| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 5:20 am | |
| daaaaaaaaaaa era sa ma inec zanatico))))))))))))msmsmsm.mai frumoase a le biei hahahah ale tale sunt muncite)))))))))))).bv sa va fie de bine.pop o seara faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 5:41 pm | |
| neata gagici ce gargarite frumoase aveti voi acolo...... eu nu am mai dat cu ceva pe unghii de nu stiu cand dinainte de a naste baiatu.....hi hi hi poop o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 7:09 pm | |
| neata nania,ralu fete va pop o sapta faina.eu intrai la priza bagai masini la priza rufe-vase curat jos garaj si ordine sus am bagat si muraturile la butoias astept soacra sa mi aduca hreanu si conopisa))))))))si gata muraturile voi?va pop fac o tocanita ca nu stiu ce sa fac papi.va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 8:23 pm | |
| si eu cu treaba....am venit la un fum... spor la treburi pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 8:41 pm | |
| gata intins rufe vase la loc tocanita gata mai am sa sterg sus dar mai stau o tara.pop ms.si gata treaba.spor si tie pop. | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 10:12 pm | |
| - speranta a scris:
- daaaaaaaaaaa era sa ma inec zanatico))))))))))))msmsmsm.mai frumoase a le biei hahahah ale tale sunt muncite)))))))))))).bv sa va fie de bine.pop o seara faina
:mortala: :mortala: :mortala: ce zuza esti ))))))))))) - nania a scris:
- neata gagici
ce gargarite frumoase aveti voi acolo...... eu nu am mai dat cu ceva pe unghii de nu stiu cand dinainte de a naste baiatu.....hi hi hi poop o zi buna hihihi ,daca nu ma corupe bianca nu ma dadeam :lol: :lol: neatza gagici si o saptamana frumoasa va doresc :buna ziua: :buna ziua: friggggggggggggggggg fratilor deacum gata vremea frumoasa sa dus :moftoros: :picura: :picura: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 10:21 pm | |
| poop ralu.vad ca ai reusit sa intri poop eu fac zeama pt muraturi si dupa sa iau copiii si la xerox.va pop.o zi faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 11:32 pm | |
| | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Oct 07, 2012 11:40 pm | |
| :lol: :lol: cami iar fumezi ? da speranta nu stiu ce naiba avea dimineata :wawwwwwwwww: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 3:02 am | |
| buna.va pop aha ralu si eu am mai patit dar am putut pana la urma si sti ce cred ca e din cauza cand schimbi tema sau cum ii spui tu pop. va pop o zi faina. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 3:28 am | |
| NU O MAI SCHIMB ASA O LAS ....DOAR IMAGINILE LE VOI SCHIMBA ,ATAT CE AI TREBALUIT AZI SPERANTO ? :whistling: :whistling: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 6:04 am | |
| seara.mie indiferent tema.etc.pop azi am pus gogonele asortate.etc.dumi am strans tot curat la gradina ca vine vaja etc:))))))azi mia adus soacra conopida si varza rosie ca nu ajung la piata eu si plus se mai misca baba sta la bloc o ia rasna)))))))).teme si curat tocanita maine nu mai stiu hahahah va pop o seara faina. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 6:55 am | |
| vai nici eu nu mai stiu cum sa ajung la tara sa imi iau gogonelele ....offffff | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 6:59 am | |
| buna gagici si eu tre sa imi pun deacu muraturi....deja imi ploua in gura poop noapte buna dau la copii papa si ii trimit la somn,apoi revin
| |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 7:36 am | |
| noapte buna fetele :draga mea: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 4:12 pm | |
| neata fete si puiutii.o zi faina.pop. ralu cu picioarele ajungi:))))))pop spor/nania pop cand se fac arunc.apropo dupa cat timp pot desface?ms pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 5:38 pm | |
| neata gagicute ieri am facut la treabaaa.....apoi am iesit afara....si am sfarsit sa adorm cu baiatu.... azi nu mai fac mancare ,am doar curatenia si scap mai repede..... o zi buna gagici speranta astept muraturile sa stii....joi poate cobor si eu la piata sa iau gogonele sa pun..... pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 5:42 pm | |
| neata nania.pop. hihihih ok asteapta ca si noi asteptam:))))))))))pop spor la cf.am facut paturile sus si atat.mie o lene de numa.vad eu cf.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 8:32 pm | |
| si eu pop nania.dar ralu?alo?/////////pop.am vb acum cu mama lui cry si mia spus ca sunt bine nu stiu ce sa inteleg?cred ca cineva bolnav la ei dar na.va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 10:04 pm | |
| poate nu...poate e doar lipsa de timp....; ralu o fii pe la munca cine stie.... imi incalzesc si eu pastaile sa pap nu mai stau eu o zi intreaga fara mancare ca ma simt naspa.... poop gagiic o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 10:37 pm | |
| da.pop gata bagai friptura la cuptor cand vin fac garni de orez ca nu am alta idee plec sa iau copii si dupa sa luam cartea de germana etc si n carf paine si de pachet ca nu am pt maine sunci.va pop vb. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 10:41 pm | |
| sa aveti pofta ,si la mine o bucata poop | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Oct 08, 2012 11:25 pm | |
| buna fetele! eu nu am mai primit noptificari si tot timpul ocupata nu am reusit sa mai intru am avut si doua inmormantari la care am participat la treburi ,scoala scoala ,casa casa ,treburi peste treburi va pup acum vreau sa mananc si apoi mergem la oras la cumparaturi
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 09, 2012 1:55 am | |
| ziua buna am ajuns am luat cartica si continui papica.pop ok nania arunc acus))0000pop ms si voua pofta mare pop ramo.pop. ralu pop. o zi faina cu spor pop | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|
| |
| Off topic 24 | |
|