| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 10:44 am | |
| noapte buna gagici :trandafir: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 11:00 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]buna dimineata :********* | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 4:51 pm | |
| neataaaaaaaaaaaaaaa ralu.mama ce bunatati bv msmsmsmsm pop serv.usor intrasi nu gluma in paine.pop.o sapta.usoara.nania pop. nu scapati asa usor de mine hahahah va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 6:54 pm | |
| :uiii: :uiii: :uiii: neatza si duminica placuta speranta camiiiii trezirea :sarut: :sarut: al meu copil e cu secretii verzi ,deci nici cu ce ai zis tu cami nu merge ,am cumparat vibrocil ....acum om vedea | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 6:56 pm | |
| da vibrocilul e bun si pt el?ca eu ii dadeam la fata si era mai mare.... neata apropo....ca am uitat sa spun prima data o zi buna poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:04 pm | |
| neata fete dragi.off ralu.sanatate maxima pop. nania pop. da i am dat si eu la ai mei mia dat dr.vb aia ca sunt si pt copii is pe varsta.ai tai cum se simt?va pop o dumi placuta va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:06 pm | |
| offffff ,nici nu mai stiu ce naiba sa fac pana maine cand sun doctoritza sa vina sa il vada :whistling: il las asa si ii dau vibrocil in nas si sirop de tuse si asta e ,o zi numai moare nimeni .....la aspirator nu mai sta ,nah | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:35 pm | |
| nici al meu nu sta sa ii curat nasu....nici spray de mare nu ii mai dau....cand si cand ii mai trag nasucu... fata e bine,doar vineri dimi a durut-o burtica ,a vomat o data si era sctricata la burta....apoi si-a revenit...... baiatu vad ca e binisor......continuam cu picaturile alea sa nu ne mai apara iar.... merçii de intrebare
ralu,nu mai e mult pana maine,si poate va da un tratament bun si scapati mai repede
pooooop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:44 pm | |
| sa speram cami ,ca mi se ridica parul in varful capului zaucand stranuta si ii mai si intinde pana la urechi :lol: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:49 pm | |
| off.sanatate maxima pop sa treaca dariusel.ma bucur nania.pop. o zi buna.eu am sters geamurile la filip si pus perdeaua))))))))))....si sters etj.va pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 7:49 pm | |
| dar atentie mare sa fie nasucul curatat cat mai des, secretiile astea daca le inghite ajung in plamani, apare tusea si alte complicatii... sa te tii atunci ,distractie! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 8:11 pm | |
| off ralu dar a luat o nu gluma maica.off asta i nasol la cresa firar sa fie.sanatate.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 8:12 pm | |
| stiu,asa mi-a recomandat si farmacista.....da nu am cum sa il tin....eu si cu sotu si nu facem fata la cat se zbate....si dr se mira de el la cum se zbate si ce forta are.....cand mergeam la control.....sau la vaccin.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 8:14 pm | |
| | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 8:16 pm | |
| e mai revoltat el din fire....daca nu vrea....nu vrea si gata....deabia ii pun picaturi in nas....cateodata sta linistit,intelege de vorba buna si sta nemiscat;.....dar cand nu vrea el....urlaaaaa....si se zbate.....de numa,numa... poop o zi buna si sanatate la bolnaviori | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 9:28 pm | |
| cami si darius e la fel .....il tine ea bianca ca sotul meu nu ma lasa ma cearta ca il chinui pe copil .....dar nu reusim ....asa ca drept sa spun nu stiu cum o sa facem sa scapam .....cica daca sunt verzi raceala e de la cap .....cine stie la cresa cum il tin ele cand ii duc la baie ....ori au geamul deschis ori cine dracu mai stie ce fac ele acolo | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 10:23 pm | |
| daa,fii sigura ca de acolo i se trage.... uite la scoala la fiimea tin in permanenta geamu deschis....si usa cateodata de imi spune fata ca e un curent in clasa....si ii spun copii la doamna ca le e frig si nu inchide geamu cica sa se aeriseasca....asta e....asa e in colectiv....poop sa treaca cat mai repede raceala | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 06, 2012 11:14 pm | |
| pai vb voi cu doamna sa mai inchida geamu mai ales ca se aieriseste in cateva ore vb aia de dimi cand se incep ca doar nu put copiii.sanatate maxima.pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 1:22 am | |
| pai credeti ca nu mi-am batut gura degeaba ,dar ele se motiveaza dragelor ce credeti ,ba ca vin copii raciti ,ba ca nu stiu ce ....in fine las ca ne trece noua :draga mea: :uiii: al meu sot a fost la ghebe azi dimineata ,am terminat de curat si deacum sa prepar fac si cu maioneza si prajite in tigaie cu ceapa si mujdei de usturoi cu mamaligutza calda :infuleca: :infuleca: :infuleca: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 2:18 am | |
| mai spart ralu arunca si la mine:)))))0sa aveti pofta pop.sotu a scos rosiile betele ca nu stiu cum se numesc)))))00am facut o sacosa ca de carfur de gogonele si un kg de rosi ce se mai facut ardei capiati si rosi si verzi s-a facut curat am spalat butoiu si maine sa le pun ca mia duce soacra maine conopida telina.si gata.am facut si la germana cu filip suntem la pauza ca l mai las o tara ca nu poate pronunt o da in engleza off.asta e.incet asa.pop. nanio cf mama?pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 3:01 am | |
| Am fost la plimbareli.....am venit,am papat si plecam iar....poop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 3:09 am | |
| aha bv doar e dumi.sa va fie de bine si papa si plimbarica si iar plimbarica faina va pop fete pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 5:13 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]manichiura mea facuta azi :mortala: :wawwwwwwwww: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 5:14 am | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]iar asta e a biancai :mortala: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 5:18 am | |
| am aruncat speranta ,ai prins ?:)))))))))
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|
| |
| Off topic 24 | |
|