| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 04, 2012 8:21 am | |
| noapte buna fetele ,ne auzim maine cand vin de la servici ,va pup | |
|
| |
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 04, 2012 5:30 pm | |
| :mortala: :ihihihihi: Neata fetili si puiutiii,o sapta faina pupiciiiiiiiiii :trandafir: cafeluta Da,ralu fff bine asa i zic si la fata ca doar are timp mai intai sc-facul-serv si dupa sa si o puna si n cap))))))))).vb aia.dar noi glumim mama ti am zis ca is ironica))))))))).si baga mare varsa tot asta i vb sotului cum ii baiatu?pop serv usor pop. nania pop da ma stiu eu ma refeream la general daca i o puneai nui era greu dar avand prob.mai greu se v-a invatat asta daca i place.stai sa vina vajia si sa vz puf hihih pop sa va fie de bine petrecerea la asta v ati simtit bine?pop sc usoara suntem noi in vacanta hahahhah va pop vb | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 04, 2012 6:13 pm | |
| neataaaa au facut acasa speranta cu 3 familii....au papat putin..au taiat parul la copil si am plecat.....;gataaa.... asta a fost tot..... aici nu se fac petreceri.....cum se faceau in romania .....odata..... pooop si vacanta placuta | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 04, 2012 9:49 pm | |
| neata fetele
mama voi deja vb de soacre... brrrr... nu ma omor dupa subiect... ai mei sunt mici
ma sculai mai tarziu azi... ce bine ca au vacanta astia mici.
treaba, treaba si iar treaba...uff mama ei de treaba | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 04, 2012 10:50 pm | |
| neata fete aha nania intelesai pop spor la cf pop cami hihih asta i viata sa faci treaba:)))))))pop spor.fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 6:06 pm | |
| neataaaaaaaaaaaaa o zi bunaaaaaa poooooooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 6:43 pm | |
| neata fete,nania va pop spor la cf tii....pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 6:57 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 6:59 pm | |
| sa ai pofta sunt la suc si trebui sa fac suc de porto ca eu beau de mere si restu vor de porto.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 8:37 pm | |
| a plecat si mandrulica mea la scoala acum ii pregatesc la baiat sa pape apoi pe treaba si mancare pooop o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 05, 2012 8:53 pm | |
| hihih sc.usoara si pofta buna.le am dat si eu la baieti papa sendwis la aparat si suc natural am aspirat facem teme hihih va pop spor | |
|
| |
carmen Prietena cu traditie
Varsta : 49
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 3:27 am | |
| buna fetele hai sa va arat si niste poze cu noi la 2 luni [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]la botez [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si gelosul fratior [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 5:50 am | |
| seara.ce mica si alba e parca ar fi alba ca zapada.pop printesa sa va traiasca si numa impliniri.pop. ce mandri sunt brabati tai:) sa va fie de bine imbaierea la multi ani. dar repede ati facut botezu.o seara faina va pop nanio,ralu cf tiiiiiiiiiiiii????????????????? uite aici ralu. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]concurs pop | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 7:41 am | |
| bun seara fetele mele pup eu sunt varza credetima ,nu mai pot ....ma ustura si degetele de la span si mi-au crapat in unele locuri debia spal vase sau butonez.....nah carmen ce frumosi sunte-ti ....pupici va pup ,poate pot intra maine dupa ce fac mancare :uiii: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 6:29 pm | |
| neata bunaaaaaaaa sa va traiasca printesica ,e scumpica...... ralu....dar nu poti lucra cu manusi? hai va tuc o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 10:19 pm | |
| neata fete si puiutii gata curatenia am pus si de papa cartofi la punga ca vrea fata poate haleste si filip si somon medalion la cup pe grill ca nu mai stiu si gata.am facut si teme va pop nania pop spor.ralu pop sa treaca off vb lui nania manusi/pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 06, 2012 10:31 pm | |
| daca ai terminat hai si la mina coana mare pooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 1:28 am | |
| hihih no cazu netu si ma apucai de cornulete de la bucataria cusina ceva de gen caut linku si l pun ca mi cazu si s-a pierdut pag.ma dispera.pop pofta buna va pop spor | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 1:32 am | |
| cornulete vreau si eu maine e sarbatoare speranto,vezi cum faci.....am bagat si eu trei masini pana acum.... mai am una de sosete albe si una cu prosoape si gataaa am golit cosurile..... pooooooop spor la ce faceti | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 4:20 am | |
| seara .hihih ti am pus pe fb team tagaduit adica fimea ca pana se descarca poza mori nu alta.msmsmsmmsms nu am rufe is cateva nici un sfert de cuva ms.pop acum am venit am tras o fuga in carf sa mai iau de pachet pt fata.va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 4:41 am | |
| nici eu nu am masinile pline.....ca sunt pe culori...da a trebuit sa le spal ,ca pana se umpleau.....nu am cum sa le las o suta de ani | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 5:04 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]pofta buna fetili,maica date jos ca ma calarisi.am inteles eu spalai ieri si sunt de aseara si ce dam acum jos la fix pt poimaine:)))))))) | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 5:06 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 07, 2012 5:33 am | |
| acum ,am stins pup copii cf?pop | |