| Off topic 24 | |
|
+4ramona81 Ralu speranta nania 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
speranta Super Prietena Vip
Varsta : 54
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Oct 10, 2012 9:58 pm | |
| :mortala: :mortala: :trandafir: | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Mier Oct 10, 2012 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Adry Nouvenit
Varsta : 45
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 1:30 am | |
| buna fetelor da o cunosc pe Ralu sunt prietena cu ea !Nu prea aveti incredere in oameni ? | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 1:34 am | |
| Am vorbit cu Ralu nu are net si pana pe 15 nu poate intra! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 1:44 am | |
| buna am sosit.normal in ziua de azi e cum e.multumim adry.pop.macar stim ceva.ma apucai de salata orientala.pop | |
|
| |
Ralu Administrator
Varsta : 48 Localizare : Piatra-Neamt ,RO
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 3:35 am | |
| buna fetele ....va pup si imi liopsiti ,am ramas fara internet si dupa cum stiti sus la nasa ca doar e langa mine >)))))) ce va temeti de adriana ce credeti ca a dat lupul la oi ......este prietena cu mine ,nu va mai temeti de orice ....hai ca va pup si sa fiti cuminti ....noi tot raciti suntem asa ca nimik nou ,va pup ca ma scoate afara nasamea iar >*************************** | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 4:01 am | |
| fai fetita si a pus un nume ca nai incredere frica nu mi ca doar numi face gaurica)))))))000prin cablu hahahha.pop. off.dute la dr sa va dea alt ceva.sanatate maxima pop fete pop | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 4:53 am | |
| Asa sunt alintat "fai fetita"!!!!!e o prescurtare de la Adriana!Ce ti se pare asa neincrezator? | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 4:55 am | |
| cam urat va primiti noii sositi in forum ! | |
|
| |
nania Super Prietena Vip
Varsta : 43 Localizare : Belgia
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 8:23 am | |
| Ti-ai facut impresie gresita......Dar asta e parerea ta si nu am ce face......eu am intrebat ca de fiecare data cand a intrat cineva nou sa stim si noi cu cine stam de vorba.....daca esti mamica sau nu....etc....Dar vad ca se interpreteaza altceva..... Asta e.....io ma retrag aici din respect pt Ralu ca sunteti prietene..... O seara buna..... | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 11, 2012 3:23 pm | |
| neata fete si puiutii o zi minunata va pop. adry,i-am zis fai fetita lui ralu.nu tie.scz.ca vb doar cu ea.dar na. fete | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Oct 12, 2012 5:53 am | |
| Nu fetele stati linistite ,mi s a parut si mie ca mi ati sarit asa n cap na..pana va cunosc ! !Haideti sa va spun despre mine :sunt mamica da ,am un baietel de 5 anisori si mi doresc si o fetia sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa ne indeplinim si visul asta ! Nania nu trebuie sa te superi presupun ca si tu ai esti prietena lui Ralu asa cum ai sunt si eu !(nu gasesc smile urile vroiam s ati trimit un pupic s ati treaca supariciul). O seara frumoasa ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 13, 2012 5:01 pm | |
| neata fete o zi faina.nu am sarit adry,am intrebat na vb aia.....sa va traisca si succes.fete pop | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 13, 2012 9:02 pm | |
| fetele ,neata! eu am avut un program foarte incarcat saptamana asta am fost la Iasi la sf. Moaste,apoi am avut o nunta si am ajutat acolo! va pupic!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 13, 2012 10:29 pm | |
| pop ramo.sa va fie de bine pop fete | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 18, 2012 8:05 am | |
| Ramo ce bine ca ai putut ajunge la Sf Moaste si eu am fost anul trecut ! Am vorbit cu Ralu ,ieri a fost ziua ei ,astazi era la munca terminata !Cel mic tuseste inca !Ai doresc sanatate multa! | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Joi Oct 18, 2012 4:55 pm | |
| neata.off sanatate maxima.n am stiut.LA Multi ani.ralu sa fi sanatosa si numa impliniri pup. fete pop o zi faina. | |
|
| |
Adry Nouvenit
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Oct 19, 2012 9:10 am | |
| O seara placuta !E un forum tare fain aici cu multi utilizatori dar unde sunteti fetelor? | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Vin Oct 19, 2012 4:03 pm | |
| neata fete si puiutii.week.placut.suny in conccediu:))))))))))...pup | |
|
| |
ramona81 Prietena de Elita
Varsta : 43
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 20, 2012 12:37 am | |
| buna fetele! eu trebaluiesc pe aici si nu le mai termin! va pup! un week end placut!
| |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Sam Oct 20, 2012 2:41 am | |
| buna fete am ajuns acsica dar in trai la priza.pop ramo spor.fete pop ms week.placut | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 23, 2012 2:52 am | |
| buna ziua fetele ,ametita de munca am sosit sa va salut ....va pupik mi-ati lipsit mult ....ma dor degetele nici nu mai pot butona am niste fotolii de ambalat ....in fine voi cum sunteti ? cami cei cu tine ? speranta mersi de urari ,adry esti o dragutza ....va pupik ....salut ramo :draga mea: | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 23, 2012 2:54 am | |
| aaaa debia azi avem internet ,au venit de la interventii acasa de la internet ca atat de bleaga sunt am uitat sa sun sa vina sa ne conecteze dupa ce am platit internetul ...in fine suntem binisor noi ,darius inca mai tuseste dar va trece :uiii: | |
|
| |
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 23, 2012 5:06 am | |
| seara pop acus veni am fost la sedinta ca de obicei bani bani/////pop ralu sa fi sanatoasa te cred bine ca ai asa as munci si eu de numa.dar nu am unde si cf cu copii hai mary mare dar filip nu am baza etc.va pop o seara faina. | |
|
| |
Ralu Administrator
| Subiect: Re: Off topic 24 Mar Oct 23, 2012 5:35 am | |
| :uiii: :uiii: :uiii: pup speranta ...noapte buna va doresc ,ne auzim maine ce vin de la munca :uiii: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Off topic 24 | |
| |
|
| |
| Off topic 24 | |
|