|
| Borş de peşte | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Borş de peşte Joi Mar 24, 2011 1:18 am | |
| Pentru bors am folosit capul, coada si cateva bucatele de peste. Alte ingrediente: - 3 cani de bors pe care eu l-am dres cu smantana si patrunjel - un ardei gras - 2 cepe mijlocii sau o ceapa mare - un morcov - o radacina de patrunjel - o bucata de telina - un ou - o legatura de leustean - o canita pentru cu orez Tocam ardeiul si ceapa marunt si le calim cu putin ulei. Cand sunt aproape moi, turnam peste cca 1 litru de apa, apoi taiem bucatele zarzavaturile si le punem in apa. Cand supa de legume este aproape fiarta, punem borsul, orezul si bucatile de peste. Atentie, pestele fierbe foarte repede, la fel si orezul asa ca borsul este aproape gata. Potrivim de sare si vegeta, apoi adaugam leusteanul tocat marunt. La ultimul clocot se adauga oul batut ca pentru omleta. Desi capul nu era foarte carnos, a dat gust bun borsului si ceva carnita tot am recuperat de pe el. Noua ne-a placut foarte mult si reteta o am tot de la mama soacra, care e experta in asa ceva, ca doar locuieste la Dunare P.S. - Sincera sa fiu, nu accept critici la borsul meu de peste pentru ca sunt un miliard de variante in care se poate gati si n-o sa-mi spuna nimeni ca borsul meu nu a fost absolut delicios. Laude insa, accept cu carul. Multumesc! http://gospodini.blogspot.com | |
| | | geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Borş de peşte Joi Noi 10, 2011 10:50 pm | |
| chiar ca nu am mai mancat de mult un bors de peste...asa il fac si eu numai ca eu nu folosesc ou aici | |
| | | nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Borş de peşte Vin Noi 11, 2011 1:41 am | |
| eu nu calesc legumele la ciorbica si nici ou nu pun sapt asta am sa fac si eu un bors de peste ca vorba ta geani,nu am mai mancat de muult tare | |
| | | geani Prietena de Elita
Varsta : 38
| Subiect: Re: Borş de peşte Vin Noi 11, 2011 5:18 am | |
| nici eu nu le calesc :fericire: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Borş de peşte | |
| |
| | | | Borş de peşte | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| Ultimele subiecte | » Ce culori se poarta in 2014 !Mier Mai 21, 2014 11:19 pm Scris de dananews » Idei de decorare a livingului pentru 2014Lun Mai 19, 2014 10:30 pm Scris de Ralu» Sfaturi pentru cel mai bun cozonacDum Mai 18, 2014 9:25 pm Scris de dananews » O intrebare,va rog sa raspunde-ti sincer ....de ce ati ales acest forum?Vin Mai 16, 2014 11:42 pm Scris de Ralu» Off topic 25Vin Mai 16, 2014 11:16 pm Scris de Ralu» mica descriereSam Feb 08, 2014 6:06 am Scris de carmen» CE ESTE PARUL ?Joi Ian 23, 2014 9:19 am Scris de Ralu» Galuste pufoase cu sfaturi de la bunicaDum Ian 19, 2014 3:37 am Scris de Ralu» Trend-ul alb-negru Dum Ian 19, 2014 3:09 am Scris de Ralu» MESAJE si DECLARATII DE DRAGOSTE de Valentine’s DayDum Ian 19, 2014 2:52 am Scris de Ralu» Costume de inchiriat copiiMar Noi 19, 2013 6:39 pm Scris de nania » Marsupiu Snugli - gen Manduca/ luna/bobaVin Aug 02, 2013 8:53 pm Scris de adelaeu » Idei statusuri de mess, skype....Sam Iun 29, 2013 6:06 am Scris de Ralu» Duminica Mare: Traditii si obiceiuri de RusaliiSam Iun 22, 2013 6:52 pm Scris de Ralu» Emoticoane pentru forum!Sam Mai 11, 2013 2:47 am Scris de Ralu |