | |
| frumos geani la tine unde se face vinul? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
| |
|
| |
| Orasul unde locuiesti si localitatea unde teai nascut! | |
|