|
| ingrijirea mainilor retete | |
| | Autor | Mesaj |
---|
nicoletadina Super Prietena Vip
Varsta : 53 Localizare : Bucuresti
| Subiect: ingrijirea mainilor retete Sam Oct 09, 2010 3:06 am | |
| Retete pentru ingrijirea mainilor
1. Maini catifelate cu o crema de cacao
Veti avea nevoie de 2 linguri de crema de cacao, 2 linguri de ulei de migdale si 2 linguri de castravete sub forma de lichid. Topiti crema de cacao, apoi adaugati uleiul de migdale si castravetele, amestecati bine, apoi aplicati pe maini, masand usor. Pentru a intensifica efectul, adaugati mai mult ulei de migdale la amestec si imbaiati mainile in el, timp de 5 minute.
2. Utilizati ulei de masline
Incalziti putin ulei de masline si frecati mainile cu el. Lasati-l 5 minute inainte de a-l clati cu apa curate calduta si sapun. Puteti lasa uleiul si pe parcursul noptii, impreuna cu o pereche de manusi de bumbac, daca doriti un efect mai intens.
3. Lapte si suc de lamaie
Adaugati suc de lamaie la un pahar cu lapte caldut, amestecati bine si aplicati pe maini. Lasati acest amestec pentru circa 10 minute, inainte de a clati. Evitati folosirea acestor retete daca aveti cumva zgarieturi sau taieturi pe maini.
4. Masca pentru maini din faina de ovaz
Amestecati o lingura de faina de ovaz, cu o lingura de ulei de masline si 1 lingura de glicerina, intr-un pahar cu apa. Amestecati bine, pana obtineti o pasta consistenta. Aplicati pe maini aceasta pasta, masand usor si lasati-o timp de 25 de minute inainte de a o indeparta cu apa calduta si sapun natural. Aceasta masca va ajuta la regenerarea mainilor si va va scapa de roseata.
5. Masca pentru maini din cartofi si miere
Amestecati un cartof curatat, fiert si zdrobit cu 2 linguri de lapte si 2 linguri de miere. Aplicati pe maini, masati si lasati-o sa actioneze 15 minute. Apoi clatiti cu apa calduta si sapun. Aceasta reteta va ajuta la regenerarea si hranirea pielii mainilor.
Daca ridurile de pe maini fac parte din procesul de imbatranire, uneori mainile noastre par obosite si inainte de vreme. Avand maini care arata batrane va veti simti si mai batrana, asa ca, haideti sa prevenim printr-un mod natural aparitia ridurilor. | |
| | | flori_cristea prietena la distanta
Varsta : 39
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete Mar Oct 12, 2010 1:26 am | |
| interesante retete,eu intodeauna am avut probleme iarna cu mainile si vara cu talpile | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete Mar Oct 12, 2010 4:18 am | |
| poti incerca una dintre retete | |
| | | flori_cristea prietena la distanta
Varsta : 39
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete Mar Oct 12, 2010 5:29 am | |
| cred ca am sa incerc nr 5...cu cartofi si miere | |
| | | brigitta prietena la distanta
Varsta : 46
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete Mar Oct 12, 2010 5:31 am | |
| nu prea am timp, poate cand o sa am o sa incerc si eu | |
| | | nicoletadina Super Prietena Vip
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete Mar Oct 12, 2010 5:34 am | |
| sa ne spui dupa daca ai fost multumita flori | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ingrijirea mainilor retete | |
| |
| | | | ingrijirea mainilor retete | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |