| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 20, 2012 8:07 pm | |
| ziua buna fete.pup.nu cred ca poate ca doar ce a inceput ....eu am pus de mancare de cartofi ca nu mai stiu ce si cu muraturi merge iaca asa am facut curat jos mai stau o tara si merg sus am bagat si masina sa se opreasca si gata ziua dupa sa iau copii off deja am obosit maica.va pop spor | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 21, 2012 6:38 am | |
| buna seara fetele pup medical ?????????? hahahaha despre ce vb ,astia sunt in stare sa te cheme si duminica la munca si craciunul sau pastele sa il faci in fabrica dar sa auda de medical ))))))))))) sunt niste bastarzi nu alceva .te sfruteaza la maxim si salar de rahat ,dar nah asta e la noi ,in alta parte unde ? stiti si voi am incercat si altele dar tot acolo e bn de bine de rau am o carte de munca un contract si asa mai departe ..... hai sa va dau o bomba ,m-am inscris la liceu sa termin si eu studiile )))) sa nu radeti ca o iau iar de la a 9 a )))) ca cele 10 clase facute sulica nu se iau in considerare :raset: :raset: :raset: :raset: vaa pupik ,mancarea e gata deacum sa mai stau un pic si la nani ,maine e o noua zi :uiii: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 21, 2012 7:28 am | |
| seara fete hihih nu rad maica nu am de ce foarte biine.succes atunci.pai la seral nu? poti invata cu fita o data sa sti fie mai usor.zici bine cu carte de munca etc.off.asa m as duce si eu dar la noi fabrici nu mai exista in comert nu mai merg ca salaru este dupa vanzare asa ca nu stiu unde. ce gasi pe net vor cu lb straine carnet si calc.si aspect placut zici ca te.....vor manechine.cica. pupici.cum te mai simti?sanatate.nanio cf?pop fete pop o seara faina | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 21, 2012 9:37 pm | |
| salutare gagici asa e ralu,esti la inceput ,nu cre ca le convine sa bagi un medical acum sanatate multa iti doresc sa treci peste cat mai repede si felicitarile mele pt ca iti continui studiile,bravo tie,esti de apreciat ,nu de ras......bravooo sperantoooo ieri a fot sarbatoare si tu ai spalat?????????las ca nu-i nimic ca nu ai stiut.... pooop gagici si o zi buna io mai am de papa sa fac si de spalat grataru de aseara si gata treaba poooop aa si masina de scos si de bagat alta | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Noi 22, 2012 4:56 am | |
| seara fete pop pai nanio chiar nu am stiut asta e dar aveam tricourile la sot toate transpirate si mi trebuiau azi iara 2masini dupa el numai.ce sa fac daca este varza bosorog na.acum pregatesc fata pt bal ma mancat nu alta.sa treaca balamuku asta si mi revin.va pop o seara faina.ralu pop fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Noi 22, 2012 6:37 pm | |
| neata gagici o zi buna pooop distractie placuta la fata poooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Noi 22, 2012 8:48 pm | |
| neata fete pop.ms nania.dar a fost naspa cica.sa nu mai zic de organizatori etc au luat o poala de bani si sa dat de mancare si baut numa la profi.etc ma apucat spumele asa ca a venit devreme acasa la generala la banket a fost super de super.off la noi totu e varza sa nu o mai aud ca nu stiu cei fac.dar na.sa vada si ia.in rest nimica.am fost de am luat analizele sa l proga sa le citeasca ca nu ne pricem noi la descifrat parametri lor asta e.va doresc week placut va pop. ma afum si trec la treaba. | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Noi 22, 2012 9:24 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Noi 23, 2012 3:32 am | |
| seara buna fete.pop nania,ralu.fete.o seara faina.maine merg la rmn sa l faca pt coloana etc si luni eco pt ficat e cam marit asta e de la berica asa ca o lasa ca nare incotro.in rest sunt obosita alerg mai rau ca la munca.dar na.acum am pus de mancare dar nu ori care asa ca trecem tonti la regim :)))...piept la grill cartofi fierti cu patrunzel si orez la fel fara nimica uite asa.o seara faina pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Noi 23, 2012 6:19 am | |
| :aiurita: :aiurita: :aiurita: buna seara fetele ,in sfarsit am reusit sa intru aseara am dat teza la mate ,am ajuns acasa la 8 nu mia mai trebuit nimik ,mam apucat de scris din urma la module ca deh sunt in urma fratilor,am luat un caiet de la un coleg si iaca ma prins 4 dimineata la scris )))) ,mam culcat 2 ore si ma trezit bianca mamaaaaaaaaaaaaa dar e 6 si 10 nu muncesti azi ,am sarit din pat pusca si fugi frate ,in 5 minute am iesit din casa si alte 5 minute am ajuns in statie ,doamne ce viata mi-am facut )))) eu va pup si va multumesc ca imi sunte-ti alaturi dar nu ma dati disparuta ,intru cand pot :****** acum am de invatat la module sunt frate 5 module ,ma ia zbenghea :cafeaaa: :cafeaaa: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Noi 23, 2012 6:23 am | |
| seara ralu hihihihih succes si spor tu si fimea cu modulele.iti tin pumni bine faci felicitari pop nania pop | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Noi 23, 2012 6:44 am | |
| :draga mea: :draga mea: pupici draga mea | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Noi 23, 2012 8:52 am | |
| pupici :uiii: :draga mea: fete | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Noi 24, 2012 5:25 pm | |
| neata bunaaaaa ce fac gagicile azi noi ieri am fost sa imbracam copchii.....da niste haine uraaateeeee.....ca niciodata nu i-am gasit la fata nici o geaca sa imi placa nimic,nimic.....urate de tot toate....nu stiu ce mama masii ..... mai umblam si sapt viitoare poate avem noroc pooop o zi bunaaa | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Noi 24, 2012 8:40 pm | |
| buna ziua fetele si duminica placuta pup si eu trebuie sa ii iau lui darius .eu le iau pe rand ca nu imi da mana la toti odata ,a mai ramas el mititelul atunci spor cami la cumparaturi pup pup speranta | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Noi 24, 2012 8:53 pm | |
| neata fete pop off nania succes atunci si spor pop. ralu pop off asta e dupa posibiliti.pop eu gata papa mai stau o tara si merg sa ridic rmn.ma saturai de drumuri pop. o dumi placuta va pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Dum Noi 25, 2012 6:52 pm | |
| neata gagici cefaceti? speranta ai luat rmn la sot?cum e? ralu tu cum mai esti?te simti mai bine? poop pe toatiliiii am fost si ieri in piata sa ma uit de geaca pt fata da nici acolo nu am gasit asta e...... pooop o zi buna | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Lun Noi 26, 2012 5:52 am | |
| seara am ajuns acasica.sarutmana nania de grija.ma remeneu nu stiu maine merg la citit azi am fost la eco si este bun analize naspa regim miercuri le citeste si uite asa o tin langa.ms pop e gasiti voi eu trebui sa ia de incalata la ambi le cresc labele nu gluma si anu trecut am luat vb aia asta e inca n am ajuns la mall cu sotu no am fost pe fuga vineri ca cica reduri de unde o pacaleala noroc ca stiu preturile si tot alea erau cu scazamant niste hoti ce mai tara de cacat o urasca din tot sufletu romanie de cacat asta e.va pop o seara faina.ralu cf?pop cum te mai simti?sanatate fete pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 27, 2012 6:43 pm | |
| neata bunaaaa si o zi bunaaaa poooop gagici | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Noi 27, 2012 8:23 pm | |
| neata buna.nania fete va pop. o zi faina va doresc eu is numa pe fuga.va pop [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]concurs.pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 28, 2012 6:22 pm | |
| neata bunaaaa pop gagici ralu cum mai esti????? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 28, 2012 8:25 pm | |
| ziua buna fete va pop nania cf?ralu?pop | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 28, 2012 8:30 pm | |
| buna speranta apropo,mi sa deblocat google-ul azi dimineata mi-a cerut sa instalez un bookmarkt si a mers dupa..... oare o avea legatura cu hackerii aia de ieri care ia prins ca au blocat pagina? sau e doar o coincidenta? pooooooooooooop | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Noi 28, 2012 9:44 pm | |
| hahahahahahha.mai spart tu ai timp de stiri.habar nu am eu si timp daca am nu ma uit la tv si mai ales la stiri acum sotu daca sta pe etj acolo is stirile la mine liniste:)))))))))eu seara la film ma uit daca nu ma fura mos ene:)))))).gata am pus papa la facut salau la cup.in apa si legume la fiert asta are voie sotu totu fiert sau gratar,grill ce am ca sta tata mare la gratar in curte:)))))).se fac astea si merg sa iau baiatu ca iese mai devreme ca sorasa si grasa la 3si fac 2drumuri iau zapacit oraru de numa.ca ba pleaca un prof pana gasesc etc.nu se pun de acord o data si vb aia s-a inceput scoala de cand haul.va pop o zi buna | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Noi 29, 2012 2:53 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|